Stranica 52 od 80 PrviPrvi ... 242505152535462 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,551 do 2,600 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

AAAAAAAAAAA hvala! Dužna sam ti neke kolače kad se vidimo u ZG, kad već u Mostaru nismo!!!! Ajde de...sad sam malo mirnija!

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

ne obećavaj jer sam od 1.10 u ZG

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

zelimo_bebu hvala ti na informaciji, vidim da opet imamo različita tumačenja različitih liječnika.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

želimo-bebu,

draga tko ti je rekao da trebaš potvrde o psihološkom i pravnom savjetovanja?
    doktor? sestra?
    nedavno smo pisali puno o tome jer su već u nekim klinikama to tražili kao potrebne potvrde da bi se ušlo u postupak.

međutim, novi zakon ne nalaže obvezu psihološkog i pravnog savjetovanja, tako da ti te potvrde i NE TREBAJU.

cure, ne trebaj pp potvrde. ako doktori i sestre to ne znaju(!?), vi ih informirajte.

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

evo i ja potpuno nova u mpo vodama, bila sam na konzultacijama kod dr. Kune u ponedjeljak 10.09. na kojima sam dobila popis koje pretrage još moramo napraviti i na kraju tog papira piše pravno i psihološko savjetovanje što je on precrtao i rekao da to više ne treba....tako da doktori znaju da ne treba....ne znam kako ću uspjeti sve ovo pohvatati, ja tako malo toga znam o svemu ovome....

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

doanna, dobrodošla i čim prije otišla (trudna) s ovog foruma na trudnički... iako trudnice uglavnom ostaju i dalje s nama i za vrijeme trudnoće, ali i nakon poroda )

Hvala za sve nove informacije, dakle koriste isti obrazac ali su prekrižili psihološko i pravno savjetovanje. Super! Nadam se da će i Vuk Vrhovec opet tim stopama.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

bravo Vinogradska!

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

hvala na dobrodošlici, moram priznati da me frka svega toga, a posebno zato što nisam baš informirana pa sada to sve polako hvatam...imam odmah jedno pitanje: da li znate da li se i gdje u Zg mogu odraditi preko hzzo sve one krvne pretrage (KG, Rh, HIV, marker....) bez prethodnog naručivanja ali s uputnicom?

Cassie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj doanna prvotno napisa Vidi poruku
    hvala na dobrodošlici, moram priznati da me frka svega toga, a posebno zato što nisam baš informirana pa sada to sve polako hvatam...imam odmah jedno pitanje: da li znate da li se i gdje u Zg mogu odraditi preko hzzo sve one krvne pretrage (KG, Rh, HIV, marker....) bez prethodnog naručivanja ali s uputnicom?
    Bok, svima!!! Redovito Vas čitam iako sam sa češkog foruma, ali posjećujem redovito Vinogradsku

Krvne pretrage obavljaš u Petrovoj 3. Tvoja ginekologica ti da uputnicu, a suprugu/dečku njegov liječnik opće prakse. Nije se potrebno naručiti samo dođeš.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Cassie jel to friška informacija? Nešto su cure u zadnje vrijeme pisale da se sad i u Petrovoj naručuje.

Cassie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Cassie jel to friška informacija? Nešto su cure u zadnje vrijeme pisale da se sad i u Petrovoj naručuje.
    Mi smo vadili te nalaze početkom godine možda je došlo do promjena, ali budem ja saznala jer moj muž mora ovih dana obaviti sve te pretrage ponovno. Javim vam se sa friškim informacijama.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Upadam kao padobranac - jucer vadila markere - ne narucuje se, radnim danom 7:30-11:00.

Cassie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Upadam kao padobranac - jucer vadila markere - ne narucuje se, radnim danom 7:30-11:00.
    Hvala!!!

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

hvala za info.....sretno nam svima!!!!!!!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku

Super, hvala za informaciju bubekica, kad sam ja to vadila prije par godina u Petrovoj nije se trebalo naručiti, a frendica trudnica se prošle godine morala, i neke cure ovdje su spominjale naručivanje.

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj zelimo_bebu prvotno napisa Vidi poruku
    Može li mi tko reći - kojim danima i kako se naručuje na psihološko savjetovanje u VG? Pravno mogu odraditi u Obiteljskom centru, a psihološko me traže - 350, 00 kn - nisam cicija ali je to bezobrazno.....
    evo ja nisam bila nikada na tom psiho savjetovanju niti sam ikad morala donjeti potvrdu...a bili smo u 6mj sa svim novim nalazima bez te potvrde!i nisu me trazili da to donesem naknadno

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma ja sam smotana !!! Čitala sam novi Zakon i nisam očito dobro čitala...a i zbunilo me poslije pregleda jer me DR nije tražio ikakve papire, krenuli kući, a ja sa moba iz auta zvala sestru i pitala ju što sa tim papirima, a ona mi rekla - možete donijeti naknadno...i eto ti ga na - to me zbunilo. No zbunjola je rješena čim je Laky trznula .....tako sam sam sad mirna i happy- bar me to obišlo...
    Nego...kako vam je dr. Bolanča?? POšto sam s njim u 2 min popričala i van....

mishica_zg avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

evo drage moje sam da javim....i transfer smo obavili, 2 mrve vračene
    ekipa je predivna, od dr Tomića, Grbavca i Bolanče neznam koji je bolji, biologice su zakon, a sestra Ana predivna
    bilo je sve divno osim jedne po meni malo bolesne pacijentice koja se derala i prigovarala na sve, pa s tim i sve nas uznemiravala....al valjda to tako mora biti, žao mi samo ekipe što sve moraju pretrpit..

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

evo da se javim , rodila 19.08. svoje tri princeze koje su još u petrovoj a ja evo jučer izašla iz bolnice, bila sam životno ugrožena u tri navrata ali hvala dragom bogu sad je bolje i nadam se da će ići nabolje.. puno sreće svima..

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

ej... ja sam nova....pa da vas malo upoznam sa svojom pricom..1.Ivf ZG Poliklinika Ivf, Dr.Crvenković,Stimulirani ciklus 10 Decapeptila,20 Gonala i Ovitrel. Punkcija 5 ocita od toga tri zrele,oplođene,jedna došla do stadija blastice,ostale dvije se prestale razvijat. 14. dan beta 2206. jedna mrvica,missed u 6 tj.
    2. Ivf Vinogradska,kod dr. Kuna,isto stimulirani 20 gonala,2 cetrodite,ovitrel. Punkcija 10 ocita (pod anestezijom) 10 oplođena,Ali samo tri ok (mm ima oligoasthenoterato)
    Sutra transfer jednog cetverostanicnog i dvostaanicnog....sto vi mislite ima sanse?

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

držim fige draga,ja sutra na transfer. A ovo sve što si rekla,a pogotovo za sestru Anu, istina je,stvarno su svi dragi. i naravno želim ti ugodno čekanje bete i da bude pozitivna.))))))))))))))))

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Tlukaci,
    čestitam od srca!
    Neka tvoje male djevojčice što prije dođu kući! Želim im dug, sretan i ispunjen život!

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj tlukaci5 prvotno napisa Vidi poruku
    evo da se javim , rodila 19.08. svoje tri princeze koje su još u petrovoj a ja evo jučer izašla iz bolnice, bila sam životno ugrožena u tri navrata ali hvala dragom bogu sad je bolje i nadam se da će ići nabolje.. puno sreće svima..
    Čestitam Tlukaci... nadam se da će curke što prije biti doma u tvom zagrljaju.

p.s. možda ponekad nebi bilo loše i zahvatit doktorima.. ipak su oni ti pomocu kojih je sve izašlo na dobro

mishica_zg avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Stena prvotno napisa Vidi poruku
    ej... ja sam nova....pa da vas malo upoznam sa svojom pricom..1.Ivf ZG Poliklinika Ivf, Dr.Crvenković,Stimulirani ciklus 10 Decapeptila,20 Gonala i Ovitrel. Punkcija 5 ocita od toga tri zrele,oplođene,jedna došla do stadija blastice,ostale dvije se prestale razvijat. 14. dan beta 2206. jedna mrvica,missed u 6 tj.
    2. Ivf Vinogradska,kod dr. Kuna,isto stimulirani 20 gonala,2 cetrodite,ovitrel. Punkcija 10 ocita (pod anestezijom) 10 oplođena,Ali samo tri ok (mm ima oligoasthenoterato)
    Sutra transfer jednog cetverostanicnog i dvostaanicnog....sto vi mislite ima sanse?
    uvijek postoji šansa za uspjeh, nemojte odustati
    probajte, možda neće od prvog pokušaja uspjeti ali nikad se nezna
    ako malo pogledaš ovaj forum.....ima takvih dijagnoza da je to strašno, pa svejedno imaju bebače neke i iz prvog pokušaja

mishica_zg avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

zaboravih napomenuti da ti držim fige da sve prođe kako treba i da se mrve prime
    javi kako je prošlo

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

sto sve od hormona treba za VG jeli AMH neophodan svima

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

laky, traže standardno
    3-5. dan ciklusa: fsh, lh, testosteron, slobodni testosteron, SHBG (globulin-nosač testosterona) prolaktin, estradiol, DHEAS

21, dan ciklusa: progesteron

AMH, mislim na ne traže mladim curama, bar ne na početku MPO puta (tako sam zaključila iz razgovora sa curama)
    ja sam starka pa sam odmah napravila i to
    Posljednje uređivanje od Inesz : 19.09.2012. at 07:56

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Stena prvotno napisa Vidi poruku
    ej...
    Stena, naravo da ima šanse!

Je li obavljen transfer? Kako je bilo? Koliko su dana bili stari embriji na dan transfera?
    Hajde, javi nam se

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

zanima me da li u Vinogradskoj sad zamrzavaju embriji?

mishica_zg avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

ovisi koliko godina i postupaka imaš iza sebe, ako je brojkica malo veča traže
    a i dobro ga je izvadit, jer to je nekako za sve nas informacija na čemu smo

Citiraj laky prvotno napisa Vidi poruku
    sto sve od hormona treba za VG jeli AMH neophodan svima

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

vezano za naručivanje u Petrovoj 3 za vađenje krvi (KG, Rh, HV1,....) ne treba se naručivati, velikim slovima im to piše na stranici....Imam jedno pitanje, bila sam na prvim konzultacijama, dobila popis pretraga koje trebam obaviti, da li sad kad opet idem u Vinogradsku sa tim nalazima mi treba uputnica kao da idem na konzultacije?

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Za koji mjesec upisuju sad pacjentice za VG?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku

a mene zanima ovo, da li u Vinogradskoj zamrzavaju embrije? i naravno, kakve su liste čekanja, za kada naručuju?

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

a mene zanima ovo, da li u Vinogradskoj zamrzavaju embrije? i naravno, kakve su liste čekanja, za kada naručuju?
    podrazumijeva se da me i to interesira jer sam jos plodna ko Slavonija

Vagica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Bila sam na dogovoru za postupak i na pitanje da li zamrzavaju embrije odgovor je "DA, naravno, promijenjen je Zakon i možete birati hoćete li smrzavati JS ili embrije".

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Vagica prvotno napisa Vidi poruku
    Bila sam na dogovoru za postupak i na pitanje da li zamrzavaju embrije odgovor je "DA, naravno, promijenjen je Zakon i možete birati hoćete li smrzavati JS ili embrije".
    za koji mjesec su te upisali?

mishica_zg avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

opa živnula vinogradska
    već sam mislila da tu više nikog nema

eto samo da pohvalim ekipu VG bolnice, od prve smo dobili pozitivnu betu
    sretno svima i nadam se da će se sad javiti još cura

laky...jel za konzultacije il listu?
    ak je za konzultacije, frendica je naručena za 2 tjedna, a onda ćemo znati kak je s lijekovima (osim ako netko prije ne javi )

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

za listu tj postupak

mishica_zg avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

nadam se da će ti netko prije dati info, jer kao što rekoh tek za 2 tjedna je frendica gore

Vagica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj laky prvotno napisa Vidi poruku
    za koji mjesec su te upisali?
    Krivo sam napisala, nisam išla na dogovor za postupak nego krećemo u postupak; znači UZV pregled, preuzimanje lijekova i pisane upute za uzimanje stimulacije po danima.
    Ne znam za kada upisuju nove pacijente za postupak.
    Posljednje uređivanje od Vagica : 28.09.2012. at 19:19

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Vagica prvotno napisa Vidi poruku
    Krivo sam napisala, nisam išla na dogovor za postupak nego krećemo u postupak; znači UZV pregled, preuzimanje lijekova i pisane upute za uzimanje stimulacije po danima.
    Ne znam za kada upisuju nove pacijente za postupak.

sretno Vagice ~~~~~~~~~~~~~~~ali kad su te onda zapisali za 10. mjesec za lijekove? Kad si bila na konzultacijama da bi te liječnik stavio u listopadu za postupak?

Vagica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

sretno Vagice ~~~~~~~~~~~~~~~ali kad su te onda zapisali za 10. mjesec za lijekove? Kad si bila na konzultacijama da bi te liječnik stavio u listopadu za postupak?
    Prvi put bila na konzultacijama krajem 1. mjeseca, dogovorili za 6. ali se nisam uspjela organizirati i htjela sam sačekati promjenu Zakona pa sam odgodila za 10. mjesec. Znači i početkom godine se čekalo najmanje 5-6 mjeseci.

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

evo me javljam se...vracena su dva embrija (6,8-stanični) treci dan....nažalost nije dobro završilo. procurila prije bete. Kada bi mogla već u drugi postupak,tj kako dugo treba čekati. Zadni put je bio pobačaj pa sam čekala 6 mj.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Vagice - HVALA!

Stena, žao mi je bojim se da ćeš čekati jer postoji lista čekanja i u Vinogradskoj, pokušavam ubrati koliko je dugačka ali rekla bih ipak 5,6 mjeseci za stimulirani postupak. Kakav ti je ovaj postupak bio? Stimulirani? Kakav si protokol imala? Koliko folikula/jajnih stanica ste dobili?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

@Stena, upravo pročitala da ste dobili 10 j.s. i da su ti sve oplodili ali da ste od toga zbog muževlje dijagnoze loša oplodnja, dobili samo 2 zametka koja su ti vraćena...................

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

A sta cemo,idemo u nove pobjede. E sad još da ne moramo tako dugo čekati. .Ovaj postupak je bio stimulirani,kratki protokol.
    Vagice - HVALA!

Stena, žao mi je bojim se da ćeš čekati jer postoji lista čekanja i u Vinogradskoj, pokušavam ubrati koliko je dugačka ali rekla bih ipak 5,6 mjeseci za stimulirani postupak. Kakav ti je ovaj postupak bio? Stimulirani? Kakav si protokol imala? Koliko folikula/jajnih stanica ste dobili?

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

da treba ti uputnica za konzultacije,daje tvoj gin za "kontrolni pregled",pa za "folikumetrija 3x" za uzv,i "bolničko liječenje" za aspiraciju i transfer.
    Citiraj doanna prvotno napisa Vidi poruku
    vezano za naručivanje u Petrovoj 3 za vađenje krvi (KG, Rh, HV1,....) ne treba se naručivati, velikim slovima im to piše na stranici....Imam jedno pitanje, bila sam na prvim konzultacijama, dobila popis pretraga koje trebam obaviti, da li sad kad opet idem u Vinogradsku sa tim nalazima mi treba uputnica kao da idem na konzultacije?

mishica_zg avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

stena, ne mogu ti poslati poruku, pa mi u pp pošalji neki mail

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Vagice - HVALA!

upisuje se se za siječanj

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Dakle ipak samo 4 mj. Hvala Laky!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •