Drage moje oće me neko apdejtat, ja ko da sam bila zamrznuta 6 miseci jer neman pojma šta se dešava ni u vezi zakona ni u vezi novih metoda na Vg. Znan da nam je biolog duže vrime bio u Belgiji i da je spominjao nove metode, ima još šta novo osim picsija??? Šta se minjalo u zakonu???Ajme sramim se al fakat neman pojma o ničemu
Meni je evo prošlo više od 7 miseci od pobačaja, i još uvik me vozaju po raznim pretragama. Uzrok se još ne zna. Dobra vijest je da je moj i mužev kariogram uredan, prema tome bih i mogla opet u postupak al se bojim reprize, obzirom da uzrok nije nađen. Genetičarka kaže da je to bila neka upala kojoj je još pridonilo moje loše željezo...Nema dokaza za to obzirom da su nalazi briseva i serologija na gomilu virusa uredni...Moj je stav da je pretpostavka majka svih zajeba pa nek doktori pretpostavljaju svojoj materi a ne meni...A šta se tiče željeza mislin stvaaaarno!!Ako niste znali, kompletna krvna slika van pokazuje ***** od ovce. Moja je uvik bila uredna, na kraju mi vadili feritin i kažu-anemija. Ja nisan doktor i nije mi baš jasno kako jedan nalaz pokazuje uredno željezo a drugi nalaz pokazuje koma feritin. Meni je to isto. Al ima bit da in je ova pretraga koja pokazuje trenutno stanje malo skuplja pa eto nemaju običaj slat trudnice da vade feritin. Kad ta trudnica dobije neku infekciju koja joj ubije bebu jer joj je željezo koma onda ti doktori nju šalju na 103 puno skuplje pretrage...Ništa ja više ne razumin. I šta ću sad-neman pojma. Iman tonu nalaze-urednih. Nema di me nisu slali, hematolog, infektolog, urolog, nefrolog...Nisan ni znala šta je nefrolog. Bila san i kod travara i kod homeopata. Zajebavala san se da jedino kod Hodže nisan bila. Pa san i tamo otišla. Sad mi ostaje psihijatar valjda-neman pojma.
Uglavnom, skupljam volju i hrabrost za otić opet u Vinogradsku. Muči me to šta iman one smrznute jajne stanice gori za koje bih radije da ih neman. Muči me ona statistika sudbine trudnoća ostvarenih iz smrznutih js...A sad će ubrzo godišnjica od mog transfera-na Dan Republike...
Ajde budite tako dobre pa mi recite šta ima novo u Vinogradskoj. Ima li koja dobra vijest, jel Milinovića zgazilo auto?