Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    malenab avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

pozz trudilice i one trudne ja jučer pokupila svoju dozu lljekova za ivf..nešt mi nije jasno, dobila sam 10 gonala ..na dan dva komada..kak tak malo???ne kužim?7dc moram na uzv da se vidi kak to djeluje i onda po potrebi cetrotid(2 kutije)..to je samo 5 dana stimulacije...jel to inače ide tako???malo sam zbunjena pa neka mi netko objasni da ne šizim
    Posljednje uređivanje od malenab : 08.02.2012. at 18:53

kkristi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

pozdrav svima! 17.02. sam naručena u VG na prve konzultacije kod prof.K i moram priznati da imam VELIKU tremu jer nam je situacija i veše nego komplicirana.

Gaga76 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj kkristi prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav svima! 17.02. sam naručena u VG na prve konzultacije kod prof.K i moram priznati da imam VELIKU tremu jer nam je situacija i veše nego komplicirana.
    Pozdrav kkristi ! Nemoj se bojati, dr.K. je super i nadam se da će ti pomoći da riješiš nastalu situaciju.. Javi kako je prošlo

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj malenab prvotno napisa Vidi poruku
    pozz trudilice i one trudne ja jučer pokupila svoju dozu lljekova za ivf..nešt mi nije jasno, dobila sam 10 gonala ..na dan dva komada..kak tak malo???ne kužim?7dc moram na uzv da se vidi kak to djeluje i onda po potrebi cetrotid(2 kutije)..to je samo 5 dana stimulacije...jel to inače ide tako???malo sam zbunjena pa neka mi netko objasni da ne šizim
    Ne brini za dozu, vidjet će oni na uzv kako se razvijaju folikuli pa ćeš razmjerno tome i dalje dobivat injekcije. Tako sam i ja dobila u startu 10 gonala pa sam nakon prve folikulometrije dobila još 10 gonala + cetrotide.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •