Stranica 48 od 80 PrviPrvi ... 38464748495058 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,351 do 2,400 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Mala Maja avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Trudilice još jedno pitanjce...obzirom da mi prva folikulometrija pada u subotu kad moj dr T nije dežuran, to obavlja drugi liječnik, ...preporuča nastavak terapije po ultrazvuku ili kako...?
    Počela sam samo s jednim gonalom na dan 2,3,4,5, u 17h (6 ti-ujutro folikulometrija)....i onda nastavak.....
    Dali se savjetuje sa dr T ili na svoju ruku odlučuje, dali oni zajedno rade pa nije važno tko prati rast folikula, i samog ET...nisam sigurna da znam odgovore pa me prišapnite.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Prema UZV ćeš dobit nastavak terapije
    Dr. koji je na UZV radi "na svoji ruku". Može ti se lako desit da se izmjene 3 dr. po postupku

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Nakon svega mislim da treba "potrefiti" i dobar ciklus - ovdje je stvar ponekad i u različitim pristupima, na Vuku V. se primjerice ide na pregled u prethodnom ciklusu i na treći dan ciklusa u stimulaciji kad je još menga da se vidi i broj antralnih folikula ali i da li postoji koja cista i sl.
    Ja sam tako jednom isto na više od 30 menopura imala svega 1 folikul s jajnom stanicom, a par mjeseci kasnije, isto u Vg, čak osam folikula i šest jajnih stanica (kad mi je bio dobitan postupak). Ovo prvo pod menopurima i decapeptylima, drugi put pod gonalima i suprefactom. Tako da vjerujem da je stvar i "dobrog" ciklusa ali i pogođene terapije.
    ili dobrog doktora

Mala Maja avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Dočekla sam i ja svoju prvu folik....na 6 dan endo mi je 4-5 mm,folikuli i na desnom i lijevom.... pojačali su mi na dvije inekcije gonala i sutra opet ultrazvuk.....obzirom da mi je prvi put sve ovo osjećam samo kako mi se trbuh napuhao i idem pi pi sto puta dnevno, jel to ok, čak se dižem i po noći bar dva puta.Sutra ću vidjeti što dr kaže, to će mi biti 8 dc, pa me zanima koliki bi mi endo trebao biti i kako ide dalje,....kada bi bila punkcija? Dali se što od lijekova mora kupiti li ću sve dobiti u bolnici?

Becky avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Evo moje Vinogradarke da vas malo ohrabrim, danas saznala da sam trudna (prirodnjak u Vinogradskoj)...

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

e pa Becky,
    čestitam!
    biti će još jedna vinogradska beba.

sretno dalje!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Becky, iskretne čestitke

b.a.b.y avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Eto drage moje danas mi je 15dnt i beta 1375,5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne vjerujem da je to istina! Sve me boli tako da tek sad umirem od straha!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

b.a.b.y nema straha samo hrabro dalje
    čestitam !!!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

čestitam cure i baš ste mi pravo ohrabrenje pred postupak

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

i ja bih samo javila da je toj mojoj poznanici koja je na Vinogradskoj nakon 2 inseminacije uspjela iz prvo ICS postupka beta ne samo pozitivna nego se i lijepo dupla. Ovaj tjedan mislim da ima prvi uzv.

Cure pišite, ovaj podforum je gotovo pa zamro

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

becky, b.a.b.y., ovo su jako lijepe vijesti! Čestitam od srca.

B.a.b.y., zanima me koji je postupak rađen? icsi ili picsi?

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

čestitam cure, a čestitam i osoblju Vg, neka bude što više takvih vijesti

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

bravo vinogradska!

pirice, ti si u postupku sad u vinogradskoj?
    sretno draga...

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    bravo vinogradska!

pirice, ti si u postupku sad u vinogradskoj?
    sretno draga...
    da sutra krecem s klomifenom, pa onda menopur i cetrotide

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    da sutra krecem s klomifenom, pa onda menopur i cetrotide
    super

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj b.a.b.y prvotno napisa Vidi poruku
    Eto drage moje danas mi je 15dnt i beta 1375,5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne vjerujem da je to istina! Sve me boli tako da tek sad umirem od straha!
    baby čestitam!!! Predivna beta!!
    Bio je stimulirani postupak? Koliko stanica ste dobili? Koliko vraćeno? Daj opiši malo, vidim da je i Vinogradskoj krenulo

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

čestitam i ja
    veselim se svakoj pozitivnoj beti, a osobito nekako onima iz Vinogradske.
    sretno dalje!

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

pozdrav...
    cestitam svima od srca na zeljenim trudnocama
    malo sam bila odsutna s foruma odmarala sam mozak od svega...e uskoro idem u Vinogradsku po lijekove i po protokol...s jedne strane sretna jer sam docekala a s druge umorna od neuspjeha ....
    da li moram imati uputnicu za lijekove ili ne? i novom zakonu koliko imam prava na potpomognutu oplodnju s obzirom da mi je sad prvi put na teret hzzo?

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozdrav svima. Nakon dugo razmišljanja na jesen smo odlučili krenuti u Vinogradsku. Imam samo par kratkih pitanja.
    Koliko se čeka od konzultacija na postupak? I koje pretrage treba napraviti osim onih standardnih (spermiogram, papa, brisevi, hormoni)? Nismo mpo početnici, znamo što otprilike očekivati, ali da se znamo pripremiti. Puno hvala

b.a.b.y avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    baby čestitam!!! Predivna beta!!
    Bio je stimulirani postupak? Koliko stanica ste dobili? Koliko vraćeno? Daj opiši malo, vidim da je i Vinogradskoj krenulo
    Hvala! Dobila sam unatoč 35 Menopura samo 4 jajne stanice( 4 folikula), 3 su se oplodile i vraćene su 3 dan. Ni u snu nisam mislila da će uspjet jer sam 2dnt malo krvarila i reko to je to. Čak sam 10dnt bila na vjenčanju gdje sam plesala kao luda. Sveukupno sam mirovala samo jedan dan. Test je bio pozitivan 11dnt no nismo mu vjerovali.
    Da mi je sad super baš i nije, bolovi tj. pikanje u jajnicima su ponekad nepodnošljivi,boli me kad se pomaknem iz jednog položaja u drugi,kad kihnem.... A o strahu da ne pričam,srce mi lupa non stop( onaj neki osjećaj treme). Baš smo muž i ja sinoć razgovarali da kao da se bojimo biti sretni. Tek 30.05. imam pregled u Vinogradskoj tako da ima da poludim do tada!

Sretno svima!!!!

b.a.b.y avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Čeka se od 4 mjeseca do 6! Ovisi koliko ćeš brzo napraviti sve pretrage. Uglavnom je to to od nalaza što si navela: spermiogram,papa,brisevi,hormoni,krvna grupa,HPV,HIV,barem je meni to trebalo. I morala sam donijeti na dan aspiracije potvrde od psihologa i pravnika. Pošto nisi početnik to vjerovatno imaš! Inače moram pohvalilt ekipu iz Vinogradske jer samo će te tamo sestre držat za ruku a dr. pričat viceve dok plačeš na bolnoj punkciji! SRETNO!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj b.a.b.y prvotno napisa Vidi poruku
    Čeka se od 4 mjeseca do 6! Ovisi koliko ćeš brzo napraviti sve pretrage. Uglavnom je to to od nalaza što si navela: spermiogram,papa,brisevi,hormoni,krvna grupa,HPV,HIV,barem je meni to trebalo. I morala sam donijeti na dan aspiracije potvrde od psihologa i pravnika. Pošto nisi početnik to vjerovatno imaš! Inače moram pohvalilt ekipu iz Vinogradske jer samo će te tamo sestre držat za ruku a dr. pričat viceve dok plačeš na bolnoj punkciji! SRETNO!
    Prvo, čestitam. Uživaj i bit će sve ok.
    Hvala na informacijama. Zanimalo me da otprilike znam. A ovo za punkciju me tješi, jer imam jedan jajnik nezgodno smješten. Većinu pretraga imam jedino briseve moram ponoviti jer do 9 mjeseca proći će godinu dana.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Zar su ukinuli anesteziju kod punkcija?
    A drže sestre i drugdje za rukice (VV)

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

b.a.b.y.,
    čestitam! i usudite se biti sretni odmah, od sad budite sretni, radujte se! ne propustitie ni dana biti sretni kad imate dobar razlog za sreću.
    nama je žao da se mi nismo radovali početku naše trudnoće jer nismo bili sigurni je li trudnoća ili ne... nismo se usudili radovati...

cure, što je sa anestezijom kod punkcije? zar je ne daju?
    kad sam bila u postupku anesteziolozi su redovito dolazili.

tražite odgovarjuću anesteziju, molim vas!!! imate na to pravo. i nehumano je da vas boli kad vas ne mora boliti. nemojte šutiti i trpiti.
    Posljednje uređivanje od Inesz : 19.05.2012. at 08:08

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

imate pravo na anesteziju pri bolnom medicinskom zahvatu.
    nijedna druga bolna procedura ne radi se bez mogućnosti anestezije. zašto bi se bez anestezije radila aspiracija folikula?!

zahtjevajte anesteziju!

držanje za ruku, tješenje, vicevi... to je lijepa gesta, ali nije odgovarajući medicinski postupak kod punkcije i aspiracije.

cure i dečki, vi imate svoja prava. ne morate pokorno šutjeti, borite se da vam bude bolje i lakše, i na koncu zauzimajte se za svoja prava.

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Čestitam svim trudnim mamama Vinogradske.. ..i mi krećemo u jesen, sve nalaze imam, možda i novi zakon dočekam .. i mene zanima to sa anestezijom u VG..pa znam da je rečeno da je ima i da svatko ima pravo na nju - imali 1 ili 10 js!! I uvijek bi ju odabrala, jednom jesam za te 4 js i uvijek bi....

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Zaboravila sam pitati, ako tko ima kakav savjet ili komentar - zadnji nalazi hormona: LH i FSH nisu u dobrom omjeru - ali to klasika, jedan mjesec imam O drugi nemam i to točno osjetim...ali....hormoni štitnjače poludili sa godinama ...TSH mi za sada ok jer je uvijek oko 1,9 - 2,1, no antiTPO mi je sada 180, a ref. vrijednost do 5 je normalno....pretpostavljam da je Hashimoto jer sam super kandidat za to !!! Imam UZV u 6 mj, no do sada nije bilo nikakvih promjena na samoj štitnjači...

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pitanje...krecem u 6mj u Vinogradsku ali da li nam trebaju papiri od pravnika i psihologa ili ne?hvalla

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Dok novi Zakon ne stupi na snagu - treba vam da, ako već niste dobili sve potvrde ...

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala na odgovoru....malo mi iskreno sve to glupo.....al eto ko sam ja da se pitam!!!
    Jedino od toga svega problem jer mog muza nema doma tako da nemam pojma kako uopce to izvesti i jos najgore sto zbog tog papira moras u zg....
    O cemu razgovaraju s vama kad ste na razgovoru?????
    Nisam ni krenula vec mi je neki presing i stres....grrrrr

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

razgovor s psihologom i pravnikom traje 5 min. pitaju te osnovne podatke o tebi i mm napišu sve to na papir i predaju

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

medeni.angel ma zašto moraš u ZG????

Kada sam razgovarala u svom gradu u Obiteljskom centru o tim svim potvrdama, rekli su mi da u Bjelovaru ima u OC i pravno i psiho savjetovanje - besplatno!!! Daj se raspitaj...

Mala Maja avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Punkcija....apiracija...kako god pod kratkotrajnom anestezijom, ....danas dobili 12 folikula i isto toliko jajnih stanica
    Malo odležala, poslije me trbuh jako probadao i kad su mi vadili tampon boooooooooooooooooooolilo me da mi je guza bježala po krevetu. Sve pohvale za cijeli team...od sestre do dr. pa do biologa i anesteziologa..opuštajuća atmosfera uz zezanciju.
    Dobila što trebam nastaviti piti (od lijekova) i sutra zovemo da vidimo kako je prošla i dali je bila fertilizacija, i nadamo se dobrim riječima biologa/ice.
    Ovo mi je prvi stimulirani IVF sa gonalima f, dobro reagirala i nadam se jednom velikom plusiću a prije toga lijepoj oplodnji stanice/a...sasvim dvije bi bile više nego dovoljne, ......
    Eto trudilice zaista sam se bojala današnjeg dana, čak sam i malo kasnila u vg,...sad ležim jer me jojš malo trbuh probada kad sjedim.

Vinogradska veliki plusić od nas!
    Posljednje uređivanje od Mala Maja : 22.05.2012. at 19:16

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj zelimo_bebu prvotno napisa Vidi poruku
    medeni.angel ma zašto moraš u ZG????

Kada sam razgovarala u svom gradu u Obiteljskom centru o tim svim potvrdama, rekli su mi da u Bjelovaru ima u OC i pravno i psiho savjetovanje - besplatno!!! Daj se raspitaj...
    sta stvarno,hvala! dobila sam papir u vinogradskoj sta sve trebamo od nalaza i na dnu papira brojevi telefona gdje sa se javimo za te razgovore pa sam mislila da moramo tocno ici tamo gdje nam napisu!!!4.6. idem u bolnicu po lijekove pa cu ih pitati sta napraviti po tom pitanju!!!

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

medeni.angel ne moraš toliko čekati za pitati ih, naravno da svjetovanje možeš odraditi tamo gdje ti najbolje paše. Da sam na tvom mjestu, odmah bi nazvala Obiteljski centar u svom gradu i dogovorila se kad treba doći. A kad si imala dva prethodna IVF-a?

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    medeni.angel ne moraš toliko čekati za pitati ih, naravno da svjetovanje možeš odraditi tamo gdje ti najbolje paše. Da sam na tvom mjestu, odmah bi nazvala Obiteljski centar u svom gradu i dogovorila se kad treba doći. A kad si imala dva prethodna IVF-a?
    A onda cu poslusati vase savjete pa ci ih danas nazvati da se dogovorim jedino imam uvijek problem sto moj muz nigdje nemoze prisustvovati jer ima takav posao da nije nikad kuci sem vikenda... zadnji put sam imala postupak u 12mj a prije toga jos 2x i 6x inseminacija.....sad smo morali izvaditi ponovo sve nalaze i svi su mi ok...jedino muz ima 50% nepokretnih pa se toplo nadam da cemo uspjeti ovaj put u vg...

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj medeni.angel prvotno napisa Vidi poruku
    A onda cu poslusati vase savjete pa ci ih danas nazvati da se dogovorim jedino imam uvijek problem sto moj muz nigdje nemoze prisustvovati jer ima takav posao da nije nikad kuci sem vikenda... zadnji put sam imala postupak u 12mj a prije toga jos 2x i 6x inseminacija.....sad smo morali izvaditi ponovo sve nalaze i svi su mi ok...jedino muz ima 50% nepokretnih pa se toplo nadam da cemo uspjeti ovaj put u vg...
    Pa zar ti već ranije onda nisu tražili potvrde za pravno i psihološko?

Mala Maja avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Curke sutra mi je transfer, treći dan 3 osmostanična će mi vratiti, tako su planirali....
    Držite mi figice za sutraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

bravo Mala Maja! sretno do neba...
    danas je drugi dan nakon oplodnje i već su 8-stanični?
    onda će sutra biti i više stanica u zametcima!
    tri zametka će ti vratiti, a smijem li ja pitati koliko imaš godina?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Inesz, avatar je prekrasan!!!!! Šaljem veliku pusu

Mala Maja avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

32-a mi je godinaaaaa...... 29.5, a sutra mi je 5 godišnjica braka pa valjda i to nešto znaći...
    Danas su mi rekli da se lijepo dijele, što god to znaćilo pa se nadam uspijehu!

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Mala Maja, ovo je jako dobra reakcija na stimulaciju - vjerujem i dobitna!

Što su rekli s ostatkom js, zamznut će ih?

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

milasova8,
    hvala ti i tvoj će avatar biti takav!

Mala Maja, pa neka sutrašnja godišnjica braka bude za pamćenje. Sretno na transferu.

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Maja sretno! Inesz, avatar je čisti šećer!

bravo Mala Maja! sretno do neba...
    danas je drugi dan nakon oplodnje i već su 8-stanični?
    onda će sutra biti i više stanica u zametcima!
    tri zametka će ti vratiti, a smijem li ja pitati koliko imaš godina?
    Posljednje uređivanje od matahari : 24.05.2012. at 18:11

kkristi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

sretno svim trudilicama, evo da se pohvalim u uorak idemo na aspiraciju nakon klomifena i menopura ! zanima me jel se dobije anestezija prije aspiracije?

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Pa zar ti već ranije onda nisu tražili potvrde za pravno i psihološko?
    bok....
    ne ovo mi je prvi put da mi to traze do sada smo isli kod svih dr samo sa svojim nalazima....

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

kkristi, traži neku vrstu anestezije. dobit ćeš ako tražiš sretno i javi nam kako je bilo.

Mala Maja, kako je bilo na transferu?

Matahari, neka bude sljedeći postupak onaj pravi dobitni! puno ~~

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj kkristi prvotno napisa Vidi poruku
    sretno svim trudilicama, evo da se pohvalim u uorak idemo na aspiraciju nakon klomifena i menopura ! zanima me jel se dobije anestezija prije aspiracije?

kkristi,
    napisši nam malo o postupku, malo o sebi-ono osnovno-godine, nalazi, postupci koje ste rpije prošli.
    da se malo upoznamo ))

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

kkristi,
    napisši nam malo o postupku, malo o sebi-ono osnovno-godine, nalazi, postupci koje ste rpije prošli.
    da se malo upoznamo ))
    Da i mene to zanima, pogotovo jer sam i sama u takvom postupku (vidi se i iz mog potpisa) pa me baš zanima koja vam je dijagnoza, koliko ima folikula, koliko će biti jajnih stanica, jel ćeš dobit anesteziju itd. tako da javljaj što se događa i naravno, sretno!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •