Hvala vam svima...Najviše se bojim da neću dobiti odgovor na pitanje-ZAŠTO?
Kako je moguće da mi 4 različita ginekologa kao razlog najprije spomenu krvnu grupu, iako nalazi pokazuju da u 15. tjednu nije bilo imunizacije...Kako je moguće da posumnjaju na to a uopće mi ne ponove test senzibiliteta nakon pobačaja...Kako je moguće da ne uzmu uzorak bebine krvi...Daju mi imunoprofilaksu napamet, iako čitam da to nema nikakvog smisla ako sam već imunizirana...Niko me ne uputi hematologu, iako znaju da nalazi sa patologije sigurno neće otkriti ama baš ništa ako je u pitanju krvna grupa...Toliko pitanja, odgovora nema...Jesam li ja nešto propustila napraviti? Jesam li se mogla bolje informirati? Jesam li negdi pogriješila? Jesam li bila previše sretna, jel to bilo oholo od mene, jesam li trebala bit poniznija, zahvalnija? Jesam li trebala ići na amniocintezu? Jesam li trebala ići češće na uzv? Jesam li trebala trudnoću vodit u Vinogradskoj? Šta ću ako ne saznam razlog, smijem li uopće razmišljati o idućoj trudnoći? Kako uopće skupit snage za dalje, zašto se ujutro dić iz kreveta? Nastojim sačuvat zdrav razum i nekako polizat rane, krenit malim koracima, uhvatit se za muža-ne znam...Praznina u trbuhu, praznina u duši...