ivka13 navodno ih ima u apoteci Kožarić u prizemlju Poliklinike Vuk Vrhovec, Dolac je tradicionalno dobro opremljen pa možeš provjeriti, a nešto ih nude cure na topicu Klomifen
ivka13 navodno ih ima u apoteci Kožarić u prizemlju Poliklinike Vuk Vrhovec, Dolac je tradicionalno dobro opremljen pa možeš provjeriti, a nešto ih nude cure na topicu Klomifen
Hvala, sretna, budem provjerila slijedeći tjedan pa javim kakvo je stanje.
Jučer sam bila na prvom uzv, piše da imamo 5 tjedana, vidi se gestacijska i žumanjčana
Kaže gin da je sve kako treba biti i naručio me za dva tjedna da čujemo srce junačko! Kaže da možda imamo i sramežljivog blizanca koji se sakrio(obzirom na visoku betu)...Presretna sam, strah je malo popustio ali još strepim. Jučer su me tamo vagali i mjerili mi tlak, sve ono šta sam uvik gledala kako rade drugim trudnicama...Bila sam sva izgubljena haha, ne mogu virovat da se to meni događa, da sam ja sad trudnicaNakon svih tih godina, i svih postupaka...Znam sve o neplodnosti, al brate mili o trudnoći ne znam apsolutno ništa. Sva sam u oblacima
![]()
Klomifena ima UVIJEK u ljekarni u sklopu VV (125kn/kut), ide bez recepta, a na Dolcu je procedura da se naručuje temeljem recepta i čeka se nekih tjedan dana (190kn/kut).
Belupov uopće više nemaju, već Ratiopharmov.
Znam sve o neplodnosti, al brate mili o trudnoći ne znam apsolutno ništa.
kinki, imaš sad draga par mjeseci da naučiš! drago mi je da je sve ok!![]()
Posljednje uređivanje od matahari : 21.12.2010. at 15:11
kinki, baš mi je drago zbog tebe; nek sve ostane u redu do kraja, uživaj zaslužila si!
ja jučer bila na dogovoru za dalje i krećem s klomifenima najvjerojatnije u 2. mjesecu.![]()