-
-
-
Kinki... nemam riječi. Šaljem ti zagrljaj. Jako mi je žao.
-
Jao Kinki...i ja plačem. Žao mi je žao mi je žao mi je
-
-
Kinki...uh
-
-
Kinki, riječi su u ovim trenucima prazne i nedovoljne. Ipak ako netko može imalo pokušati zamisliti koliko ti je teško, to smo onda mi koje znamo koliko je muke i nade i truda i razočaranja potrebno proći da se uopće dočeka to predivno srčeko, a ako ono prestane kucati... ma joj, brljavim bez veze, plače mi duša zbog tebe, tm i bebice... neka Bog bude s vama i podari vam sreću u budućnosti koja će vas nagraditi za sve ove tuge... uz tebe sam
-
Prestrašno. Znam da nema riječi utjehe, ali Kinki šaljem ti jedan veliki zagrljaj.
-
draga moja Kinki, nemam riječi koju bih ti uputila, znam da ona sada ne postoji, a joj draga kako mi je žao, plakala sam kada sam pročitala.
Uz tebe sam draga, drži se.
-
Ajme Kinki...žao mi je, nemam riječi...pretužno...držite se.
-
-
Ovo je prestrašno za čuti
....Kinki, draga, neka tebi i tm nebo pošalje puno snage da ovo prebolite...
-
Kinki, bez riječi sam...strašno mi je žao. Iskrena sućut
-
kinki beskrajno mi je žao..primi moju iskrenu sućut...
-
kinki, iskrena sućut
-
Kinki...iskrena sućut
-
Kinki, draga, strašno mi je žao što si morala ovaj horor proći...
Moja iskrena sućut!
-
Kinki, draga, tako mi je žao. Držite se ti i tm.
-
-
-
kinky, žao mi je. čuvaj se!
-
-
-
kinki, nema riječi utjehe kojima bi se ublažila bol... iskrena sućut
-
Hvala vam...Eto, pokušavam sakupit komadiće sebe nekako, tribat će vremena...Ne znam uopće kako dalje...Bila sam u 21. tjednu, beba je bila nekoliko dana mrtva. Izgleda zbog moje krvne grupe minus. Ne znam kako je to moguće obzirom da nisam prije rađala niti sam bila na ikakvom invazivnom pregledu. Pišem vam jer vas želim upozoriti da je i to moguće, da sam znala uzela bih onu inekciju preventivno, odmah na početku trudnoće. Istinu ću znati tek nakon obdukcije, al zaista je strašno ako je moja krv ubila zdravu bebu. Prije mjesec dana sam radila one rh testove i sve je bilo ok...Morala sam proć kroz porod i to iskustvo nikom ne bih poželila. I bila je mala curica, kojoj smo se toliko nadali...Ja sam mrtva žena.
-
-
Kinki draga sve sam ti već rekla
-
-
-
-
-
Draga Kinki, jako mi je žao, imaš pravo na svoju tugu i bol, sve mi koje smo izgubile bebu znamo kako ti je.....trebat će vremena.....i onda budi hrabra za dalje....
-
-
Kinki uz tebe sam
-
kinki strašno mi je žao...
-
-
kinki, jako mi je žao, iskrena sućut
-
-
Hvala vam svima...Najviše se bojim da neću dobiti odgovor na pitanje-ZAŠTO?
Kako je moguće da mi 4 različita ginekologa kao razlog najprije spomenu krvnu grupu, iako nalazi pokazuju da u 15. tjednu nije bilo imunizacije...Kako je moguće da posumnjaju na to a uopće mi ne ponove test senzibiliteta nakon pobačaja...Kako je moguće da ne uzmu uzorak bebine krvi...Daju mi imunoprofilaksu napamet, iako čitam da to nema nikakvog smisla ako sam već imunizirana...Niko me ne uputi hematologu, iako znaju da nalazi sa patologije sigurno neće otkriti ama baš ništa ako je u pitanju krvna grupa...Toliko pitanja, odgovora nema...Jesam li ja nešto propustila napraviti? Jesam li se mogla bolje informirati? Jesam li negdi pogriješila? Jesam li bila previše sretna, jel to bilo oholo od mene, jesam li trebala bit poniznija, zahvalnija? Jesam li trebala ići na amniocintezu? Jesam li trebala ići češće na uzv? Jesam li trebala trudnoću vodit u Vinogradskoj? Šta ću ako ne saznam razlog, smijem li uopće razmišljati o idućoj trudnoći? Kako uopće skupit snage za dalje, zašto se ujutro dić iz kreveta? Nastojim sačuvat zdrav razum i nekako polizat rane, krenit malim koracima, uhvatit se za muža-ne znam...Praznina u trbuhu, praznina u duši...
-
ne mogu ni zamisliti tvoju bol. Nemam odgovora na pitanja koja te muče, šaljem veliki zagrljaj i nadam se da ćeš naći doktora od povjerenja tko će ti ponuditi odgovore i razjasniti ovu tragediju.
-
Kinki toplo ti preporučujem da, ako već nisi, odeš na PDF Roditelji anđela. Tamo cure imaju odgovore na mnoga bolna pitanja...
-
Kinki, draga, nemoj sebe okrivljavati ... plači, tuguj, vrišti, samo ne okrivljavaj sebe, nisi ti kriva, očito je netko ko je iznad nas tako htio i tako je valjda moralo biti...samo mi nije jasno Z A Š T O ????????
-
Jao, kinki. Nisi ti trebala ništa, nego bit sretna ( a bome si to zaslužila) i pratit upute dr. koji ti vodi trudnoću. On se za to školovao, a ne ti. Okrivljavanje sebe ti neće ništa dobrog donijeti, niti ti pomoći da se zaliječiš. NISI TI NIŠTA KRIVA! Daj si vremena, odtuguj svojim tempom. Ne daj da ti drugi govore kako bi se trebala osjećat. Plači, viči, skrivaj se ispod pokrivača. Kad prođe ta faza računam na dalmatinski dišpet koji će te voditi dalje.
Kad se pribereš, skupi svu dokumentaciju i kreni na konzultacije liječniku u kojeg imaš povjerenja.
Pusa
-
-
-
-
-
-
draga kinki, citam tvoje postove, za koje si se sigurno svojski namucila da ih napises.tuga je velika. znam da sve preispitujes, svaku odluku. svatko bi tako. ali, nisi kriva. jednostavno nisi. nadam se da ces dobiti odgovore koje zasluzujes. u svemu sto ti predstoji zelim ti svu srecu ovoga svijeta.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma