AAAAAAAAAAA hvala! Dužna sam ti neke kolače kad se vidimo u ZG, kad već u Mostaru nismo!!!! Ajde de...sad sam malo mirnija!![]()
AAAAAAAAAAA hvala! Dužna sam ti neke kolače kad se vidimo u ZG, kad već u Mostaru nismo!!!! Ajde de...sad sam malo mirnija!![]()
ne obećavaj jer sam od 1.10 u ZG![]()
zelimo_bebu hvala ti na informaciji, vidim da opet imamo različita tumačenja različitih liječnika.
želimo-bebu,
draga tko ti je rekao da trebaš potvrde o psihološkom i pravnom savjetovanja?
doktor? sestra?
nedavno smo pisali puno o tome jer su već u nekim klinikama to tražili kao potrebne potvrde da bi se ušlo u postupak.
međutim, novi zakon ne nalaže obvezu psihološkog i pravnog savjetovanja, tako da ti te potvrde i NE TREBAJU.
cure, ne trebaj pp potvrde. ako doktori i sestre to ne znaju(!?), vi ih informirajte.
evo i ja potpuno nova u mpo vodama, bila sam na konzultacijama kod dr. Kune u ponedjeljak 10.09. na kojima sam dobila popis koje pretrage još moramo napraviti i na kraju tog papira piše pravno i psihološko savjetovanje što je on precrtao i rekao da to više ne treba....tako da doktori znaju da ne treba....ne znam kako ću uspjeti sve ovo pohvatati, ja tako malo toga znam o svemu ovome....
doanna, dobrodošla i čim prije otišla (trudna) s ovog foruma na trudnički... iako trudnice uglavnom ostaju i dalje s nama i za vrijeme trudnoće, ali i nakon poroda)
Hvala za sve nove informacije, dakle koriste isti obrazac ali su prekrižili psihološko i pravno savjetovanje. Super! Nadam se da će i Vuk Vrhovec opet tim stopama.
hvala na dobrodošlici, moram priznati da me frka svega toga, a posebno zato što nisam baš informirana pa sada to sve polako hvatam...imam odmah jedno pitanje: da li znate da li se i gdje u Zg mogu odraditi preko hzzo sve one krvne pretrage (KG, Rh, HIV, marker....) bez prethodnog naručivanja ali s uputnicom?
Cassie jel to friška informacija? Nešto su cure u zadnje vrijeme pisale da se sad i u Petrovoj naručuje.
Upadam kao padobranac - jucer vadila markere - ne narucuje se, radnim danom 7:30-11:00.
Ma ja sam smotana!!! Čitala sam novi Zakon i nisam očito dobro čitala...a i zbunilo me poslije pregleda jer me DR nije tražio ikakve papire, krenuli kući, a ja sa moba iz auta zvala sestru i pitala ju što sa tim papirima, a ona mi rekla - možete donijeti naknadno...i eto ti ga na - to me zbunilo. No zbunjola je rješena čim je Laky trznula
.....tako sam sam sad mirna i happy- bar me to obišlo...
Nego...kako vam je dr. Bolanča?? POšto sam s njim u 2 min popričala i van....
evo drage moje sam da javim....i transfer smo obavili, 2 mrve vračene
ekipa je predivna, od dr Tomića, Grbavca i Bolanče neznam koji je bolji, biologice su zakon, a sestra Ana predivna
bilo je sve divno osim jedne po meni malo bolesne pacijentice koja se derala i prigovarala na sve, pa s tim i sve nas uznemiravala....al valjda to tako mora biti, žao mi samo ekipe što sve moraju pretrpit..
evo da se javim , rodila 19.08. svoje tri princeze koje su još u petrovoj a ja evo jučer izašla iz bolnice, bila sam životno ugrožena u tri navrata ali hvala dragom bogu sad je bolje i nadam se da će ići nabolje.. puno sreće svima..
ej... ja sam nova....pa da vas malo upoznam sa svojom pricom..1.Ivf ZG Poliklinika Ivf, Dr.Crvenković,Stimulirani ciklus 10 Decapeptila,20 Gonala i Ovitrel. Punkcija 5 ocita od toga tri zrele,oplođene,jedna došla do stadija blastice,ostale dvije se prestale razvijat. 14. dan beta 2206. jedna mrvica,missed u 6 tj.
2. Ivf Vinogradska,kod dr. Kuna,isto stimulirani 20 gonala,2 cetrodite,ovitrel. Punkcija 10 ocita (pod anestezijom) 10 oplođena,Ali samo tri ok (mm ima oligoasthenoterato)
Sutra transfer jednog cetverostanicnog i dvostaanicnog....sto vi mislite ima sanse?
držim fige draga,ja sutra na transfer. A ovo sve što si rekla,a pogotovo za sestru Anu, istina je,stvarno su svi dragi. i naravno želim ti ugodno čekanje bete i da bude pozitivna.))))))))))))))))
Tlukaci,
čestitam od srca!
Neka tvoje male djevojčice što prije dođu kući! Želim im dug, sretan i ispunjen život!
zaboravih napomenuti da ti držim fige da sve prođe kako treba i da se mrve prime
javi kako je prošlo![]()
sto sve od hormona treba za VG jeli AMH neophodan svima
laky, traže standardno
3-5. dan ciklusa: fsh, lh, testosteron, slobodni testosteron, SHBG (globulin-nosač testosterona) prolaktin, estradiol, DHEAS
21, dan ciklusa: progesteron
AMH, mislim na ne traže mladim curama, bar ne na početku MPO puta (tako sam zaključila iz razgovora sa curama)
ja sam starka pa sam odmah napravila i to
Posljednje uređivanje od Inesz : 19.09.2012. at 07:56
zanima me da li u Vinogradskoj sad zamrzavaju embriji?
vezano za naručivanje u Petrovoj 3 za vađenje krvi (KG, Rh, HV1,....) ne treba se naručivati, velikim slovima im to piše na stranici....Imam jedno pitanje, bila sam na prvim konzultacijama, dobila popis pretraga koje trebam obaviti, da li sad kad opet idem u Vinogradsku sa tim nalazima mi treba uputnica kao da idem na konzultacije?
Za koji mjesec upisuju sad pacjentice za VG?
opa živnula vinogradska
već sam mislila da tu više nikog nema
eto samo da pohvalim ekipu VG bolnice, od prve smo dobili pozitivnu betu
sretno svima i nadam se da će se sad javiti još cura
laky...jel za konzultacije il listu?
ak je za konzultacije, frendica je naručena za 2 tjedna, a onda ćemo znati kak je s lijekovima (osim ako netko prije ne javi)
za listu tj postupak
nadam se da će ti netko prije dati info, jer kao što rekoh tek za 2 tjedna je frendica gore![]()
evo me javljam se...vracena su dva embrija (6,8-stanični) treci dan....nažalost nije dobro završilo.procurila prije bete. Kada bi mogla već u drugi postupak,tj kako dugo treba čekati. Zadni put je bio pobačaj pa sam čekala 6 mj.
Vagice - HVALA!
Stena, žao mi jebojim se da ćeš čekati jer postoji lista čekanja i u Vinogradskoj, pokušavam ubrati koliko je dugačka ali rekla bih ipak 5,6 mjeseci za stimulirani postupak. Kakav ti je ovaj postupak bio? Stimulirani? Kakav si protokol imala? Koliko folikula/jajnih stanica ste dobili?
@Stena, upravo pročitala da ste dobili 10 j.s. i da su ti sve oplodili ali da ste od toga zbog muževlje dijagnoze loša oplodnja, dobili samo 2 zametka koja su ti vraćena...................
stena, ne mogu ti poslati poruku, pa mi u pp pošalji neki mail![]()