Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anitsirk 84 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Saraya, eto nažalost mislim da smo skoro u identičnoj situaciji,10.7.2013. bila sam operirana,također kronična upala zdjelice, izvadili mi oba jajovoda , jedan cijeli i dio drugog jajnika,koji je i dalje ostao zaljepljen za maternicu,eto tak da djelimo iste strahove... Mi tek sad čekamo da završe sa štrajkom jer sad ne naručuju nove pacijente, rado bi da mi se javiš da vidim kako napreduje situacija kod tebe,ja sam 84 godište

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Anitsirk 84 prvotno napisa Vidi poruku
    Saraya, eto nažalost mislim da smo skoro u identičnoj situaciji,10.7.2013. bila sam operirana,također kronična upala zdjelice, izvadili mi oba jajovoda , jedan cijeli i dio drugog jajnika,koji je i dalje ostao zaljepljen za maternicu,eto tak da djelimo iste strahove... Mi tek sad čekamo da završe sa štrajkom jer sad ne naručuju nove pacijente, rado bi da mi se javiš da vidim kako napreduje situacija kod tebe,ja sam 84 godište
    Draga Anitsirk 84, žao mi je..znam sa čim se boriš, osluškivanje tijela, svaki trzaj itd..ne znam, ali čini mi se da nas ta glupa endometrioza samo tvrdoglavo tjera naprijed usprkos strahovima evo ja upravo krećem na folikulometrije, u prirodnom ciklusu..javim se svakako.. jesi li bila na ikakovom postupku?

Anitsirk 84 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

e sad neznam dal sam prvu poruku dobro poslala il nisam, al nema veze još jedanput ću napisat Nisam bila još na nikakvom postupku, sad kad smo trebali krenut doktori su u štrajku, a i doktorica je rekla da se moram prvo malo oporavit jer je bila teška operacija,jučer su bila baš 3 mjeseca od operacije, prvo smo čekali dal će taj jajnik opće proradit il ću doći u stanje predmenopauze sa 30 g... grozno... ali hvala dragom Bogu proradio je i dobila sam več 3 menstruacije, na zadnjem ultrazvuku bila su 3 lijepa folikula i dobar endometrij, danas idem opet na ultrazvuk jer me več par dana dolje tiska pa drži palčeve da nije ništa, več se svega bojim... užas... samo da se opet endometrioza ne vrati,javit ću što je doktorica rekla

Anitsirk 84 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Saraya javi mi se na temu koju sam ja otvorila Odstranjeni jajovodi i jajnik (neplodnost)

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Anitsirk 84 prvotno napisa Vidi poruku
    Saraya javi mi se na temu koju sam ja otvorila Odstranjeni jajovodi i jajnik (neplodnost)
    Ok!!! Može..ovdje je druga tema nađem te...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •