Citiraj doanna prvotno napisa Vidi poruku
zato i pitam, jer meni soc. ginekologica tvrdi da mi ne može dati mirovanje tj. bolovanje bez preporuke mpo doktora, a mpo doktor mi govori da mi on po novome ne smije preporučiti mirovanje i tako sam se ja sad našla u neprilici jer imam jutarnje mučnine i ne funkcioniram a svaki od ginekologa drži se svoje priče a ja između njih i sad moram trošim godišnji jer ne mogu dobiti bolovanje....užas jedan....toliko sam se namučila da ostanem trudna a sad to ne smijem čuvati i zaštiti
Što mpo iz Vinogradske misli kad kaže da ne smije preproučiti mirovanje?

Mpo doktori iz Vinogradske, tko smije ovoj trudnici koja radi prekomjernog povraćanja nije sposbna za rad i koristi godišnji odmor umjesto neopravdano uskraćenog bolovanja, tko smije ovoj trudnici preporučiti mirovanje tj. bolovanje?

Možda ovoj trudnici smije preporučiti bolovanje portir iz Vinogradske, ili joj bolovanje smije preporučiti dostavljačica iz Vinogradske ili možda spremačica?

Tko smije preporučiti bolovanje, ako liječnik subspecijalist ne smije?

Mpo doktori iz Vinogradske, tko vama oduzima pravo na odlučivanje o liječenju? Nitko!

Iz konformizma i straha ne donosite odluke koje jesu u vašoj nadležnosti. Tako nanosite štetu pacijenticama, nenetično se ponašate i sami sebi rušite dostojantvo.