Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evo čitam na forum.hr-u da cure u vinogradskoj ne trebaju milinovićeve papire????!!!!!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    evo čitam na forum.hr-u da cure u vinogradskoj ne trebaju milinovićeve papire????!!!!!
    Točno, meni nisu trebali. A počela sam s mpo pričom kad je već stupio na snagu novi zakon. Potvrde za p.i psi. savjetovanje napravila sam tek sada za Cito. Dr Poljak nije mogao vjerovati...

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

p.s. nadam se da ovo čitaju milinovićevi puleni, ili barem doktori vinogradske.
    ako nitko ne prijavi povjerenstvu, ja ću.

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

AuroraBlu, nisam vidla tvoj post. Sretnice. PP savjetovanje je stvarno gubljenje vremena.

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    Nije sve na forumu za vjerovati. Trebaju, mene su čak i sestre s odjela MPO naručivale na "savjetovanja". Možda se nekom činilo da ne treba, jer dr. ne daje dužnu pažnju tome. Mislim da ga zaboli za moj bračni status i pp savjetovanje (kao što i treba biti). Bitnije je da vrijeme utroši u proučavanje hormonske slike i jajnika.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

edit: treba gledati širu sliku, ne samo trenutno olakšanje

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Obavila, donijela, dr. pregledao sa svim ostalim nalazima, ušla u postupke i to je bilo to. Više to nismo spominjali.

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj reny123 prvotno napisa Vidi poruku
    Obavila, donijela, dr. pregledao sa svim ostalim nalazima, ušla u postupke i to je bilo to. Više to nismo spominjali.
    Ja sam morala kopirati sve dotadašnje nalaze, potvrde savjetovanja, vjenčani list, osobne iskaznice, OIB-e... I sve su to složili u naš fascikl. Tek tada sam mogla ući u postupak.
    Nije samo stvar u tome da je PP savjetovanje gubljenje vremena, nego se radi o tome da je čitav zakon nonsense, a onda još ispada da ga svaka bolnica provodi po svojoj volji.
    Posljednje uređivanje od ježić : 17.04.2011. at 23:28

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •