Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Tužno je sve ovo što se događa oko stimulacija. Stimulira se na pamet, ne uči na prethodnim stimulacijama, štedi na lijekovima...
    I tako u vjetar odlaze postupci na koje imamo pravo preko hzzo-a. Odlaze postupci, odlaze godine, a beba ne dolazi.

Ako si u prethodoj stimulaciji imala menopure i slabo si reagirala, zar nije bilo mudro sada ići sa drugom stimulacijom?

Uh, Dazler, žao mi je...

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Tužno je sve ovo što se događa oko stimulacija. Stimulira se na pamet, ne uči na prethodnim stimulacijama, štedi na lijekovima...
    I tako u vjetar odlaze postupci na koje imamo pravo preko hzzo-a. Odlaze postupci, odlaze godine, a beba ne dolazi. .
    Na temelju svega što pročitam ovdje i svega što sam se sama uvjerila, Inesz u potpunosti se slažem s tobom. Samo mi nije jasno što sa svime time žele postići? Da svi koji mogu odu negdje van? Kako mi se čini mogu zaista početi skupljati novce za odlazak van jer iako imam još godina za pokušavanje ne želim ih potrošiti na neadekvatno liječenje.

masal avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    I tako u vjetar odlaze postupci na koje imamo pravo preko hzzo-a. Odlaze postupci, odlaze godine, a beba ne dolazi.

Ako si u prethodoj stimulaciji imala menopure i slabo si reagirala, zar nije bilo mudro sada ići sa drugom stimulacijom?

Uh, Dazler, žao mi je...
    Inesz, moja baš čitam i tako si ljepo napisala ove tri rečenice gore i sve je prava živa istina, duboko se klanjam. Neka mi nitko ne zamjeri ali ima tu jako puno šlamperaja.

Dugo me nije bilo pa želim čestitati svim trudnicama, bravo !!!! A mi ostale borba do zadnjeg daha.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •