Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozdrav svima.....imam pitanje jedno pa ako mi mozete pomoci...
    prije 2 - 2,5god u Vinogradskoj smo imali 3 inseminacije i 1 Mpo,sve negativno...u 12mj smo bili kod dr Lucija ali nismo uspjeli ni ovaj put...zanima me ako se ja i suprug odlucimo sad ici u Vinogradsku jer imamo jos 2 pokusaja tamo da li ce nas slati ponovo na sve pretrage bez obzira sto smo bili u postupku kod privatnika????

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj medeni.angel prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima.....imam pitanje jedno pa ako mi mozete pomoci...
    prije 2 - 2,5god u Vinogradskoj smo imali 3 inseminacije i 1 Mpo,sve negativno...u 12mj smo bili kod dr Lucija ali nismo uspjeli ni ovaj put...zanima me ako se ja i suprug odlucimo sad ici u Vinogradsku jer imamo jos 2 pokusaja tamo da li ce nas slati ponovo na sve pretrage bez obzira sto smo bili u postupku kod privatnika????
    Je li postupak MPO bio stimulirani illi prirodnjak?
    Ako je bio stimulirani, prema važećm propisima imate još 5 puta pravo na postupak na teret HZZO-a.
    Ako nije bio stimulirani, imate onda svi 6 postupaka na teret osiguranja.
    Inseminacija i prirodni ciklusi izvantjelesne oplodnje (dakel oni u kojima se ne koriste gonadotropni lijekovi-npr gonal, menopur, cetrotide i sl.) ne ulaze u onaj broj od 6 pokušaja na teret HZZO-a.

Nalaze mogu tražiti ponovo (osobito novi papa test i briseve) ako su vam postojeći stariji od godine dana ili prema indikaciji i procjeni liječnika.
    Posljednje uređivanje od Inesz : 19.01.2012. at 11:42

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

bili smo na stimuliranom(merional 38kom i suprefact sprey) kod Dr Lucija...a dok smo bili u Vinogradskoj svaki put su mi prepisali samo 2-3 Menopura i stopericu...a moram priznati da dosta dugo nismo vadili nalaze a iskreno neznam vise niti kakav je nalaz od supruga jer kad smo krenuli sa lijecenjem imao je nalaz Oligoasthenozoospermija....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •