Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Stena prvotno napisa Vidi poruku
    molila bi odgovor na pitanje koje me iz dana u dan muci;stimulacija je bila uspješna 10 j.s od toga 9 se oplodilo,samo 3 ostale na kraju,transfer 3 embrija-BETA 0,0. Pitanje;Pa zar se baš ništa nije dogodilo????????????? Možda sam previše smiješna ali već sam pocela sumnjati da mi je transfer bio s "praznim" kateterom. Moguće?
    je li misliš da su ti radili transfer radi toga da rade transfer a da embrija nije bilo u kateteru prilikom transfera?!

ako si to mislila, moj odgovor je: NE, to se ne radi. ako nema embrija za transfer to se jasno kaže i u tom slučaju se ne radi nekakav lažni transfer. isto tako biologu se ne može dogoditi da u kateter ne stavi embrije, već mu ostanu u mediju u zdjelici u kojoj su se embriji razvijali.

na žalost, kako je andream napisala-u medicini i biologiji 1+1 nije 2. mnogi parovi muče se godinama, imaju na desetke transfera... neki parovi unatoč silnim pokušajima i ne ostvare trudnoću. neplodnost je teška bitka, iz te bitke ne iziđu svi kao pobjednici.
    Posljednje uređivanje od Inesz : 15.01.2013. at 18:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •