Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Marnie prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam uvijek do sada primila štopericu u prirodnjaku osim u jednoj privatnoj klinici. Meni je dr. T prije 3 mj. rekao da u "famoznih 6" ulazi i prirodnjak ako dobiješ štopericu od njih, pa da je bolje da ju kupujem. Očito svakom govore drugačije
    Da li ima još koja cura informaciju vezanu uz Brevactid. Ne mogu vjerovati da su me krivo informirali i zbog te jedne injekcije mi ubrojili stimulirani postupak.

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Provjerila sam na listu lijekova HZZO-a. Samo su Menopur i Gonal F ograničeni na 6 postupaka. Štoperice nisu, one idu na preporuku ginekologa ili endokrinologa i nemaju upisano ograničenje.

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj reny123 prvotno napisa Vidi poruku
    Provjerila sam na listu lijekova HZZO-a. Samo su Menopur i Gonal F ograničeni na 6 postupaka. Štoperice nisu, one idu na preporuku ginekologa ili endokrinologa i nemaju upisano ograničenje.
    Točno je da su samo Menopur i Gonal na HZZO listi, što sam ja i napomenula dr. T kada mi je spomenuo da mi dana štoperica može potrošiti jedan besplatan postupak. Rekao je da ako nam se štoperica da u postupku da znači da ga HZZO financira...Ide mi pomalo na živce što se ništa ne zna konkretno i nema nekog pravila da znamo na čemu smo. Nije mi jasno zašto se u svakoj klinici drugačije tumače besplatni postupci?!?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •