Stranica 43 od 80 PrviPrvi ... 33414243444553 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,101 do 2,150 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ksena,
    na pregled se čeka možda par dana
    rade prorodnjake
    na stimulirano cca 6mj

anaea40 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

možete li mi reći je li se isti dan mogu dobiti nalaz bete u Vinogradskoj?

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

anaea, nalazi bete dobiju se oko 13 h, može čak i malo prije.

anaea40 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Inesz, može li se nalaz saznati telefonom jer radim popodne, a nemam koga poslati?

b.a.b.y avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Bila sam jučer nakon duže vremena,i ponovno sam se oduševila ljubaznošću doktora i sestri. Dobili smo hrpu pretraga za obavit i sve ispočetka u 1 mjesecu. Pozdrav svima.

Mala Maja avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Lijepi pozdrav, evo i ja/mi sam jedna od budućih polaznika VG. Upravo sam se naračuila na prve konzultacije 8.12.2011. i krećemo po prvi puta u borbu!
    Čitala sam Vas toliko puta ali nisam bila aktivna chatom sve do sad kad sam dobila prvi termin za konzultacije. Naša dijagnoza je kod mene sve ok a mm Asthenozoospermia.
    Imamo sina koji je upravo napunio 4 godine, a zadnje 2,5 g. se trudimo dobiti još dječice ali nam nije išlo pa smo se odlučili uputiti u VG.
    Ovo mi je prvi post na ovom forumu pa sve Vas ujedno pozdravljam i želim nam ugodno druženje.

Pozz curke!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Dobro došla, mala maja

Mala Maja avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Curke, dali se plaća u VG savjetovanje odnosno razgovor sa psihologom i pravnicom?

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ne plaća se...

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Mala Maja prvotno napisa Vidi poruku
    Curke, dali se plaća u VG savjetovanje odnosno razgovor sa psihologom i pravnicom?
    Ne plaća se, a za psihološko savjetovanje ti treba uputnica.

krgina avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Bok svima! Čitam post od Male Maje, kao da sam ga ja pisala. Naime, i mi smo naručeni za 8.12. za prve konzultacije. Kod mene je sve (valjda) ok, muž na prvom spermiogramu imao astheno a drugi ćemo u srijedu ponoviti.
    Moramo li oboje doći na prve konzultacije ili to mogu sama obaviti sa svim dosadašnjim nalazima?

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

krgina, možeš na 1. konzultacije doći sama!

Mala Maja avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Nama su rekle sestre da daođemo skupa jer ćemo se odmah oko svega dogovoriti za dalje a bolje je da je i mm prisutan, e sad ......hvala na odgovoru za uputnicu

malenab avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

poz cure...nije me bilo jedno vrijeme...nekako stiska s vremenom....
    Kornny samo da se nadovežem, ja bila 24.10.na konzultacijama u V i na redu sam u 2 mj...za mene jako brzo pošto u OS čekam više od 6.mj.. i još bar 5mj ništa....prezadovoljna sam a bila samo jednom tamo...tak su svi ljubazni da čovjek ne povjeruje...ne mogu se ni sjetiti koji me doktor primio..neki mladi uglavnom, čak ni nalaze nove ne moram vaditi,a imam ih od 2.mj...ništa....ja još ne vjerujem..sada smo na domaćoj radinosti a u 2 mj krećemo na IVF...

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam s MM-om tamo samo na punkcijama i ponekom transferu

krgina avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj reny123 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne plaća se, a za psihološko savjetovanje ti treba uputnica.
    Uputnicu dobivamo svaki svoju od doktora opće prakse ili nam treba samo jedna (od mog ginekologa)?

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

koliko se sjecam svatko od svog doktora opće prakse

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

dea84, u pravu si - trebaju 2 uputnice....svatko od svog liječnika opće prakse

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Cure, oprostite na upadu. Svratite malo i na ovu stranicu:
    http://forum.roda.hr/threads/69967-n...IZMJENU-ZAKONA

Sretno svima!

Mala Maja avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Evo i nas, prve konzultacije obavljene i primio nas je dr. Bolanča...uputio u daljnje pretrage koje moramo obaviti. Zaista mlada ekipa gore radi, ostala sam iznenađena ali pozitivno
    Rekao nam je da se AMH plaća nekih 300 kn pa da probamo na VV jer gore se ne plaća ništa za tu pretragu, pa molim da mi kažete jer to točno ako ste vadila skoro.Budem sutra iznazivala sve redom ostalo. Naručili se za savjetovanje kod psijatrice dr Kovak za 13.12., jer netko bio kod nje u VG?
    Jao puna sam pitanja, znam sorry ako pitam previše!!!
    Koliko se čeka nalaz briseva i pape, jel ovisi gdje ih radim, dali i to rade u VG ili mogu obaviti i vani?

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Da AMH se u Vinogradskoj šlaća oko 260 kuna, a na Vuk Vrhovcu ti ide na uputnicu, nisam ja vadila ali sam čula od rguih cura da je tako. Najbolje ti je nazvati pa direktno njih sve pitati. Ne zna je li se naručuje. Za pp savjetovanje ja sam išla u obiteljski centar tako da o njemu ništa ne znam u VG, a briseve i papu radiš kod svog soc. ginekologa ili privatnog ako kod njega ideš. Ne znam koliko se nalazi čekaju u Zagrebu, na jugu se nalaz za briseve čeka 3 dana, osim klamidije kojoj treba 15 dana, a papa se čeka mjesec - to sve kod socijalca.
    Mala Maja sretno, i da čim prije pređeš na trudnički pdf!

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mala Maja, AMH se u VG plaća 264kn, za VV ne znam.....MM i ja smo nedavno bili kod dr Kolak na savjetovanju - nista strasno, brzo gotovo, usudila bih se reći čista formalnost.

renna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Curke moje iz VG , jel ima novih trudilica, kakvo je stanje jel ima dobrih beta
    planiram ponovo u pobjede u VG , gdje sam doduše imala 5 ivf bez transfera ,pa da vidim jel nekom krenulo, a ako niej želim da nam svima krene
    puse svima

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

renna, pa kako to da nije došlo do transfera kod 5 ivf-a, to je popriličan broj? jesu li bili prirodnjaci ili polustimulirani? ja sam od pet postupaka završila na 2 AIH kad su pobjegli folikuli, a kod dva je bio transfer ali s betom nula. Peti je postupak bio uspješan, stimulirani. Ali nikad nisam bila bez transfera...

renna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    renna, pa kako to da nije došlo do transfera kod 5 ivf-a, to je popriličan broj? jesu li bili prirodnjaci ili polustimulirani? ja sam od pet postupaka završila na 2 AIH kad su pobjegli folikuli, a kod dva je bio transfer ali s betom nula. Peti je postupak bio uspješan, stimulirani. Ali nikad nisam bila bez transfera...
    draga slab odgovor na stimulaciju i sa menopurom i s gonalom po 1 i 2 j.s, a u prirodnim i s femarima isto, a j.s niti jednom nije bila ok, sad sam bila u MB i imala prvi transfer, ali mi beta danas 0, tako da....uzas...

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

renna. Ja imam suprotbno iskustvo. Isto slabi odgovor na lijekove - plafon su bile 4 stanice na klomifenima prije dvije godine i pol godine u prvom postupku ali tada sam bila na VV-u i nisam došla do transfera. Drugi stimulirani na VV 2 stanice, isto bez transfera. Prešla u Vg i već 4 postupka s po 3,2 i dva s po jednom js za oplodnju i sva četiri puta došla do transfera. Sad čekam betu.
    Posljednje uređivanje od anddu : 10.12.2011. at 10:04

renna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

joj draga , želim ti ogromnu betu za Božić....
    neznam meni su oni svi ok tamo, ljubazni i super , jedino dr.T bi mogao malo više komunicirati
    ostalo sve 5

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

renna potpisujem

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

anddu da ti i tu poželim sreću za danas...

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala dea84!

Mala Maja avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Evo curke i današnji šrink obavljen , dr. Kovak Mufić nam je ukratko objasnila da je to procedura koja ne traje dugo . Eto bili smo gotovi za doslovno 5 min koliko joj je trebalo da istipka mišljenje.

