Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    obavezno treba provjeriti da li štopericu u fet-u "broje" kao NEŠTO, jer FET je FET i ne bi trebao imati reperkusije na broj postupaka, ali s tom suludom štopericom mogu u biti tumačiti FET i kao prirodnjak ako se baš zainate....
    Ksena je ovo pitala prije koji dan, ima li netko od vas gore tko zna odgovoriti na ovo pitanje, da li se stvarno samo koriste i dijele puregoni za stimulaciju i ako je tako, zašto?

I da, i ja pozdravljam sestre

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Da li se igdje više može fragmentacija spermija napraviti na uputnicu, da li tko zna?

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj ivka13 prvotno napisa Vidi poruku
    Da li se igdje više može fragmentacija spermija napraviti na uputnicu, da li tko zna?
    dobro pitanje! i mene to zanima? kao što me zanima zašto se to traži samo u Vinogradskoj i onda se uglavnom ženama (tj muževima) sugerira da to odrade u Betiplus gdje uvaženi dr honorarno radi

nego, jeli itko doznao da li se ŠTOPERICA u FET-u računa kao "nešto"???

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj ivka13 prvotno napisa Vidi poruku
    n
    ne može
    i da, ostaje pitanje zašto samo dr iz Vg šalje to obavit privatno u određenu kliniku (iako mi se čini da je toga manje nego prije)

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    Ksena je ovo pitala prije koji dan, ima li netko od vas gore tko zna odgovoriti na ovo pitanje, da li se stvarno samo koriste i dijele puregoni za stimulaciju i ako je tako, zašto?

I da, i ja pozdravljam sestre
    Danas su tri žene dobile u postupku puregone. Jel tu itko gleda koji lijek kojoj pacijentici odgovara?

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

ja sam u prvoj stimulaciji dobila menopure i katastrofa loše sam reagirala na njih, a cura koja je isto sa mnom bila na prvoj stimualciji dobila je puregon, ja mislim da u Vg ovisi koji doktor ti daje stimulaciju, na kraju, krajeva od dr. do dr. se jako razlikuje terapija koju dobivamo i poslije transfera

dazler avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

ovaj mjesec pauziram,pa ću slijedeći u prirodnjak,pa u 07 ponovno stimulacija.
    vidjet ću šta će mi dati u 07mj.
    ne znam ni sama više.Recite mi cure šta još koristite od prirodnih sredstava da malo pogurnete tu trudnoću
    Ja sam kupila čaj od vrkute i marulje i maca prah.Ima li tko još kakav savjet?

theorema avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

ja sam dobila gonale, a koliko sam tamo bila uvijek se samo gonali djelili.. kod mene je LH visok, pa mogu samo puregon ili gonal dobiti, uz to mi daju supresiju LH

dazler marulju samo do ovulacije piti, ja ju kombiniram s kaduljom, manje je odvratna, vrkutu samo nakon O, to je zapravo prirodni progesteron, drugo ne uzimam
    nemoj to piti za vrijeme stimulacije
    dobar je vitex koliko sam čula, spušta prolaktin, ali ja ga ne smijem jer uzimam bromergon po tom pitanju

pretrage nisam trebala ponavljati
    Posljednje uređivanje od theorema : 19.05.2013. at 10:41

dazler avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Hvala
    znači kad počne pikanje,da zaboravim na čajeve

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke