Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Curke,bila sam danas na prvoj folikulometriji. Nisam baš oduševljena, a niti dr. T. jer imam samo 4 folikula na lijevom jajniku, na desnom još ništa. Nastavljam terapiju s 3 Menopura. Dr. me tješi da se novi folikuli jiš uvijek mogu stvoriti. A ja se osijećem...kao da su mi sve lađe potonule. Je li imala koja slično iskustvo?

gianna avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

delfin, prijateljica je upravo kod T. imala 4 folikula u stimuliranom i bingo. Iako, pretpostavljali su da ih ni neće biti više zbog razine hormona.
    Protivnik sam jake stimulacije, i za mene je ideal 6 kvalitetnih js. Studije pokazuju da iako je manji postotak transfera kod manje punktiranih jajnih stanice, veći je postotak uspješnih da ne kažem zdravih trudnoća.
    Iako, opet, pišu da je najveći postotak trudnoća kod 13 folikula...ali isti ne govore o postotku poroda.

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Giana,hvala ti. Malo si me utješila.

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj delfin prvotno napisa Vidi poruku
    Curke,bila sam danas na prvoj folikulometriji. Nisam baš oduševljena, a niti dr. T. jer imam samo 4 folikula na lijevom jajniku, na desnom još ništa. Nastavljam terapiju s 3 Menopura. Dr. me tješi da se novi folikuli jiš uvijek mogu stvoriti. A ja se osijećem...kao da su mi sve lađe potonule. Je li imala koja slično iskustvo?
    Ja sam u zadnjem stimuliranom imala 5 folikula, a isto sam kao ti krenula s tri menopura (kasnije smanjeno na 2). Punktirane tri j.s. i prvi put sam došla do transfera i to tri embrija. A u postupku prije toga imala sam 8 folikula i samo dvije js, no meni je nizak AMH pa nemam dobar odgovor na stimulaciju. Nemoj očajavati iz ta 4 mogu proizaći 4 js. Držim fige

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •