Citiraj Gaga76 prvotno napisa Vidi poruku
Baby blue, meni je Vinogradska Ok, kao i sestre. Desi se svakom loš dan...
I meni je Vinogradska ok, zapravo, sestre su mi super.....a doktori bi po meni mogli biti malo pričljiviji.....al kužim zakaj nisu - nemaju vremena.....a zakaj nemaju vremena?? E to mi je najveća zamjerka - radi loše organizacije!!! Ne možete mi reć da je ok da radi jedne folikulometrije (koja traje 2min) ja moram čekat 2,5h!! Mislim da se to može bolje organizirati, npr. folikulometrije od-do.....transferi od-do itd, itd.....mislim, znaju koliko ce pacijentica doci taj dan, jer ne dolaze tamo bas neke tipa "dobar dan, ja dosla"....eto, to mi je najveca zamjerka.....a da ne spominjem da sam primjetila da se ne ulazi unutra kako je tko dosao, vec svaki put barem 3 žene koje su došle nakon mene, uđu prije mene.....zašto?! :/ Pa mi dr T objašnjava "a znate, dok nam dođe netko prvi put pa ima hrpu papira pa dok mi to sve pročitamo i natipkamo..." Ok, kužim, al daj onda prvo primi one koji će unutra biti 2min (jer kao što spomenuh, ionako ne prozivaju redom kako je tko došao)!! Krenulo me....