Jučer smo pohodile po sve te silne uputniceeeeee, ajme koliko papiraaa....naručena sam na VV 16. ovaj mjesec za AMH i rekli su mi da se samo participacija plaća, budem vidjela pa javim.
    I tako krećemo..... polagano prvim koracima prema prvom..... valjda AIh.
    Nekako sam sva puna energije bez obzira na ovo sumorno i teško vani vrijeme, dizanje u 6 mi uopće ne predstavlja nikakav problem i jurim sve ovo obavljati.
    Jer ste i vi bile pune elana ili je to trenutni adrenalin (mene ne pušta već tjedan dana...LOOOL)

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

i ja sam isto na pocetku bila sva "poletna" i puna elana, valjda zato što se napokon nešto počelo događati.....a ne da imaš osjećaj svaki mjesec da stojiš na mjestu......sretno!

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Da li netko zna na koliko obično AIH-a šalju u VG prije IVF-a? Znam da je to individualno, ali bilo bi super da mi odgovori netko s istom dijagnozom (idiopatska neplodnost). Naime, razmišljala sam si ako ovaj AIH ne uspije, da ih pitam da me stave odmah na listu za lijekove. Budući da se čeka po 6 mj., do tada možemo ići na AIH-e i ako oni uspiju, super i onda me maknu s liste i sljedeća na listi iza mene ih dobije. Ako AIH-i ne uspiju, bar neću morat nakon npr. 3 AIH-a da mi kažu "ok, sad idemo napravit IVF pa ćemo Vas stavit na listu" i čekat još 6 mj. na lijekove. Kak vam se čini taj plan i što mislite, da li je izvediv (hoće li pristat na to)?

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

*nakon koliko obično AIH-a

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

molim admina da izbriše zadnji post (htjela sam se ispravit, a zapravo sam dobro bila napisala u prvom postu) i ovaj nakon što izbriše prethodni. Dakle 2134 i 2135. Ispričavam se i hvala

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ja ih obavila 5...

Mala Maja avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

I ja sam o tome razmišljala, čim donesemo sve nalaze i ako budu ko i do sada ja ok, a mm astheno rekli su mi da idemo na prirodni AIH bez stimulacije, prvo pa budemo vidjeli za kasnije što i kako. Mislila sam da me stave na listu pa ako ne uspije AIH imam 6 mj. recimo do prvog IVF-a. Obzirom da nismo ništa konkretnije sa dr. B pričali čekamo nalaze pa ćemo vidjeti što on kaže na naše molbe.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ja bi se stavila na listu a do tad probavala s AIH

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

pozdrav svima i sretan vam Božić! nakon 4 neuspješna IVF-a i konzultacija s dr planiram otići u drugu kliniku pa me zanima kako to kod vas izgleda. koliko se čeka na prvi pregled pa na postupak? kada su folikulometrije i koliko se čeka da dodjem na red (zanima me kako ću ih uskladiti s poslom)? što dr misle o prirodnim postupcima? imaju li standardan postupak s kojim idu kod novih pacijenata ili uzimaju u obzir one u drugim klinikama? znam da imam puno pitanja ali u mojoj glavi ih je još i više (sigurno je tako i kod većine vas) i nije mi jasno zašto se ništa ne događa (i endometrij i zameci su mi uvijek dobri). mislim da sve nalaze koje mi me mogli za početak tražiti imam.
    to je za sada to, ali vjerojatno će se pojaviti još koje! hvala na odgovorima

e da, ja - reducirana prohodnost jajovoda (za sada), MM - sada sve ok (prije bio nešto lošiji spermiogram)

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

applepie, ja sam tek nova u svemu ovome pa tako i u vinogradskoj, al cu ti pokusati odg ono sto znam (ili mislim da znam ). Dakle, za prvi pregled se ne ceka dugo (mozda tjedan dana ili tako nesto, ispravite me ako krivo govorim). Za postupak sam čula da se čeka po 5-6 mj., naravno, govorim o stimuliranom IVF-u (toliko se u biti čeka na lijekove). Folikulometrije su obično oko 9, pol 10h i nažalost, čeka se po sat - sat i pol......nekad i duze (ako se dogodi da su svi doktori na drugim odjelima). Prirodni postupci, koliko znam, se provode također.

