Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Tipična hrvatska priča... onaj tko je najbliži zakonodavcu, ne poštuje taj zakon. Ja sam im, naravno, bila duboko zahvalna na tome. Ali nepravedno je i licemjerno da svi znaju da je to samo maltretitanje i trošenje dragocjenog vremena i novaca, a ne zalažu se da se to ukine. Naravno, uz onaj puno veći problem od tog administrativnog (ograničenje oplodnje na samo 3 stanice i zabrana zamrzavanja).

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Tipična hrvatska priča... onaj tko je najbliži zakonodavcu, ne poštuje taj zakon. Ja sam im, naravno, bila duboko zahvalna na tome. Ali nepravedno je i licemjerno da svi znaju da je to samo maltretitanje i trošenje dragocjenog vremena i novaca, a ne zalažu se da se to ukine. Naravno, uz onaj puno veći problem od tog administrativnog (ograničenje oplodnje na samo 3 stanice i zabrana zamrzavanja).
    ma o tome se i radi, ovo je sve jedna velika glupost, radi se "ispod banka" i radi se svašta.
    a sve dok mi to budemo podržavali i nereagirali, zakon će ostati.

reny, evo aurora im je bila pacijent pa je nisu pitali papire. znam ja da je bitnije da oni nas liječe, bit je u tome da nam je ovim zakonom uskraćeno optimalno liječenje i trebamo se boriti da padne. ako to znači da nas 10 treba poslati mail da vinogradska ili petrova ne traže papire, so be it.

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    ma o tome se i radi, ovo je sve jedna velika glupost, radi se "ispod banka" i radi se svašta.
    a sve dok mi to budemo podržavali i nereagirali, zakon će ostati.

reny, evo aurora im je bila pacijent pa je nisu pitali papire. znam ja da je bitnije da oni nas liječe, bit je u tome da nam je ovim zakonom uskraćeno optimalno liječenje i trebamo se boriti da padne. ako to znači da nas 10 treba poslati mail da vinogradska ili petrova ne traže papire, so be it.
    Gle, ako ne traže papire, treba im biti zahvalan, a ne ih prijaviti, jerbo će ih nagazit da budu po tom pitanju rigorozni i desit će se da ženama propadne par ciklusa dok to ne ishodavaju okolo. Ako je krajnji cilj da se ta glupava odredba Zakona izbriše, onda mailovi koje treba slati trebaju sadržavati procjenu i mišljenje krajnjeg korisnika (pacijenta) o nesvrhovitosti i nepotrebnosti istog.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj reny123 prvotno napisa Vidi poruku
    Gle, ako ne traže papire, treba im biti zahvalan, a ne ih prijaviti, jerbo će ih nagazit da budu po tom pitanju rigorozni i desit će se da ženama propadne par ciklusa dok to ne ishodavaju okolo. Ako je krajnji cilj da se ta glupava odredba Zakona izbriše, onda mailovi koje treba slati trebaju sadržavati procjenu i mišljenje krajnjeg korisnika (pacijenta) o nesvrhovitosti i nepotrebnosti istog.
    opet ponavljam: treba gledati širu sliku (rušenje zakona) nego trenutno olakšanje. i neće im propasti par ciklusa. ja sam u roku od 2 dana u splitu nabavila sve potrebne potvrde. dakle, to o propadanju par ciklusa ne stoji. nije krajnji cilj da se izbriše TA odredba zakona, već da zakon padne.
    dakle - da bude jednak za sve, da ga se drži ko pijan plota ili da ga više nema.
    o fenomenu dobre 3 jajne stanice neću ni početi pričati...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •