Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

mene je dr. u 1. mj. zapisao za 5.mj!

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ne znam kakva je praksa pa ako netko zna... Naime, može li se prijaviti na listu čekanja za stimulirani, a u međuvremenu ići s prirodnjakom ili se na listu dolazi tek nakon što se odradi prirodnjak? Zanima me jer sam u stimuliranom bila u siječnju, a vjerujem da na red neću doći prije rujna/listopada pa da ne gubim vrijeme probala bih u međuvremenu prirodnjak (naravno sve ovisi što će dr. reći, a na dogovor idem tek početkom ožujka).

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam kakva je praksa pa ako netko zna... Naime, može li se prijaviti na listu čekanja za stimulirani, a u međuvremenu ići s prirodnjakom ili se na listu dolazi tek nakon što se odradi prirodnjak? Zanima me jer sam u stimuliranom bila u siječnju, a vjerujem da na red neću doći prije rujna/listopada pa da ne gubim vrijeme probala bih u međuvremenu prirodnjak (naravno sve ovisi što će dr. reći, a na dogovor idem tek početkom ožujka).
    Anddu, upravo ja tako planiram dalje, dogovorit se za stimulirani, a u međuvremenu kombinirat prirodnjake. A i znam cure koje su isto tako bile u postupcima. Isto idem na dogovor početkom ožujka i ne nadam se da ću upast na listu za stimulirani prije rujna.

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj ivka13 prvotno napisa Vidi poruku
    Anddu, upravo ja tako planiram dalje, dogovorit se za stimulirani, a u međuvremenu kombinirat prirodnjake. A i znam cure koje su isto tako bile u postupcima. Isto idem na dogovor početkom ožujka i ne nadam se da ću upast na listu za stimulirani prije rujna.
    Ma bitno mi je ne gubiti vrijeme. I ovako mislim da sam ga previše izgubila. Možda se i sretnemo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •