Saraya javi mi se na temu koju sam ja otvorila Odstranjeni jajovodi i jajnik (neplodnost)
Beta je danas 419! Sad čekamo uzv za 2 tjedna...
Za 12 dana. Nadam se da necu pokleknuti prije
Ivka13, divne vijesti!! Cestitam i sretno!
Posljednje uređivanje od sanjam : 12.10.2013. at 10:12
Sanjam i Lotta81 čekam s vama
ivka13 čestitam od srca![]()
Joj ivka tako sam sretna zbog tbe, nekako te od početka pratim i stalno svraćam ovdje da vidim što ima novo s tobom, vibram da sve bude školski do kraja![]()
ivka, pa nije ti se beta u dva dana nas poduplala dobro... jesu li ti lijecnici u Vg jos ista rekli?
Oprosti na iskrenosti, ali bih vrlo oprezno s cestitkama, jesi razmisljala da sama jos izvadis koju betu?
Nazalost, moram potpisati Kadaunu. Ivka, ja ne bih cekala 2 tjedna - ovakav porast bete u 3 dana bas i nije perspektivan. I isto mi je zao biti zli glasnik, ali mislim da je gore presutjeti..
Slažem se sa Frkom, ovakav porast bete ne miriše na dobro. Znam iz vlastitog iskustva. Znam da su me i sestre u VG uvjeravale da je sve ok dok beta raste, nije bitno koliko, samo da raste.![]()
Ivka, beta bi ti se trebala pravilno duplati
bilo bi dobro da ju izvadiš još koji put
Nova je beta rađena nakon 2 dana (13dpt) i koliko znam ne mora baš dvostruko narasti, zar ne?
ne mora se baš uduplati ali bar mora postojati rast od 60% po preporukama. Zato mene čudi da su ti samo rekli da dođeš na uzv, daj ti izvadi još jednu betu, ovo meni iskreno ovako ne izgleda najbolje.
Ivka držim fige i nekako osjećam da će sve ipak biti uredu![]()
Oprezno prijavljujem prvu pozitivnu betu 13dnt = 263, sutra vađenje druge bete![]()
doanna divno divno! vibram za sutra!
doanna ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje
ivka sretno danas i javi se!
ivka i doanna sretno![]()
Doanna, to je jako lijepa beta!
Ivka, samo polako. Beta se dupla svakih 31-72 sata na početku, ne trebaš paničariti, ali je dobro izvaditi još koji puta.
Posljednje uređivanje od Konfuzija : 16.10.2013. at 11:59
doanna predivna vijest!!!!!!!!!samo tako dalje![]()
doanna, lijepa vijest
ivka, sretno od srca!
Doana, lijepe vijesti! Čestitam!
Moja beta danas 18dpt je 3676!!!!
ivka odlicno!
Ivka, supppppper!
Oprosti što smo ti bacile bubu u uho, ali tvoja druga beta nije bila baš nešto (za razliko od ove)
Samo ste mi muža splašile! Ne smijete mu više to radit![]()
Ivka, baš mi je drago, sad nek bude dalje dosadno školski ~~~~~~~~~
ivkaaaaaaaaajesam ti rekla da osjećam da će sve biti ok (nadam se da sam dobro protumačila duplanje bete)
ivka, a koliko je embrija vraćeno? možda je neki putem odustao pa zato takav rast... sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
doanna, i za vas ~~~~~~~~~~~~~~~~
aha, vidim da su 2... možda je u tome stvar. i moja se u jednom trenu nije skroz uduplala i bio je vanishing twin syndrom.
Ivka, bravo!!!!!!
To je sada super!!!!!
Sretno na UZV!!!!:
Ma bila je i meni malo sumnjiva ta druga beta, ali nisam htjela paničarit, ionako niš ne mogu spriječit. Ali ovako ću sad lakše čekati prvi uzv 28.10., vjerujem da bi se tada već trebali vidjeti i otkucaji.
Malo i za potporu svim čekalicama, na transferu mi se pohvalila sestra kako ove jeseni imaju dosta trudnica.
Ivkaaa![]()
doanna i Ivka13 divno!!! Čestitam cure od srca!!!!!![]()
doanna sretno danas!!!!!!!!!!!
cure hvala na pozitivnim mislima, beta danas 867neka se nastavi plodno u Vg!!!!
doanna, čestitam
Drage, kakva je situacija u VG u vezi štrajka? Naime odlučili smo probat opet s MPO-om. Prije vm sam bila na konzultacijama i dog. koje pretrage moram napravit ali desila se i druga vm pa smo sve stopirali. Sad bi išla radit nalaze i s njima doć na ponovne konzultacije no neznam dal naručuju gore? M trebam dobit kroz par dana pa se nadam da će štrajk prestat dok mi budu gotovi nalazi
Evo da se i ja javim. Moja beta danas na 13dnt je 217.