evo da se i ja javim, isto sam u Vg u postupku, ja 86. endometrioza, operirana prošlo ljeto, skupa s njom izvađeno i pola lijevog jajnika, na hsg-u saktosalpings i oba jajovodA začepljena. MM 85. oligoasthenozoo. bili u lipnju na prirodnjaku, ništa, na otpusnom samo piše da nije došlo do oplodnje a imali smo jednu zrelu stanicu i sve super. nemam pjma gdje je zaštekalo. sad sam u stim (odnosno ako sam dobro shvatila polustim.) dakle od 2 dc puregon+od 7 dc cetrotide i na kraju 2 brevactida. lijevi jajnik skroz u penziji, nije ništa radio, ali je na desnom bilo 10 oocita, od toga 6 zrelih js, 2 oplođene. na transferu 3.dan vratili dvije osmostanične jer su kao bile odlične, a druge dvije slabije ostavili za zamrzavanje ako se dovoljno razviju-što i jesu. transfer mi je bio 19.09. tako da sad brojim dane do bete koju ću radit u pon........ ugl simptoma nema nikakvih pretjeranih, cicke male ko i dosad, niš ne boli, jedino tu i tamo bolovi čudnjikavi u predjelu pupka-neznam da li to uopće ima ikakve veze s ovom ili čista psiha i živci..