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Samo ispravak za prvi stimulirani IVF ne čeka se dugo, ne znam točno koliko ali svakako puno manje od 5-6 mjeseci, a na svaki sljedeći stimulirani se ide za 6 mjeseci jer toliko je zapravo preporučena pauza. Između stimuliranih se naravno rade prirodnjaci, klomifenski... I da u zadnje je vrijeme dosta veća gužva pa se dugo i čeka za folikulometrije

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Samo ispravak za prvi stimulirani IVF ne čeka se dugo, ne znam točno koliko ali svakako puno manje od 5-6 mjeseci
    Stvarno? Ne čeka se toliko na prvi? Ja sam mislila da je lista za lijekove podugačka pa da se svakako čeka oko 6 mjeseci... Onda super ako nije tako

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj BillieJean prvotno napisa Vidi poruku
    Stvarno? Ne čeka se toliko na prvi? Ja sam mislila da je lista za lijekove podugačka pa da se svakako čeka oko 6 mjeseci... Onda super ako nije tako
    I na prvi stimulirani se čeka po 5-6 mjeseci jer se toliko čeka na lijekove. Kod mene se znalo da nema previše smisla s prirodnjacima, ali svejedno nismo mogli brže upast u stimulirani zbog liste lijekova.
    A na folikulometrije se nekad čeka 20tak minuta, a nekad i po 2,5 sata, nema pravila, jednostavno ovisi o gužvi taj dan.

adria13 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

pozdrav...ja sad malo upadam, ali me zanima sve o čemu pričate, jer u 1.mj idem na prve konzultacije
    baš sam i ja razmišljala kako to funkcionira s folikulometrijama...
    a jeli znate da li se na njih baš mora u VG ili recimo da se izbjegne to čekanje (zbog posla dosta nezgodno svakih par dana izlaziti ) da li je moguće obaviti ih privatno i s tim nalazom se javiti...
    pretpostavljam da ne, ali eto, moram ispitati

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

U ovo blagdansko vrijeme, vrijeme kada jedni drugima želimo sve najbolje, od srca želim zahvaliti osoblju Odjela za potpomognute oplodnje bolnice Sestra Milosrdnica. Osoblju potpomognute želim lijep, siguran, ispunjen i radostan život, a na profesionalnom području puno velikih uspjeha i malenih beba.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pridružujem se čestitkama Inesz. Cjelokupnom osoblju naša malena obitelj, koja će uskoro postati veća za jednog člana, želi sretnu i uspješnu 2012. godinu. Nama je već ova stara bila uspješna zahvaljujući upravo timu Vinogradske koji nam je već uljepšao samim time i 2012. Sretno dalje a bit će i više uspjeha vjerujem s novim Zakonom!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

evo da se i ja javim i poželim sve najbolje na privatnom i poslovnom planu našim doktorima, sestrama i biolozima u Vinogradskoj. Zahvaljujući njima mi smo imali najljepši Božić i doček Nove godine, ma svaki dan nam je ispunjen neopisivom srećom i ljubavlju, stoga od srca i zauvijek smo im muž i ja zahvalni na tome.

Također svim curama ovdje želim uspješne postupke, pozitivne bete i male mirišljave smotuljke.
    Samo hrabro i ne odustajte od svojih snova. Nama je trebalo 11 godina da dočekamo naša dva mala sunašca.

ljubim vas sve i želim vam svima sve najbolje od srca

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Sretna vam Nova 2012 i neka nam donese sto vise bebica!!

Mala Maja avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Lijep pozdrav svima, evo da se i ja napokon javim sa nekim novostima...koje idu ovako ...nakon što smo izvadili sve pretrage moguće i nemoguće sa papira za započeti postupak MPO-a.....M mi kasni već 11 dana! Danas sam radila zadnje pretrage , briseve i moja ginička mi napravi ujedno i ultrazvuk i veli hm...nešto temo mi se čini kao gestacijska vrečica, veliko je oko cca 5 mm i da skratim sutra idem vaditi betu u VG pa da vidimo što beta kaže je ili nije!???
    Nekako se nadam da će biti veeeelika beta, rekla mi je između 17-28 000 da mora biti za taj stupanj trudnoće, oko 5 tjedana.
    Tako nekako mi je i sa prvim sinom sve bilo,.....a do sada mi nije M nikada kasnila ali nemam nikakvih baš promjena, niti me cicke bole, niti mi se povrača,...ništ za razliku od prvi puta kada sam sa 5 tjedana počela boraviti u wc školjki po cijele daneeee.
    Drage moje držim si figice i nadam pozitivnom + za sada.

pozz

adria13 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

a nisi radila test na trudnoću još???

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •