-
Dazler draga, ja sam odradila postupak u Vg pa znam koji mi trebaju nalazi - imala sam ih sve osim AMH - ponavljam, na koji me nitko nije slao...valjda nemam "dovoljno" postupaka iza sebe da se netko zabrine osim mene same !!
Mene zanima na koji ste način "dogovorile" sa bilo kojim DR da vas samo on prati?? Jer mislim da je nemoguće uskladiti ciklus s njima, osim ako ih privatno znate - e to je druga pjesma.
Meni je ovaj prirodnjak odradio igrom slučaja prof Kuna , ali folikulometriju i punkciju; ET dr Tomić...iako sam vidjela da pojedincima doktori dolaze sa odjela - no i to je danas normalno jer bi svatko vjerojatno tako postupio da ima nekoga poznatog! To ne zamjeram.
Što se tiče Klomifena - mislim da se računa u stimulirani....
Ja se nekako dvoumim...da li da idem nazad u VG ili opet na VV...karton imam u VV (valjda ga ne maknu ako te nema) iz 2008/2009; i MM je tamo odradio neke nalaze. Sada bi mogla na konzultacije ponovno da vidim kada bi me stavili u postupak....ne znam uopće smije li se tako - biti zapisan u jednoj klinici, a otići negdje dalje na konzultacije....
Tko ima pametno što za reći - molila bi da me savjetuje....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma