Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hej suborke,

pošto sam u horizontali, evo samo brzinsko javljanje. Danas sam imala transfer moje jedne mrvice, ali je stvarno mala, tek dvostanična. I biolog i doktor su mi rekli da mi ne bi vraćali stanicu za koju misle da nema šanse, te da su imali itekako trudnoća iz malo podijeljenih stanica. Kažu da se neke jednostavno dijele sporijim tempom i postanu dječica, a pak da ima onih koje se dijele naglo i brzo, pa opet ništa od njih, stanu ili jednostavno ne uspiju. Kaže doktor meni, Vala, ni ti ni ja ne znamo kakav smo embrio bili...

Pa tako čuvam sada svoju sporu mrvicu - kaže muž da mora da je na njega kad je spora, haha...

Pusa svima

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Hej suborke,

pošto sam u horizontali, evo samo brzinsko javljanje. Danas sam imala transfer moje jedne mrvice, ali je stvarno mala, tek dvostanična. I biolog i doktor su mi rekli da mi ne bi vraćali stanicu za koju misle da nema šanse, te da su imali itekako trudnoća iz malo podijeljenih stanica. Kažu da se neke jednostavno dijele sporijim tempom i postanu dječica, a pak da ima onih koje se dijele naglo i brzo, pa opet ništa od njih, stanu ili jednostavno ne uspiju. Kaže doktor meni, Vala, ni ti ni ja ne znamo kakav smo embrio bili...

Pa tako čuvam sada svoju sporu mrvicu - kaže muž da mora da je na njega kad je spora, haha...

Pusa svima
    držim fige tvojoj mrvici
    a ja sutra idem na punkciju pa .....
    ako i moja bude spora na muža i kad ostanem trudna nosit ću ko slonica 22mj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •