Drage moje, radi se o homeopatiji, dakle alternativna medicina, njihovi načini nisu konvencionalni. Postoji nekakva aparatura kojom oni pregledavaju cijelo tijelo, sve organe-putem meridijana i akupunkturnih točaka. Ranije sam već bila kod jednog poznatog splitskog homeopate i sve što mi je našao potvrdila je i zapadna medicina. Sadiković mi je pregledao sve reproduktivne organe i sve je bilo ok. Nakon toga je uzeo uzorak sperme i ponovno me pregledao dok sam u ruci držala smotuljak sa spermom. Obično se kazaljka na aparatu diže dopola kad nema problema, meni se uz spermu nije uopće pomaknula. Znam da ovo zvuči ko trla baba lan, al Sadiković je na glasu da zaista pomaže svima, njegova obitelj se bavi time već desetljećima...Kod mene placebo efekt ne pali, ne vjerujem u ništa dok se ne dokaže, dok ne ostanem trudna ne želim vas uvjeravat u ništa!!! Pregled je mene i muža zajedno sa čajevima i homeopatski lijekovima izašao 700kn, drugi pregled nam nije ni naplatio. Znači to je cijena jednog suprefacta i štoperice pa vi vidite! Sad sam dobila neko zdravo vino i čaj za bolju plodnost i da se plod bolje uhvati ako dođe do trudnoće. Čak i ako sve to skupa jest trla baba lan, ulilo mi je novu nadu i potaklo me da idem u postupak sa pozitivnim stavom. Nakon svega šta sam prošla, virujte mi da samo to vrijedi više od tih 700kn

)))