Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj ema prvotno napisa Vidi poruku
    dvije jajne stanice....zovem sutra da vidim kakvo je stanje u labu!!
    Znam da si indisponirana totalno sa svime šta ti se dešavalo, ali uvik ima nade! 2 su bolje od nijedne, daj bože da se obe oplode!!! Ne moraš se čak ni nadat ali provaj bit mrvicu pozitivnija. Nismo se stigle puno vidit u Zg, ali primjetila sam da nisi dobro Drži se stara, jednom će nam uspit!!!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj kinki prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da si indisponirana totalno sa svime šta ti se dešavalo, ali uvik ima nade! 2 su bolje od nijedne, daj bože da se obe oplode!!! Ne moraš se čak ni nadat ali provaj bit mrvicu pozitivnija. Nismo se stigle puno vidit u Zg, ali primjetila sam da nisi dobro Drži se stara, jednom će nam uspit!!!

e u to kratko vrijeme draga si krivo skuzila, ne da nisam dobro nego sam bila metvo umorna, svaki drugi dan u vinogradsku pa brzo na posao, doma dolazila u pola 6 pa opet iz ponova..., sta se pozitive tiice da nisam pozitivna nebi na sve ovo isla, samo sad mrvicu lakse podnosim i neuspijeh....
    ti mi cuvaj te mrvice, imam osjecaj da je ovaj put to to....

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure, pitanje: otprilike oko koliko sati se gore završava s punkcijama i transferima? Do koliko im je radno vrijeme?
    Unaprijed hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •