Sve pet,Ružo82..
ja samo prenosim šta je meni doktor rekao...![]()
Sve pet,Ružo82..
ja samo prenosim šta je meni doktor rekao...![]()
curke,evo samo da kažem
u vinogradskoj i u nedjelju rade uzv,tako da ću u ned. vidjet rezultat pikica
Samo da se javim i zaželim svima sreću
Ja sam danas točno 9 tjedana trudna, i dalje na strogom mirovanju. U petak sam bila u homeopatskoj klinici i dobila neke granule koje bi mi trebale riješit hematom do idućeg uzv. Otkad ih pijem nije bilo svježe krvi, samo malo smeđkastog-pa ako je to samo placebo E PA NEKA JE!!! Imam užasne mučnine po cijeli dan i ništa ne mogu jest, al ne žalim se na to jer bar znam da sam još trudna![]()
Nisam zvala Tomića, malo mi je neugodno ga gnjavit kad ga zapravo nemam što pametno za pitat.
kinki drago mi je da je svježe krvarenje stalo! Držim fige da dalje sve bude kako treba
!
Meni je isto rekao da može obje zajedno (radi se o dr.T) i tako sam i pila i bingo!
U prijašnjim postupcima sam pila i svakih 12 sati po jednu ... jednom dva puta dnevno po 2. Tri nisam nikad pila ... moguće da nije baš dobro 3 odjednom pa se pije 2+1, ali kad su dvije u pitanju, mislim da je svejedno.
Ružo, sretno!
~~~~~~~~~~~ za dobre vijesti od onih koji su danas gore!
Kinki, glavno da je krvarenje stalo! Nek se hematom sam apsorbira ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Meni danas dr.T.ulovio stanicu, sutra ću znati je li bila čemu...
Tikica,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje velike folikule, da ne puknu!
Aurora super za ulovljenu stanicu, tikice vibram za uspješnu punkciju, ja isto uskoro krećem s Femarom, čekam M.
AB, tnx
Ajde da vas pitam.....Jel postoji mogucnost da mi puknu folikuli?
Do sada sam uvijek najkasnije na 19mm dobivala stopericu. Danas su 22/21/21/21/18mm. Moram u 14 uzeti jos 2 Menopura i u 17 Decapeptyl.
Dva Brevactida u 22.
Vec imam dva scenarija u glavi: 1. da ce popucati i 2. da ce ih punktirati prezrele.
Malo sam nervozna, kaj ne?!?![]()
tikica, folikuli ne pucaju pod supresijom (tako kažu) i scenarij broj 1 otpada, a držim fige da ne bude scenarij broj 2, bit će to dobro![]()
Tikice, nemoj se nervirati... nešto će biti! Ja mislim da bi ti mogli biti dobri svi osim ovog od 22. Jel doktor išta komentirao???
tanja.v u stimuliranom postupku se dobije potpuna kratkotrajna anestezija, osim vikendom kad nije potpuna nego onako, na pola![]()
tanja.v - ja cu dobiti ovu koju Aurora spominje, tako da ako ides u stimulirani, mozes biti opustena
e,sad ste mi skinule kamen sa srca,u stimuliranom sam u čet.8 dan
do sad sam imala sve punkcije"na živo" pa me lagano hvata panika
hvala na inf.
tikice ne bi smjelo biti pucanja u stimulaciji, a veći folikuli znače veće i kvalitetnije stanice (u pravilu)
AB ZA LIJEPE VIJESTI SUTRA I NAREDNIH 8-9 MJESECI
Curke,stigle i moje ampule za stimulirani. Od prvog dana Decapaptyl, od drugog Menopur. Koliko vidim Decapaptyl je pripremljen, samo se piknem, a Menopur moram otapati. Ono što ne znam je koje su mi šprice i igle potrebne? I u kojem omjeru miješam prah s tekućinom? Npr.,kada trebam primiti dva Menopura da li to znaći da moram dva praha otopiti u dvije tekućine i dva pita se piknuti?
zenske sretno svima!
da se i ja malo javim...
delfin, sprice od 2 ml, iglice one male za dijabeticare (s njima se pikas) i jedne velike za mijesanje menopura (po mogucnosti da mogu doci do dna ampule).
a za menopur mijesas tako da sa jednim otapalom mozes cak 3 ampulice menopura otopiti...
prvo u spricu navuces otapalo (sa velikom iglicom) onda uspricas otapalo u ampulicu s "tableticom" menopura, povuces sve nazad, tada to sve skupa drugu ampulicu s menopurom i povuces i tako i treci...
nadam se da sam pomogla...
ja isto cekam gospodu m pa idem probati klomice...
delfin želim ti svu sreću,kada krećeš sa stimulacijom?
Zeena i slatkica, tnx! Slatkice,krećem oko 3.2. ( kada dođe menstruacija). Tebi je to prvi stimulirani?
je,do sad sam bila samo na klomifenima,danas je 2 dan pikica,u nedjelju idem na uzv,nadam se najboljemu
samo da vas pitam..koliko vi u Vinogradskoj čekate injekcije???
Kiara78, sada se na stimulirani postupak čeka oko 4 mjeseca.
Ja opet s pitanjem - što ako m dođe u poslijepodnevnim satima, a Decapaptyl moram uzeti ujutro prvi dan ciklusa?![]()
delfin ,evo ovako je meni sestra rekla,ako dobijem m oko 12,13 ili 14h daj si Deca,a ako dobiješ kasnije oko 17h pa na dalje daj si ujutro,znači 2 dan
Zeena, drago mi je da si opet u akciji
Jučer mi je spretni dr.T.ulovio stanicu u prirodnom ciklusu, koja se oplodila i podijelila danas, zajedno s jednom (od dvije) odmrznutom stanicom.![]()
Aurora, eto, na kraju je sve ispalo cist ok
Curama u postupcima zelim puno srece![]()
Tikice, i ja tebi za sutra želim jedan čist ok razvoj situacije!!!
Aurorajedva čekamo dobre vijesti
Posljednje uređivanje od slatkica : 18.01.2011. at 10:41
Da li itko uopće dobiva gonale ili svi i dalje dobivate menopure?
koliko uputnica treba tijekom cijelog MPO postupka?
idem prvi puta, putujem iz osijeka, u sub.imam folikulom.8.d.c.(najavila se kako ste me uputile), mislili smo ostati u zg., pa da sve što trebam ponesem
znam da trebam uputnicu za folikulometriju, e sad, da li je dovoljna jedna pa sve idem na nju ili da ipak ponesem tri (ako toliko bude mjerenja), mislim uputnicu MM za spermiogram ili ne treba?, i što još?
hvala
Javljam se na kratko ... danas sam prokrvarila, bila sam na hitnoj i plod je još tu, da li kuca srce - ne znam ... tretman i obradu na hitnoj u Vinogradskoj neću niti komentirati, saznala nisam ništa. Ni papirić nikakav nisam dobila, kao da nisam tamo niti bila. Sutra idem do Radončića da me pregleda da znam što mi se dešava.
AB ~~~~~~~~~ za tvoje dvije mrvice
Tikice~~~~~~~~~~ da sutra bude lijepih stanica
Naravno, i svima ostalima želim puno sreće
i ... držite fige mojoj mrvici
Bježim natrag u horizontalu!
rikikiki, nadam se da ce sve biti u redu....mozda je samo manji hematomcic![]()
riki, ~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude u redu!
rikić, ~~~~~~~~~~~~ da sve bude OK. Meni je dr A s VV-a kad sam ostala trudna rekla da u slučaju bilo kakvih krvarenja NE idem na hitnu jer da mi neće moći pomoći i da dođem odmah k njemu. Najbolje da to vidi ipak MPO dr.
Riki bolje ti je ne šetat previše okolo ako krvariš, ionako ti doktori tu ne mogu ništa reć nego da miruješ i eventualno pojačaš utrogestane-i počneš ih uzimat na usta. Trebala si ići Tomiću, privatnici će ti samo uvalit antibiotik da sebe zaštite. Koliko sam ja shvatila u ova 3 tedna otkako sam prokrvarila, rijetko koja MPO trudnoća prođe bez ikakvog krvarenja al ipak bude sve ok.
I jel vas mogu zamolit da Auroru više ne zovete AB molim vas molim vas molim vas, želudac mi se okrene na taj AB-ortus, ne šaljete joj baš neku pozitivnu energiju s tim nadimkom hahaha!!!
kinki, moram se ubaciti s kraticama-u mom poslu MPO znači sasvim nešto drugo![]()
Kinki, sad zachetavamo, al razumim ja tebe
, al nama AB znači samo AuroaBlu i ništa više
, ljubim i tebe i nju
riki, navijam i ovdje~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od mare41 : 19.01.2011. at 08:25
Miki, dobro nam došla!
Zlatta, jedna uputnica za folikulometriju ti vrijedi za sva 3 puta. Muž ti ne treba nikakvu uputnicu, a za punkciju i transfer ti treba jedna za bolničko liječenje. Dakle, ukupno 2 uputnice doneseš.![]()