Citiraj Stena prvotno napisa Vidi poruku
ma neznam sve mi se čini da ovaj put nema zrelih....5 puta sam pitala biologicu kolko od tih 3 je zrelo a njezin odg. je bio kao neznam..sutra nazovite pa budete sve znali,mislim ludim zbog ove neizvijesnosti. Ja mislim da se odmah može vidjeti jesu zrele ili nisu,šta nas još više muce pobogu
da te utješim... moje iskustvo znaš... meni je rekla odmah- imamo 10 stanica_ ja se plačem _ ali budemo vidjeli koliko ih je dobro _ ja se plačem i pitam jesu se zabunili... Sad kad si mislim, sve mi je u stvari rekla... i onda šok drugi dan, i onda dupli šok treći dan sa transferom . Zaključak- znam da ti je teško, i grozno i sve, ali, stvarno, da ti je mogla kaj više reći, rekla bi ti, sigurno. Opusti se, odmori se i nemoj se sekirati, jer moraš biti tip top za male mrvice. Oni sada odrađuju svoje, a to odradi svoje, i sutra obavezno javi. Ja isto nemrem dočekat kaj budu rekli. Ps, kad sam ja išla na transfer mojih uspavanih ljepotica Grrr, bila žena čekala transfer- jedna punktirana, jedna oplođena, i to je osmostanična bila... mene odmah zabolila i glava i zub, i kuk.... a ja od deset jedva nekaj... Sve smo različite, jako različite... Nemoj se bojati, opusti se, i vjeruj.