-
Pozdrav curke,
Evo da i ja podijelim svoje iskustvo sa mpo postupokom u VG ...
Dijagnoze : JA 85-sve ok
MM 82- oa do a
Nakon svih mogućih kombinacija da nešto napravimo prirodnim putem umorili smo se i shvatili da je to ipak nerealno očekivati ...
Nakon svih odrađenih pretraga ušli smo na listu za lijekove za 05/13 i tako je krenula priča sa našim 1. postupkom icsi-a:
Stimulacija : Puregon, Decapeptyl , štoperica Brevactide - 4 js - prilikom punkcije utvrdili su da mi je lijevi jajnik jako visoko te da ga neće niti punktirati tako da sam ostala na 1 oocitu sa desnog jajnika. Taj mali borac je oplođen i vraćen kao 8stanični 3 dan. U međuvremenu šopam se duphastonima 3x1,decortin 3x1, andol 100 1x1, folacin 2x1, crinone gel 8% 1x1 ... e i da ne zaboravim pijem i eutirox jer sam operirala štitnjaču.
Vrijeme između transfera i prve bete sam kratila prvih par dana ležanjem a onda su me počele loviti neke psihoze pa sam imala dan tuge, očaja i plača, pa dan sreće i smirenosti,pa dan straha i panike itd... Tako svih 12 dana nisam samu sebe mogla prepoznati. Napravila test 9dt- pojavila se neka svijetla crtica koju sam mislila da samo ja vidim jer ju silno želim vidjeti.
Dobronamjeran savjet- NE RADITE TESTOVE DO BETE!
Nemam nikave simtome trudnoće osim klasičnih pms simptoma i bijelog vodenog iscjedka kojeg pripisujem kao poslijedicu crinone gela.
Beta 11dt - 68
Beta 14dt- 237
Čekamo sutra da vidimo šta će 3. po redu beta pokazati... 
Na kraju samo da pohvalim osoblje na odjelu humane reprodukcije u vg jer su svi i više nego divni i pristupačni.
Javim daljnji ishod i držim fige svima nama da ostvarimo svoje naveće snove - svoje mirisne smotuljke u naručju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma