Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

bila sam na prvim konzultacijama kod dr. Kune, sada se trebam naručiti za nove konzultacije jer sam prikupila sve dodatne nalaze, da li je točno da se za dr. Kunu moram naručiti kod njegove tajnice a ne na broju 3787-689 (humana reprodukcija), baš sam zbunjena...

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj doanna prvotno napisa Vidi poruku
    bila sam na prvim konzultacijama kod dr. Kune, sada se trebam naručiti za nove konzultacije jer sam prikupila sve dodatne nalaze, da li je točno da se za dr. Kunu moram naručiti kod njegove tajnice a ne na broju 3787-689 (humana reprodukcija), baš sam zbunjena...
    ....da ima tajnicu i boljke ti je da se naručiš kod njega jer češ inače dopasti nekom drugom u ruke....samo nazovi radi se o tebi....

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj doanna prvotno napisa Vidi poruku
    ....da ima tajnicu i bolje ti je da se naručiš kod njega jer češ inače dopasti nekom drugom u ruke....samo nazovi radi se o tebi....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •