Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

evo nakon dugih 10 dana u bolnici napokon sam doma.bilo je grozno,al hvala Bogu stanje polako ide na bolje.sada čekam M pa 8d na uzv na kontrolu.ako sve bude ok,a nadam se da bude rekao je dr.T da bi mi odmah ovaj ciklus radio transfer.
    a najljepša stvar u cijeloj situaciji je što su sve 3 oplođene stanice blastociste,pa se nadam da su ružne stvari za sada iza mene pa da će biti taj transfer.
    svaki dan sam vas čitala i tako si kratila bolničke dane i svima želim velike +

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj slatkica prvotno napisa Vidi poruku
    evo nakon dugih 10 dana u bolnici napokon sam doma.bilo je grozno,al hvala Bogu stanje polako ide na bolje.sada čekam M pa 8d na uzv na kontrolu.ako sve bude ok,a nadam se da bude rekao je dr.T da bi mi odmah ovaj ciklus radio transfer.
    a najljepša stvar u cijeloj situaciji je što su sve 3 oplođene stanice blastociste,pa se nadam da su ružne stvari za sada iza mene pa da će biti taj transfer.
    svaki dan sam vas čitala i tako si kratila bolničke dane i svima želim velike +
    Tako sam sretna zbog tebe, žao mi je zbog bolnice, no tri lijepe blastociste zvuče kao skori trudnički dani! VibRRRRRam!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •