-
Cure, lijepi pozdrav svima. Duže vas pratim, pa evo da se malo i uključim. Nova sam u svemu ovome, još sam uvijek u fazi prikupljanja nalaza, priča se razvlači oko 1,5 godine. MM je bespotrebno išao na operaciju varikokele, naravno to smo saznali nakon operacije. Barem je tako rekao dr.L na VV (da ta operacija nema smisla kod muškaraca s dijagnozom OAT i da smo čisti ivf/icsi slučaj). Poslije događaja na VV, evo nas u Vinogradskoj.
Budući da mi je dr.L na VV odmah napravio pregled, a dr.T na Vinogradskoj nije, već mi samo dao još popis pretraga koje moram napraviti (nalaz hormona jer sve ostalo imamo), zanima me da li dr.T onda radi pregled barem prilikom mog 2.dolaska sa svim nalazima. Ovo mi je jako bitno jer je dr.L našao nešto na desnom jajniku za što kaže da bi moglo biti proširenje jajovoda, a kad sam to spomenula dr.T, rekao je da ćemo sve vidjeti kasnije. U biti se dvoumim da idem još privatno provjerit taj desni jajnik dok čekam nalaze hormona jer ne želim još gubiti vrijeme na čekanje (dok dočekam hormone za mjesec dana, pa ćemo onda vidit taj jajnik, pa nek se ispostavi da i to dalje treba "istraživat",...) Hvala!