tikice nadam se da ti je taj drugi test bio pokvaren!!!
kod mene je turbulentno, emocije me ponesu do neba i onda me tresnu o pod svom silinom..uvik sam mislila da žene preteruju kad se vada na hormone haha! jučer sam pola dana proplakala jer mi je mater rekla da ne viruje u moju trudnoću dok mi ne izostanu bar dvi menge...mislim ono WTF??? znam da se još svašta može desit al brate mili mogla je i mučat...baš sam bila ljuta, zamislite da dođete na forum objavit plus nakon 6 godina pokušavanja, a ja vam kažem ma to ništa ne znači, ko zna oće li se održat???Pa mislim stvaaaarno!Rođena mater!
Osim toga, ne osječam se baš najbolje, želudac me muči, slabost, nemam uopće energije...Spava mi se po cili dan, jedva čekam prekinit sa utrićima. Danas mi se čak čini da ću se razbolit. Ufff...Čini mi se da niko ne viruje u moju trudnoću, jedino muž i svekrva. Baš me napizdila mater, sad stalno mislim na oca koji je bio presretan kad sam počela radit na bebi. Jako je želio unuke, a nije doživio ni moj prvi IVF. Umro je taman kad smo se spremali na Vinogradsku,50. godište...Jedan dan je došo kući osječajući se loše, drugi dan je već bio na Rebru sa akutnom leukemijom, umro u roku misec dana...Umisto da se sad veselim ja stalno na njega mislim. Inače rijetko plačem al ovo brate nije normalno, ne stajem već danima. Ko će me sastavit ako ovo loše završi mila majko. Ajme žao mi je šta vas pilam sad, mnoge od vas nisu još trudne i baš sam glupaaaaaaaaaaa što kukam.