Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Cure,klomifene možete piti 2x1,a možete i odjedanput obje tablete.
    Ja sam prvi puta pila 2x1,drugi puta sam opet dobila 2 tbl dnevno i pitala sam doc da li treba biti 2x1,rekao mi je da mogu kako hoću i da bi ovaj puta bilo bolje da pijem 2 navečer-taj postupak mi je bio i "uspiješan"-mislim,doživjela sam transfer..
    Treći puta ga nisam pitala kako piti,automatski sam pila 2 tbl navečer...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj mia74 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam prvi puta pila 2x1,drugi puta sam opet dobila 2 tbl dnevno i pitala sam doc da li treba biti 2x1,rekao mi je da mogu kako hoću i da bi ovaj puta bilo bolje da pijem 2 navečer-taj postupak mi je bio i "uspiješan"-mislim,doživjela sam transfer..
    meni na VV je doktor rekao kad sam pila 2x1, da jednu u jutro, jednu navečer svakih 12 sati, a kad sam pila 3tab tad sam 2 u jutro i jednu navečer

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Samo da se javim i zaželim svima sreću
    Ja sam danas točno 9 tjedana trudna, i dalje na strogom mirovanju. U petak sam bila u homeopatskoj klinici i dobila neke granule koje bi mi trebale riješit hematom do idućeg uzv. Otkad ih pijem nije bilo svježe krvi, samo malo smeđkastog-pa ako je to samo placebo E PA NEKA JE!!! Imam užasne mučnine po cijeli dan i ništa ne mogu jest, al ne žalim se na to jer bar znam da sam još trudna
    Nisam zvala Tomića, malo mi je neugodno ga gnjavit kad ga zapravo nemam što pametno za pitat.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj kinki prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da se javim i zaželim svima sreću
    Ja sam danas točno 9 tjedana trudna, i dalje na strogom mirovanju. U petak sam bila u homeopatskoj klinici i dobila neke granule koje bi mi trebale riješit hematom do idućeg uzv. Otkad ih pijem nije bilo svježe krvi, samo malo smeđkastog-pa ako je to samo placebo E PA NEKA JE!!! Imam užasne mučnine po cijeli dan i ništa ne mogu jest, al ne žalim se na to jer bar znam da sam još trudna
    Nisam zvala Tomića, malo mi je neugodno ga gnjavit kad ga zapravo nemam što pametno za pitat.
    malo se vraćam palo mi napamet tebi je Sadiković onda izliječio alergiju na spermu

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj mia74 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je isto rekao da može obje zajedno (radi se o dr.T) i tako sam i pila i bingo!
    U prijašnjim postupcima sam pila i svakih 12 sati po jednu ... jednom dva puta dnevno po 2. Tri nisam nikad pila ... moguće da nije baš dobro 3 odjednom pa se pije 2+1, ali kad su dvije u pitanju, mislim da je svejedno.
    Ružo, sretno!
    ~~~~~~~~~~~ za dobre vijesti od onih koji su danas gore!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •