Stranica 28 od 80 PrviPrvi ... 1826272829303878 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,351 do 1,400 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Joj, sretno, baš me zanima kako si odreagirala! Ja sutra idem na 2. folikulometriju i pretpostavljam da ću tada znati i kada će biti štoperica i aih! Sretno!
    čekamo rezultate

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj delfin prvotno napisa Vidi poruku
    Tikice i Aurora, sretno!
    xxx

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

tikice i Aurora sretno danas!!!!!

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

bila sam na foliku. danas i imam jako puno folikula,neznam koliki su,u utorak idem opet,al veli dr.T da nije zadovoljan da ih je previše,jer da kad ih je tako puno obično su prazni,čekamo utorak da vidimo kaj će bit

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

AuroraB i Tikica, sada ste vjerojatno već PUPO! Držim fige da za dva tjedna budete samo P!
    Slatkice, ~~~~~~~~~~~~~~~~!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Miki76 prvotno napisa Vidi poruku
    AuroraB i Tikica, sada ste vjerojatno već PUPO! Držim fige da za dva tjedna budete samo P!
    X

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Miki76 prvotno napisa Vidi poruku
    Slatkice, ~~~~~~~~~~~~~~~~!
    xxx

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj slatkica prvotno napisa Vidi poruku
    čekamo rezultate
    Bila danas na folikulometriji, ništa od mojeg AIH-a. Od onih 1-2 folikula koji su se vidjeli prije par dana, danas iznenađenje i meni i doktoru. Na D jajniku 3 savršena folikula od 20mm, na L jedan od 18mm. Rekao je da mi ne dopušta ni da imamo odnos mm i ja, a kamoli AIH. I rekao da možemo ili odustati ili ići na IVF.

Naravno da sam se odlučila za IVF. Mislim, u cijeloj borbi za bebicu, odbaciti ovakvu krasnu priliku bi bilo prilično besmisleno. I tako večeras u 23 idem gore na štopericu, a u ponedjeljak ujutro je punkcija. Sada mi je tako smiješno, prije nekoliko postova sam ovdje pisala da ću u Petrovu ako ne uspiju AIH/ovi, zbog punkcije bez anestezije, blabla, a sada kad imam priliku, uopće ne razmišljam o boli, samo o tome da postoje 4 lijepa folikula koji možda nose jajne stanice koje bi mogle postati naše dijete...

Hrpa osjećaja u istom trenutku. Sreća, strah da ne puknu folikuli prije vremena, ogromna nada, strah da možda neće doći do transfera, strah od punkcije, radost pri pomisli koliko je veća šansa IVF postupak od AIH-a...

Ma, sve u svemu, nisam se uopće stigla pripremiti na ovo. Obično se cure spremaju na IVF, pa se pikaju, pa polako dođe i sam postupak. Ovako s neba pa u rebra!

Cure, vibrajte za meneee

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Slatkice ne mora to ništa značiti. Ako nađe i par stanica, ma i jednu, postoji šansa... Puno sreće ti želim!

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Bila danas na folikulometriji, ništa od mojeg AIH-a. Od onih 1-2 folikula koji su se vidjeli prije par dana, danas iznenađenje i meni i doktoru. Na D jajniku 3 savršena folikula od 20mm, na L jedan od 18mm. Rekao je da mi ne dopušta ni da imamo odnos mm i ja, a kamoli AIH. I rekao da možemo ili odustati ili ići na IVF.

Naravno da sam se odlučila za IVF. Mislim, u cijeloj borbi za bebicu, odbaciti ovakvu krasnu priliku bi bilo prilično besmisleno. I tako večeras u 23 idem gore na štopericu, a u ponedjeljak ujutro je punkcija. Sada mi je tako smiješno, prije nekoliko postova sam ovdje pisala da ću u Petrovu ako ne uspiju AIH/ovi, zbog punkcije bez anestezije, blabla, a sada kad imam priliku, uopće ne razmišljam o boli, samo o tome da postoje 4 lijepa folikula koji možda nose jajne stanice koje bi mogle postati naše dijete...

Hrpa osjećaja u istom trenutku. Sreća, strah da ne puknu folikuli prije vremena, ogromna nada, strah da možda neće doći do transfera, strah od punkcije, radost pri pomisli koliko je veća šansa IVF postupak od AIH-a...

Ma, sve u svemu, nisam se uopće stigla pripremiti na ovo. Obično se cure spremaju na IVF, pa se pikaju, pa polako dođe i sam postupak. Ovako s neba pa u rebra!

Cure, vibrajte za meneee

baš sam sretna radi tebe,tako je i meni bilo prvi put,na prepad ivf,i uopće ne razmišljaš o odustajanju,jer samo vidiš dobru priliku,jedva čekam kako će proć

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

sutra idem na 2 foliku. i nadam se da će dr. bit zadovoljniji nego prvi put,da će folikulići bit ljepi i veliki,pa bi mi mogao sutra reći kada će biti punkcija,sutra je 10d

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Slatkice, sretno sutra na folkulometriji! Nek se izdvoje dobitni folikuli!

Ja sam u subotu bila na transferu, vraćena mi odleđena stanica, 5.dan, ne prijelazu iz morule u blasticu. Inače, bila je neviđena gužva u subotu, puna čekaonica za folikulometrije, i nas 6 na punkciji i transferu.

Tikice, ~~~~~~~~~~~~~~~~~

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

AuroraBlu i Tikice puno,puno~~~~~~~~~~~~~~~~

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam u subotu bila na transferu, vraćena mi odleđena stanica, 5.dan, ne prijelazu iz morule u blasticu.
    Šta bi sa svježom stanicom ... ?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

svježa je ostala 8-stanična, dakle, zadnja 2 dana se nije makla s mjesta. vratili mi i nju ali samo kao hcg podrška odleđenom.

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

http://www.24sata.hr/news/modernizac...-papira-207162

Bas me zanima kako ce ovo sprovesti u Vin. s obzirom da dr. T sve kucka na pisacu masinu......nista ne unosi u komp?
    A nije jedini...i dr. L na VV je isto tako kuck-kuck....

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pa nema to veze s našim doktorom T. tvoj soc.ginekolog će pisati ove digitalne recepte

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

e pa i moj soc. gin. jos uvijek kucka

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

He, he, moja ih još uvijek rukom ispisuje

Cure, u petak vam se pridružujem na prvoj folikulometriji!

Sretno svima!

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.24sata.hr/news/modernizac...-papira-207162

Bas me zanima kako ce ovo sprovesti u Vin. s obzirom da dr. T sve kucka na pisacu masinu......nista ne unosi u komp?
    A nije jedini...i dr. L na VV je isto tako kuck-kuck....
    Kod L. je i dalje kuck-kuck, a i kod Kune

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

svježa je ostala 8-stanična, dakle, zadnja 2 dana se nije makla s mjesta. vratili mi i nju ali samo kao hcg podrška odleđenom.
    zamisli ... vrate ti ju treći dan, savršenu i ona stane, a ti polažeš sve nade u nju ... dobro da si čekala peti dan!!
    sretno s ledenom

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

http://www.kbsm.hr/ivf/

Napokon su poceli raditi na web stranici. Bravo!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.kbsm.hr/ivf/

Napokon su poceli raditi na web stranici. Bravo!
    Najviše čekamo ono: Rezultati uskoro...

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

evo cure,danas sam bila na 2 foliku. i folikulići 20/19/19/18/16 i još 10-tak manjih,tako da je danas štoperica i u četvrtak punkcija,nadam se da će bit stanica
    jako ,jako se veselim
    možda ću ispast glupa,al sad prvi put idem u vinog. na ivf,što mi treba za punkciju(na VV spavaćica i šlape)

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Slatkice, mjere su ti odlične! Bit će tu super kvalitetnih stanica. Na punkciju moraš donijeti spavaćicu, papuče i soknice. Sretno!

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

slatkice, za sada sve izgleda odlicno Sretno!

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

šef mi i nije oduševljen,teško mu je palo što me neće bit,al ljudi moji ja idem po svoju bebu,nek se on fućka

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

znam da glupo zvuči,nadam se da se neko osjećao kao i ja,kad sam išla na prvi ivf bilo me strah punkcije,nisam znala što očekivati,kako je to,a sad me uopće nije strah,nego me brine dali će biti stanica,dali će biti transfera,a prije nisam uopće ni uzimala u obzir da nebi bilo
    oprostite cure,al što se bliži to imam veću tremu,a znam da me niko ne razumje tako dobro kao vi

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

slatkice, totalno te razumijem, toliko koraka za prijeći, a pred svakim nada, strah... Tako je i meni bilo, strah od punkcije je skoro pa nestao pri pomisli hoće li naći koju j. stanicu. Kada su je našli, onda pak strah je li dobra, kada sam saznala da je ok, onda pak strah hoće li se dijeliti. Saznala da se lijepo dijeli, sada pak briga hoće li se nastaviti dovoljno da sutra bude transfer... šaljem ti virtualni hug, kužimo se...

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

slatkice, totalno te razumijem, toliko koraka za prijeći, a pred svakim nada, strah... Tako je i meni bilo, strah od punkcije je skoro pa nestao pri pomisli hoće li naći koju j. stanicu. Kada su je našli, onda pak strah je li dobra, kada sam saznala da je ok, onda pak strah hoće li se dijeliti. Saznala da se lijepo dijeli, sada pak briga hoće li se nastaviti dovoljno da sutra bude transfer... šaljem ti virtualni hug, kužimo se...
    sretno danas na transferu

samo da se pohvalim-endometrij 10,3mm(valjda ime neke koristi od cikle haha)

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a onda hoće li beta biti pozitivna, pa hoće li se (pravilno) duplati, kad će srce, pa koliki je nuhalni nabor, pa svašta nešto...i kažu da je tako do kraja života

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Jadro, spremaš se u neku stimulaciju ili vrtiš prirodnjake?

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

cure, jel se može biti na femari prije stimuliranog postupka?
    meni je sad plan veljača i ožujak femara, e sad ovo ožujak možda je onda upitno jer u travnju sam zapisana za stimulirani.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

znam da sam ja bila prošle godine na klomifenu ciklus prije stimuliranog. s femarom bi trebala biti ista stvar, ali pitaj doktora najbolje. ja bi rađe ciklus prije stimulacije bila na kontracepciji da se sve "resetira" tako sam sad zadnji put bila i dobila 9 stanica.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    cure, jel se može biti na femari prije stimuliranog postupka?
    meni je sad plan veljača i ožujak femara, e sad ovo ožujak možda je onda upitno jer u travnju sam zapisana za stimulirani.
    Mora ti proć bar misec dana između femare i stimuliranog, da ne bi bilo kakve ciste. Al ja držim fige da ti stimulirani ni ne bude triba

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

znam da sam ja bila prošle godine na klomifenu ciklus prije stimuliranog. s femarom bi trebala biti ista stvar, ali pitaj doktora najbolje. ja bi rađe ciklus prije stimulacije bila na kontracepciji da se sve "resetira" tako sam sad zadnji put bila i dobila 9 stanica.
    I meni je ciklus nakon kontracepcije bio dobitan

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

a koju ste kontracepciju imale? to vam je dr odredio?
    ja u stimuliranom u rujnu prošle godine nisam imala kontracepciju, o čemu to ovisi?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja uzela diane koje sam pila prije 15 godina a savjetovao mi je to dr. R.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    a koju ste kontracepciju imale? to vam je dr odredio?
    ja u stimuliranom u rujnu prošle godine nisam imala kontracepciju, o čemu to ovisi?
    Ja sam pila yasmine, prepisao mi ih Dr Poljak sa CITO-a, i to zato jer sam imala cistu koja nije otišla sa mengom. Dr Tomić se složio da pijem yasmine.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hej suborke,

pošto sam u horizontali, evo samo brzinsko javljanje. Danas sam imala transfer moje jedne mrvice, ali je stvarno mala, tek dvostanična. I biolog i doktor su mi rekli da mi ne bi vraćali stanicu za koju misle da nema šanse, te da su imali itekako trudnoća iz malo podijeljenih stanica. Kažu da se neke jednostavno dijele sporijim tempom i postanu dječica, a pak da ima onih koje se dijele naglo i brzo, pa opet ništa od njih, stanu ili jednostavno ne uspiju. Kaže doktor meni, Vala, ni ti ni ja ne znamo kakav smo embrio bili...

Pa tako čuvam sada svoju sporu mrvicu - kaže muž da mora da je na njega kad je spora, haha...

Pusa svima

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hej suborke,

pošto sam u horizontali, evo samo brzinsko javljanje. Danas sam imala transfer moje jedne mrvice, ali je stvarno mala, tek dvostanična. I biolog i doktor su mi rekli da mi ne bi vraćali stanicu za koju misle da nema šanse, te da su imali itekako trudnoća iz malo podijeljenih stanica. Kažu da se neke jednostavno dijele sporijim tempom i postanu dječica, a pak da ima onih koje se dijele naglo i brzo, pa opet ništa od njih, stanu ili jednostavno ne uspiju. Kaže doktor meni, Vala, ni ti ni ja ne znamo kakav smo embrio bili...

Pa tako čuvam sada svoju sporu mrvicu - kaže muž da mora da je na njega kad je spora, haha...

Pusa svima
    držim fige tvojoj mrvici
    a ja sutra idem na punkciju pa .....
    ako i moja bude spora na muža i kad ostanem trudna nosit ću ko slonica 22mj

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

slatkice super do sada za dalje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Vala Mala, pa gdje si ti u postupku??? Oprosti ako sam krivo shvatila, cijelo vrijeme mislim da si na VV jer i tamo pišeš. Teme su zato i odvojene da se o postupcima piše tamo gdje pripadaš. Dakle, ako je postupak na VV onda tamo opisuješ kako je sve izgledalo, kao i na odbrojavanju - odbrojavanje i nakon transfera su teme na kojima svi pišemo svoja iskustva. Naravno, možeš doći na druge klinike postaviti konkretno pitanje i zahvaliti na odgovoru, ali ne pisati paralelno po svim bolnicama - jer onda podjela gubi smisao.

Sretno s 2-staničnim, gdjegod su ti ga transferirali, brzina dijeljenja zaista nije mjerilo uspjeha!

Slatkice, sretno danas na punkciji!!!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

AB ne znam gdje da ti zavibram za tvoju odleđenu pa ću ovdje- držim fige do neba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Pa neka ovaj neopterećeni postupak bude onaj pravi

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ValaMala, ja sam se isto u potpunosti pogubila u tvojim postovima... Razbacala si se po svim temama...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ok, ok, sori curke, selim se doma Na VV sam
    Ma, netko me pitao nešto ovdje, pa ondje, pa sam odgovarala i tako je nekako ispalo da sam napisala što se događa kod mene sada posvuda. Želim vam svima da zagrlite svoje bebice uskoro.

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

da li možda netko zna gdje nabaviti u što kraćem roku klomifen, u zg...
    i da li je netko možda čuo da ga se može nabaviti u mađarskoj i da li zato treba recept???

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

U Zagrebu ga uvijek ima u apoteci na VV (i sama sam kupovala prije mjesec dana pa mi je žena rekla da ih imaju uvijek), 125kn. Ima ga i na Dolcu, ali tamo je procedura da se prvo naruči receptom pa ga oni nabave za nekih tjedan dana i skuplji je, mislim oko 180 kn

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

da se javim na brzinu,bila sam danas na punkciji.bila je hiperstimulacija jajnika,dobila totalnu anesteziju.dobila sam 22 j.s. i iskreno se šokirala.kad sam se razbudila dobila i infuziju,jer su me jako ispikali.uopće nije bila gužva,bila sam prva na redu,al me nisu pustili doma do 13.morali su mi kasnije vadit i krv da se vidi kks,kontrolni uzv radi krvarenja.ima nešto tekućine u trbušnoj šupljini,al nije bed.bilo je kasnije jako bolno,al ležim i tbl pomažu.sutra opet moram na uzv na kontrolu.ali sve u svemu prošlo je i sad čekamo transfer.
    al ljudi moji pa tolko j.s. nisam valjda u cijelom životu imala...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj slatkica prvotno napisa Vidi poruku
    da se javim na brzinu,bila sam danas na punkciji.bila je hiperstimulacija jajnika,dobila totalnu anesteziju.dobila sam 22 j.s. i iskreno se šokirala.kad sam se razbudila dobila i infuziju,jer su me jako ispikali.uopće nije bila gužva,bila sam prva na redu,al me nisu pustili doma do 13.morali su mi kasnije vadit i krv da se vidi kks,kontrolni uzv radi krvarenja.ima nešto tekućine u trbušnoj šupljini,al nije bed.bilo je kasnije jako bolno,al ležim i tbl pomažu.sutra opet moram na uzv na kontrolu.ali sve u svemu prošlo je i sad čekamo transfer.
    al ljudi moji pa tolko j.s. nisam valjda u cijelom životu imala...
    Samo se sada pazi i mazi (neka te mužek razmazi skroz) i čestitam na jajnim stanicama!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •