Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Draga Saraya, dobrodošla! Ja se već 6 godina trudim, ja i mm da dobijemo bebu ali ništa. Endometriotične ciste nisam imala a za priraslice ne znam jer se one vide samo kod laparoskopije. Meni je prva op bila jača skinuta je endo cista s lijevog jajnika i on je dosta smanjen. AMH (Antimuellerov hormon) koji ukazuje na zalihe jajnih stanica je nizak, neznam da li si ga ti vadila? Sa stimulacijama nisam imala problema do sada, jedino mi se u stimulaciji pojavljuju vodene ciste. Moj problem je što uz ne znam kakvu stim. da uzmem nemam baš jajnih stanica. Meni su dr. rekli da je stimulacija za endometriozu nužno zlo da bi se došlo do trudnoće koja bi trebala endometriozu dovesti u red.
    Nadam se da sam ti odgovorila. Pitaj opet što ti treba. Sretno!

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Drage cure mimi 81 i Lara 86 hvala na odgovorima, voljela bih da ostanemo u kontaktu moj CA 125- marker kiji potvrđuje endometriozu je prije operacije bio 169..ref.vrijednosti su do 35..sada nakon svega je 28..AMH sam dobila nalaz prije 2 dana i on je 22.8! Nisam stigla prosurfati o svemu. jer se već i bojim surfanja po netu da..ja nemam lijevi jajnik ni jajovod, a odstranili su mi i 10 cm debelog crijeva jer ga je napala endometrioza, i da znam kako to zvuči, ali sada živim bez astronomskih bolova..pričam vam to sve, da vas na neki način i utješim jer nije ni sav oblik endometrioze opasan, ja sam imala IV stadij duboke zdjelične endometrioze i zato evo iskreno, poslat ću mail prof Kescksteinu u Austriju koji me je operirao i pitati za mišljenje ( za stimulaciju) ako ste imale manji oblik, ja vjerujem da vama stimulacija ne pogoršava zdravstveno stanje..stvar je u tome što jako želimo bebicu a ujedno se i bojim te bolešture, da se ne vrati..da..paničar sam inače Lara 86- držim fige

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •