Kinki, pozdrav i čestitke.
Pa red je onda i pozdravit sestre: pozdrav! Predlažem da pitamo šefa da vam odgovaranje na forumu ubace u satnicu, pod administrativne poslove. To je u skladu s e-zdravstvom, možda dobije nagradu za inovaciju.![]()
Kinki, pozdrav i čestitke.
Pa red je onda i pozdravit sestre: pozdrav! Predlažem da pitamo šefa da vam odgovaranje na forumu ubace u satnicu, pod administrativne poslove. To je u skladu s e-zdravstvom, možda dobije nagradu za inovaciju.![]()
kinki, čestitam, prekrasno....
Kinki, da ti i ovdje čestitam
Konačno su te se ovi iz Vinogradske riješili, nećeš im više donositi zgužvane uputnice i zvat ih petsto puta dnevno jer nisi zapamtila što su ti rekli dok si bila tamo![]()
Jutro sam išla u bolnicu vadit betu. Nalazi su mi u 13h, umirem od straha. Razmatram opciju da čvaknem jedan normabel od 2mg ufffffffffff...Majko mila, a ja mislila da će cili svit bit moj kad vidin tu drugu crtu na testu. Sad se tresem od bete do bete i naomraženije dvije riječi na svijetu su mi OPUSTI SE!!!!
pročitala sam tvoj post i stresla se od glave do pete..'bemti kako je to grozan osjećaj..a osjetit ćeš ga opet par sati prije prvog uzv-a, pa drugog, pa trećeg..al vjeruj mi ono olakšanje koje ti, sigurna sam, slijedi u 13.05 je, da prostite, još 'benije..
drž se.. i čestitam
Posljednje uređivanje od coolerica : 10.12.2010. at 10:34
BETA 149 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
izgleda da ipak nisu blizanci, ali nema veze, nek je jedno, živo i zdravo!!!!
Ajme meni, tek sam sad odahnila. Znam da tu još svašta može bit al ja sam presretna JA SAM TRUDNAAAAAAA!!!
Zvala sam Vinogradsku, javio se Tomić-malo me to zbunilo sva sam bila smantana, Isuse taj čovik garant misli da sam ja totalni idiot. Uglavnom,reko mi je u svom cool stilu (bez ikakvih emocija hahaha) da ponovim betu tek u srijedu i onda već u petak da idem na uzv. Srića pa sam se sitila da ga pitam za andol, reko da pijem i dalje. U petak će mi bit tek 29 dan ciklusa, možda sam mu trebala i to napomenit? Jel se može za 4 tjedna vidit gestacijska? Ma zvat ću ga ionako opet u srijedu kad izvadim betu. joooooj žene želim vam svima što i meni
Kinki, sretno.... sve mi je nešto neobično drago kada čujem ovakve vijesti, sjetim se kako je meni bilo kada je moja beta bila pozitivna, samo hrabro..... samo razmišljaj pozitivno
Kinki, ~~~~~~~~~~~~~~~ za trudnoću a smotanost dolazi sama po sebi pa neka i nje.
I naravno ~~~~~~~~~~~~~~~ za cool ekipicu iz Vg.
Cure, kad se vadi beta u Vinogradskoj, od koliko do koliko i kad je gotov nalaz? Jel ga salju mailom ili se u neko doba mora doci podici? Jel se vadi tamo u prizemlju ili gore na endokrini? TNX!
kinki ... čestitamtrudnice naša!!!
tikice, beta se vadi na endokrini na 2. katu, za slanje mailom ne znam ... možda ... ja sam dobila mailom rezultate hormona i onda još original poštom. kad sam tamo vadila betu, nalaz mi je bio gotov oko 13 sati!!!
ja sam prošli put rekla da mi je hitno i da bi htjela imati nalaz do 11 da ga pokažem doktoru, nije bilo problema, na upisu su mi napisali hitno i bilo je gotovo čak i nešto prije 11. za vađenje bete imaš inače prioritet, odnosno odmah si na redu (valjda se misli po defaultu da smo odmah i trudnice što je OK pristup).
Evo jutros konačno na testu dvi iste crte ajmeeeee da i to doživim
Malo sam gledala kalendar, opet sam zabucala datume hehe. Danas mi je 28. dan od menge, što znači da sutra već ulazim u peti tjedanJa sam mislila da mi je tek četvrti, znači tjedan dana manje ću strahovat uffff....
Endokrinoloski vadi krv od pola 9? Tako mi je nekako u memoriji....
Kinki, bas mi je drago zbog tebe
Ja jucer radila test i nema nista....e sad jel rano ili ne, ne znam.... (11 dpt). Radila sam ga i 10 dpt u petak i to popodne i crtica je nakon 10ak min bila blijeda, biljeda....valjda od Brevactida koji sam uzela 5 dpt
Sutra cu ponoviti, a u utorak izvaditi krv reda radi![]()
tikice nadam se da ti je taj drugi test bio pokvaren!!!
kod mene je turbulentno, emocije me ponesu do neba i onda me tresnu o pod svom silinom..uvik sam mislila da žene preteruju kad se vada na hormone haha! jučer sam pola dana proplakala jer mi je mater rekla da ne viruje u moju trudnoću dok mi ne izostanu bar dvi menge...mislim ono WTF??? znam da se još svašta može desit al brate mili mogla je i mučat...baš sam bila ljuta, zamislite da dođete na forum objavit plus nakon 6 godina pokušavanja, a ja vam kažem ma to ništa ne znači, ko zna oće li se održat???Pa mislim stvaaaarno!Rođena mater!
Osim toga, ne osječam se baš najbolje, želudac me muči, slabost, nemam uopće energije...Spava mi se po cili dan, jedva čekam prekinit sa utrićima. Danas mi se čak čini da ću se razbolit. Ufff...Čini mi se da niko ne viruje u moju trudnoću, jedino muž i svekrva. Baš me napizdila mater, sad stalno mislim na oca koji je bio presretan kad sam počela radit na bebi. Jako je želio unuke, a nije doživio ni moj prvi IVF. Umro je taman kad smo se spremali na Vinogradsku,50. godište...Jedan dan je došo kući osječajući se loše, drugi dan je već bio na Rebru sa akutnom leukemijom, umro u roku misec dana...Umisto da se sad veselim ja stalno na njega mislim. Inače rijetko plačem al ovo brate nije normalno, ne stajem već danima. Ko će me sastavit ako ovo loše završi mila majko. Ajme žao mi je šta vas pilam sad, mnoge od vas nisu još trudne i baš sam glupaaaaaaaaaaa što kukam.
kinki razumijemo te potpunoi mi vjerujemo u tvoju trudnoću i da ćeš za 8 mjeseci držati svoju bebicu u naručju
tikice javi nam obavezno kakvi su danas rezultati testa, ja se nadam da je ovaj prvi testić koji je pokazao blijedu crticu bio u pravu, a ovaj drugi da je bio neki bezveze. Držim fige najveće
svim curama u postupcima da čim prije ostanete trudne, a nama trudnicama školski do kraja![]()
kinki, potpisujem Tibi...nedaj se ti obeshrabriti pa makar i rodjena mater bila u pitanju
Moj test negativan...idemo dalje, nakon blagdana![]()
kinki, jako mi je žao kad čujem takve ružne reakcije od rodbine, al pobić ne možeš, možeš se samo oboružat strpljenjem (i šta oni znaju-ti znaš da si trudna, i da, nema skidanja s utrića do 12. tjedna
![]()
Evo sad mi je malo bolje i baš mi je krivo šta sam vam se išta žalila a šta bi vi dale da ste sad na mom mjestu. Sve su to slatki problemi sada i ne bi ih minjala za ništa...Samo da sve bude dobro! Al ako i ne bude preživit ću ko što su mnoge druge preživile prije mene. Bar znam da je moguće!
Uf, Kinki, ne daj se obeshrabrit! Prvo ti želim čestitati, a drugo, vjeruj onima koji imaju vjere u pozitivan ishod. Ne brini što ti je mama tako reagirala. Moja čak ni ne zna da sve ovo proživljavam, da ne možemo imat bebicu i da nas čeka ivf i tko zna što još. Duga je to priča i nije za ovaj topic, al ti hoću reći MORAŠ VJEROVATI U ONE KOJI VJERUJU U TEBE I KOJI VJERUJU U USPJEŠNOST svega ovoga što prolaziš/imo.
Kinki ne daj se i budi sretna, možda je to samo obrambeni mehanizam majke koja se boji veseliti prerano, nije niti njima lako...kada se sjetim svakog svog postupka i tuge u očima svojih roditelja kada nismo uspjeli....užas...nekad mislim da je njima bilo gore nego nama...svako doživljava ovo na svoj način, daj mami priliku da to prihvati na svoj način, sigurna sam da je grozno zvučalo s njene strane ali da je zapravo jako sretna zbog vas
opusti se uživaj, imat ćeš bebicu i to je najbitnije, nemoj se sekirati da si ne naštetiš
Drage cure !
Koliko se dugo čeka na konzultacije i na terapiju u Vinogradskoj ?
Naime, bila sam u 3mj/2010. te su taman krenuli s naručivanjem lijekova za stimulacije !
Hvala !
Arnea, ja sam ti prvi put u Vinogradskoj bila početkom 10.mj. i to sam jako brzo dobila termin. Kad sam nazvala gore da se naručim, mislim da je prošlo nekih tjedan dana. Ali nisam imala još sve nalaze (hormone) pa se ta priča otegnula do sad. Potvrde od psihologa i pravnika smo isto jako brzo riješili, doslovce se možeš naručiti sutradan. Sad kad sam prikupila sve papire i nalaze, naručena sam ovaj petak na dogovor za dalje. Prvi put kad sam bila gore, nisam imala i pregled. Valjda će me sad u petak pregledati i nadam se da je sve ok i da ćemo se dogovorit za postupak i stimulaciju.
Javim ti u petak jel bilo što od dogovora da znaš koliko dugo se čeka i taj dio. I sama si, pretpostavljam, vidjela da cure pišu da su liste čekanja za lijekove (znači i postupke) već za 4.mj.
ivka13, hvala !
Zvala upravo dr. Tomić, nema šanse do 4 mj. doći u stimulirani postupak, jedino prirodni ili uz klomifen ili femaru !
Javi kako si prošla u petak !
Pozdrav !
Hvala vam drage moje, evo mama me zove na tel svaki čas da se uvjer da se ne ljutim![]()
Ma ne ljutim se ja više, ona je moje strahove izrekla na glas..Jutros sam išla opet vadit betu, po treći put. Nalaz će bit oko podne, umirem od straha. Baš danas mi se čini ko da ću procurit, svaki čas idem vidit ima li krvi uffffffff. Ako mi je prva beta bila 71, druga 149(u petak), kontam da bi mi ova danas trebala biti oko 600.
Kinki, vidiš da uvijek sve sjedne na svoje mjestoBeta će ti biti kako si napisala, oko 600. Javi nam, a do tada mi vibramooooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Da, dugo se sad čeka na stimulirani ali eto bar se može u polustimulirane s klomifenima ili femarom. Ja osobno bolje reagiram u prirodnjacima i femarskim ciklusima, ali mi je očito teško uloviti folikul, oba dva puta je pobjegao. Treba biti strpljiv u svakom slučaju u oba dva slučaja. Ali ako imate OK cikluse i ne tako loš spermiogram, nije loše prije stimuliranog probati i prirodne/polustimulirane cikluse.
Ivka, javi nam što ste se dogovorili za dalje.
BETA 1460!!!!!!!!!!!!!
Ajme možda su blizančekiKaže sestra da ne mora značit, al ja navijam da jesu!!! U ponediljak idem na prvi uzv, neće se još ništa vidit osim gestacijske al nema veze. Sretna sam, al strah nije nestao...
Ajme Kinkia mi bi i sa 600 bili zadovoljni
Gdje ćeš na 1.uzv, St ili Zg?
kinki to bi ti mogli biti duplići. Ja sam na 14dpt, transfer 3. dan, imala betu 1008.
u svakom slučaju sretno do kraja
svim curama u postupcima da čim prije osjete ovu radost ~~~~~~~~~~~~~~~![]()
kinki, prekrasno, cestitam jos jednom
Ja si idem sutra gore po lijekove i protokol....
Ajme, Kinki, veselim se s tobom kao da sam ja trudna! Čestitaaaam!
Kinki, naravno da nema smisla putovati u tvom stanju. A za pregled u 3.mj. se dogovori s doktorom.
Tikice, ajde da si i to dočekala!![]()