Hvala svima na svojim mišljenjimaOMG, pa to je strašno za VV. Ja nemam skoro nikakvih iskustva sa klinikama (kao pacijent), a još manje onima u HR jer sam se nedavno doselila ovamo opet, nakon djetinjstva. Prestrašno je da država u kojoj ima veliko pomanjkanje nataliteta ima takav odnos i nemar do toga svega, da žena ne može niti odležati poslije ili da stave više žena u jednu sobu, šta mi se čini nesterilno zbog embrija. Barem znam da mi ne padne na pametu u VV iči. Ajoj, sad mi jasno zašto smo ja i sestre na ratnoj nozi bile, izgleda da ja nisam znala iz neiskustva kakvo je stanje oko MPO u HR a sestre vjerojatno poludjele dok je došla jedna sa svojim prohtjevima
Stvarno nisam znala, bar nisam bila bezobrazna :/ Zahvaljujem na lijepim željama i isto vam svima želim i trudilicama i skoro novopečenim mamicama
![]()

OMG, pa to je strašno za VV. Ja nemam skoro nikakvih iskustva sa klinikama (kao pacijent), a još manje onima u HR jer sam se nedavno doselila ovamo opet, nakon djetinjstva. Prestrašno je da država u kojoj ima veliko pomanjkanje nataliteta ima takav odnos i nemar do toga svega, da žena ne može niti odležati poslije ili da stave više žena u jednu sobu, šta mi se čini nesterilno zbog embrija. Barem znam da mi ne padne na pametu u VV iči. Ajoj, sad mi jasno zašto smo ja i sestre na ratnoj nozi bile, izgleda da ja nisam znala iz neiskustva kakvo je stanje oko MPO u HR a sestre vjerojatno poludjele dok je došla jedna sa svojim prohtjevima
Stvarno nisam znala, bar nisam bila bezobrazna :/ Zahvaljujem na lijepim željama i isto vam svima želim i trudilicama i skoro novopečenim mamicama