samo da vas podsjetim da su trudnoće sa 4staničnim 2dnevnim embrijem itekako moguće![]()
samo da vas podsjetim da su trudnoće sa 4staničnim 2dnevnim embrijem itekako moguće![]()
Pozdrav svima, samo ukratko o mojoj situaciji.... obično bih iza stimuliranog dogurala do ET, zato sam sada pomalo tužna...blago rečeno...jer nije bilo niti jedne stanice...bit će bolje drugi put...svim čekalicama puno sreće da im se ostvare želje
ksena28 prvotno napisa
samo da vas podsjetim da su trudnoće sa 4staničnim 2dnevnim embrijem itekako moguće
Izgleda da kod mene ovo neće biti slučaj...od jučer imam sve znakove vještice koja treba doći u subotu. Inače uvijek 2-3 dana prije imam predkrvarenje i bolove u trbuhu i upravo je takvo stanje od jučer![]()
cure, jedno pitanjce: bila sam danas na punkciji i sva sam bila smušena od onog koktelčića i ja nisam pitala koliko uzimam utrogestana, ako se sjećam od prošli put bilo je 3*1 na usta do transfera??
Navijam za sve vas i čekam visoke bete! Ja sam točno 12 tjedana trudna jupiiiiiiiiiiiiiiii!!! Sad mi se sve one godine muke čine tako daleko, i ko da nisam ja to sve prolazilaTreba bit uporan, kad je meni uspilo-uspit će svima!