Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Drage moje...moja "situacija" je riješena..ajmo to tako reći
    Zvala sam gore i rečeno mi je , ako vratim Brevactid 1 kom, neće mi se računati postupak...no stvar je u tome da je Brevactid u pakiranju 3 kom 400 kn! Napisala sa na ogl. ploču zamolbu za Brevactidom, pa ako se netko smiluje eto mene na početku
    Trenutno nemam 400 kn za kupnju cijelog paketa, no ako budem i tako trebala - ok, što će se morati - morati će se. Ili ću pitati nekoga da podijelimo troškove...pa fifti-fifti
    Uputnica je riješena!!! Sve ok s tim...i sestre su bile ok na telefon, tako da ne zamjeram više paniku koju su mi stvorile onaj crni dan....

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj zelimo_bebu prvotno napisa Vidi poruku
    Zvala sam gore i rečeno mi je , ako vratim Brevactid 1 kom, neće mi se računati postupak...no stvar je u tome da je Brevactid u pakiranju 3 kom 400 kn! Napisala sa na ogl. ploču zamolbu za Brevactidom, pa ako se netko smiluje eto mene na početku
    Trenutno nemam 400 kn za kupnju cijelog paketa, no ako budem i tako trebala - ok, što će se morati - morati će se. Ili ću pitati nekoga da podijelimo troškove...pa fifti-fifti
    Uputnica je riješena!!! Sve ok s tim...i sestre su bile ok na telefon, tako da ne zamjeram više paniku koju su mi stvorile onaj crni dan....
    Ja sam u lijekarni Filipović i u Farmaciji preko puta bolnice Sv:Duh uvijek kupovala na komad,nazovi ih pa vidi da bezveze ne kupuješ cijeli paket.

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Super na infou ..iako nisam u ZG, nekoga ću poslati tamo...jaoooo suupeeer Hvala!!

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma koja slučajnost - da ne vjerujem. Ljekarna Filopović postoji i u blizini PŽ!!! Zvala sam ih, ali su mi rekli da nazovem ZG, ako oni budu htjeli poslati 1 kom - ok, ako ne, šaljem nekoga direkt k njima.....

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj zelimo_bebu prvotno napisa Vidi poruku
    zelimo_bebu hvala ti na ovoj informaciji, ovo mi je jako bitno jer i mene uskoro čeka fet i ne želim da mi otpadne jedan prirodnjak zbog štoperice.

Ja sam pak pitala sestre da li možemo moje prirodnjake nekako pretvoriti u stimulirani (ako bude zatrebalo jer zbog naše dijagnoze nema uopće smisla raditi prirodnjake), tj. da ja sama kupim stimulaciju i štopericu, pa su mi rekle da tako nešto treba dogovoriti s doktorima. S obzirom da nas sada čeka fet i da nakon toga imamo još 3 stimulirana na raspolaganju, tako još nisam potezala tu temu s doktorima. Ali ako slučajno dođe do potrebe za time, naravno da ću preispitati sve što se može. Jer moja logika je, što ne mora značiti da je to i njihova logika, da ionako u prirodnjaku hzzo pokriva troškove folikulometrija, štoperice, punkcije i ivf/icsi-a, znači iz cijele priče izostaje samo stimulacija, pa ako sam ja spremna sama financirati stimualciju, ne vidim razloga da se to ne bi moglo tako odraditi. Osim, naravno možda onog administrativnog razloga jer bi na otpusnici pisalo "stimulirani ciklus". Ili nekog razloga koji oni smisle. Jer sestre su mi rekle da jedan icsi košta cca 15000kn bez stimulacije. Dakle, sa stimulacijom bi to bilo cca 20000kn. Ako postoji ovakva mogućnost, ja bih još nekako našla tih 5000kn za stimulaciju, a znam da nikad ne bih mogla skupiti svih 20000kn koliko bi mi trebalo za novi postupak.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •