Inesz, krivo si me shvatila, nisam mislila da tu netko nema šanse imati djecu, nego sam se sjetila žena koje uopće nemaju maternicu npr i takvih slučajeva. Kakva bi to bila bezosjećajna izjava od mene da referiram na to koliko netko ima šanse!? Osim da bi takve izjave bile potpuno neumjesne, vrhunac neljudskog ponašanju bi bile.

Ja sam danas 7+6 i nosim dvojčeke, oboje se dobro razvijaju zasad,nadam se da će tak i ostati, sa 6 tjedana točno sam ih vidla na uzv-u i srčeka su im kucala.

Ok,hvala na upozorenju,zapamtiti ću Stvarno nisam znala da je to issue. Nisam mislila da ima razlike, nego jednostavno ja nisam osjetljiva na tu terminologiju. Na kraju krajeva, zašto bi bila ako mislim da nema razlike!? Dali u Hr postoji određena diskriminacija u svakodnevnom životu zbog toga??? Recimo da se i radi o mojoj dobi i odvojenosti od hr, ali npr, moj muž je tu cijeli život i urolog je,i ni on nebi znao da bi bilo ok da izbjegne riječ umjetna oplodnja kad netko dođe sa lošim spermiogramom. I ne, nije da je neosjetljiv i nebi mu bilo teško izraziti se drugačije,nego se ta borba oko toga, možda mora dići na neku veću razinu osviještenosti kod ljudi općenito.