Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ogla pa ovo su vijesti.......................... čestitam i samo hrabro, znam da te je strah ali nestat će. Jeste već bili na uzv? Srčeko kuca............. a sad do 13. tjedna i sve će biti ok........... držim fige i jako se veselim. Ajde na odbrojavanje da ti svi možemo čestitati a ne samo ovi koji slučajno vide ili pogledaju Vinogradsku.

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

kadauna.. hvala ti , ali nekako nema potrebe za 'odbrojavanjem' već tako dugo nisam aktivna na forumu, pa mi je to malo bezvez.... imala sam samo potrebu u ovoj temi javiti za još jedan uspjeh u Vinogradskoj i poželiti ostalima isto! (uvz - već imamo malo stvorenje veličine smokija s pupoljcima umjesto udova )
    Posljednje uređivanje od Ogla : 18.11.2010. at 14:06

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Ogla prvotno napisa Vidi poruku
    kadauna.. hvala ti , ali nekako nema potrebe za 'odbrojavanjem' već tako dugo nisam aktivna na forumu, pa mi je to malo bezvez.... imala sam samo potrebu u ovoj temi javiti za još jedan uspjeh u Vinogradskoj i poželiti ostalima isto! (uvz - već imamo malo stvorenje veličine smokija s pupoljcima umjesto udova )
    oprosti draga moja oglice, ali jednostavno sam te MORALA staviti na odbrojavanje kao trudnicu iz prostog razloga jer si ti naša ogla
    uljepšala si mi mjesec!!!

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    oprosti draga moja oglice, ali jednostavno sam te MORALA staviti na odbrojavanje kao trudnicu iz prostog razloga jer si ti naša ogla
    uljepšala si mi mjesec!!!
    aaa

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Jel ima ko da sutra ide u Vinogradsku, ja sam ujutro na UZV???
    Prvi uzv je prosao dobro, 7. dan ciklusa imala sam dosta folikula od 11 do 15mm...ima i dosta manjih, imam i simptome hiperstimulacije opet al nisam tila nista govorit Tomicu iz straha da me ne ostavi u bilnici opet. Ako mi do sutra bude gore, reci cu mu. Pregledavao me onaj novi mladi dr a Tomic je samo zapisivao. Nisam bila presretna s tim iako je dr jako ljubazan i njezan-a bogami i zgodan:-0
    Vidim da je gore ogromna guzva, bilo je toliko zena da se nije moglo disat. nema mjesta ni za sjest ko zna kakva je situacija s krevetima. Fakat je nemoguce da sve radi samo jedna sestra-Ana se bavila papirologijom a Marina je bila na punkcijama...Cak im i ona cistacica pomaze vidila sam. Nije im lako. Ne znam kako ce moj muz u toj guvi jadan dat uzorak, vidim da je muskima full neugodno ispred nas uc u onu sobu i onda izac sa uzorkom ajmeeee svi se crvene...
    Pretpostavljam da ce mi punkcija bit u petak ili u subotu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •