Stranica 10 od 75 PrviPrvi ... 891011122060 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 3728

Tema: Nakon transfera

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku

12dnt lagano smeđkasto krvarenje sa žilicama... ja luda ... rekoh sama sebi... očito je gotovo...idem izvaditi betu... kad ono beta 153 !! Krvarenje mi je taj dan stalo... nije bilo svježe krvi samo nešto smeđe...

Zvala svog dr. MPO i rekao mi je strogo mirovanje, stavljeti utriće kakvo god imala krvarenje i napraviti betu onaj dan koji mi je on rekao... znači 17dnt... sve je bio upitno... doma sam ležala po cijele dane, jela u krevetu... sva sam bila na iglama tih 5 dana...i naravno beta 17dnt 1494... Dr, je rekao da je jedna mrva odustala i to je bilo to krvarenje a druga je kod mamice i neka se čuvam ...
    Kod mene je bio ovakav slučaj nakon pozitivne bete. Razlog je bilo "odustajanje" druge mrvice što je na žalost dovelo i do pojave hematoma.
    Jednostavno, razlozi brljavljenja mogu biti različiti.

iva77 kakvo je stanje zadnja 2 dana?

Šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pozdrav curke,ja danas brojim tek 20dnt i nikako docekati taj prvi UZV.Kod mene sve normalno,osim kaslja
    (btw pocet cu i njega ubrajati u simptome trudnoce jer je poceo otkad sam vadila betu),lagani pristisak u donjem trbuhu
    i nista drugo.Osjecam se lagano,gipka sam (da ne pretjeram) i mucnine jos nisu pocele.
    Cudno je to koliko se mi dok cekamo betu veselimo simptomima napuhnutosti,pikanja,boluckanja itd;u principu
    meni je sve prestalo kad sam pocela smedjariti 9.dan i uobicajeno bi bilo pomisliti da je sve bilo gotovo i nema
    se cemu nadati.Tako je ostalo do sada,ujutro sam ravna ko daska kao da se nista ne desava.Tokom dana se
    vrati osjecaj pritiska u donji dio trbuha i mrvicak se ispupci,ali osjecam se kao da mogu potrcati i poletjeti cak samo
    da hocu.
    Iz svog primjera bih zakljucila da od momenta kad bebica nadje svoje udobno mjesto i ugnjezdi se,prestaju
    bilo kakve okolnosti koje su trajale do tad i zapravo pomagale da se ispuni uvjet da se taj momenat dogodi.
    Od aktualnih trudnica,ima li jos neka da se nasla u ovome?
    Pusa svima i brdo vibrica sto god kome treba!

iva77 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ma kod mene i dalje sve isto brlja samo nesto malo znam da ovo nije moja m
    jer m kad krene to je poplava prva dva dana trci malo i cetvrti nist e sad sta se desava da mi nekako zavirit da znam sta je ovo:lol:
    uglavnom pokusavam ostat mirna sto je vise moguce i mirovat
    e sad mislim danas uradit test neznam dali je rano 12dpt je danas pa sta vi mislite
    i da vi koje ste brljavile kolko je to trajalo kod vas
    oprostite sto vas davim a sta mogu kad sam prparos

iva77 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

o sela kad pricas o ovom ispuhanosti kod mene isto prije brljanja bila napuhana a sise bolne da nisam mogla leci na trbuh bolile bi za popiz a sad nista ravna sike ispuhane i nebole pa neznam vise sta da mislim

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

iva, slobodno radi test, a javit betu trebaš 17. dan?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

iva77 12dnt možeš napraviti betu ili test... i tako ćeš se riješiti muke

iva77 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

da 17d mi dok rekla da radim ß ali me vec si razmisljam da idem radit ma jos nista neznam
    jednostavno trba biti strplivo se i cekat

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

možeš danas napravit test, ako slučajno bude negativan-treba uzeti sa rezervom i ponoviti za dan, dva, ako bi bio pozitivan možeš ići na betu sutra, ali u svim opcijama moraš čekati 17. dan da im javiš.

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pozdrav svima!
    Ja sam jučer 9dnt3d napravila glupost. Testirala sam se. Bilo je negativno. Otad sam u komi. Simptoma nemam nikakvih, povremene pms bolove, grudi sve manje. Prekosutra idem vadit ß. A dotad izludit i provjeravat uložak.
    Jel se netko testirao 9. dan, a nakon negativnog testa ipak imao pozitivnu betu?
    Sretno svima.

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    možeš danas napravit test, ako slučajno bude negativan-treba uzeti sa rezervom i ponoviti za dan, dva, ako bi bio pozitivan možeš ići na betu sutra, ali u svim opcijama moraš čekati 17. dan da im javiš.
    x

ovisi o tome koji dan se događa implantacija i rast HCG (naravno, ukoliko nisi prethodno primila Choragon, Bravactid ili koju drugu injekciju.
    ... Po prilici sedam dana nakon oplodnje vaša beba se ugnijezdila u sluznicu maternice - endometrij, te trudnoća počinje i zvanično. U vrijeme implantacije (21. - 22.dan ciklusa) može se javiti oskudno sukrvica, koja ne predstavlja niti dobar niti loš znak. Pojava sukrvice označuje susret embrija sa sitnim krvnim žilama na mjestu ukopavanja u sluznicu maternice, koja potom za dan-dva spontano prestaje.

Inača, ja sam imala negativan test i na ß 90 i mislim 150.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Bebel, PUSA!!!

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

moj test 9dnt negativan, beta drugi dan 185!

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Frka . Kakvi su bili simptomi tih dana prije ß? Jel bilo kakvog krvarenja? kod mene zasad ništa osim povremenih pms bolova u trbuhu.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

nikakvo krvarenje. samo najjaci pms ikad - i bolovi i abnormalna nervoza i razdrazljivost. i odmah su se pojavile zile na prsima. 4, 5 dana nakon transfera sam nakratko osjetila cudan grc maternice - kao val. mislim da je to bila implantacija.
    Posljednje uređivanje od frka : 10.11.2010. at 12:05

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja sam s prvom trudnocom imala smedkasti iscjedak, ali i klasicne simptome trudnoce dva tjedna. Kada sam se testirala, pokazalo je +, ali nazalost se plod prestao razvijati. Drugu trudnocu (ICSI MB) nisam skoro nista osjetila i pocela krvariti. Opet se nisam odmah testirala niti mirovala te se testirala treci dan od brljavljenja, a vadila betu peti dan koja je bila 116 (ovaj put nazalost biokemijska). Zadnji put imala grceve nakon transfera te su me svi ubedjivali da je dobar znak, a procurila pravo prije bete...hocu ti reci da je sve individualno. Nekima grcevi na pocetku znace dobitak, meni ocito suprotno. Ja bih se testirala i tako smanjila nedoumice, ali bi mi to pokazalo i kako se dalje ponasati..i sretno

nenica70 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno transfer

cure ja sam ovdje nova.imam pitanje,kakav je osjećaj poslije transfera,imate li osjećaj sličan kao pred menstruaciju

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pozdrav svima!
    Ja sam jučer 9dnt3d napravila glupost. Testirala sam se. Bilo je negativno. Otad sam u komi. Simptoma nemam nikakvih, povremene pms bolove, grudi sve manje. Prekosutra idem vadit ß. A dotad izludit i provjeravat uložak.
    Jel se netko testirao 9. dan, a nakon negativnog testa ipak imao pozitivnu betu?
    Sretno svima.[/QUOTE]

ja sam napravila test..mislim 9 ili 10 dan od transfera i bio je negativan..i svejedno nastavila sa utrogestanima a beta 18dt je pokazala 8392..tako da nemoj odustati..ne treba 100% vjerovati testovima..
    Posljednje uređivanje od mayica01 : 10.11.2010. at 18:03

iva77 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja radila test i negativan danas oko dva sata
    stim da me nagovorila sestra
    ali prije toga sam pipi sigurno 2 l jer idem cesto na wc test je sign neki jeftini
    sutra idem radit betu pa da znam na cemu sam i da jos uvijek oskudno brljavim
    sto se tice simptoma nikakvih nemam
    i samo da znate jos se ne predajem i vjerujem u cuda i sutrasnjoj pozitivnoj ß

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Iva beta ce sigurno biti pozitivna!!!Vjerovat cemo i vibrati!!!!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

iva ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj nenica70 prvotno napisa Vidi poruku
    cure ja sam ovdje nova.imam pitanje,kakav je osjećaj poslije transfera,imate li osjećaj sličan kao pred menstruaciju
    oko 7 dnt nekome počnu simptomi PMS, nakon njih neke budu trudne neke ne, pa se nemoj puno zamarati osjećajima, jer ni svaka žena dvaput nema iste simptome (ja, npr.). Koji dnt ti je?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Iva ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnju Beturinu (pišem vel. slovima da se napuhne od ponosa i puno brojki)

iva77 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

evo cure moja ß je 0
    znaci nije niti doslo do trudnoce
    neznam sta vise uraditi odaklen krenuti i sto to nestima kod mene da ne dolazi do implatacije jer sve super js jako dobre embriji jako dobri endo na dan transfera 11mm i embriolog i dok prezadovoljni bili svime jer je sve proslo ok
    ali mene stalno muci zasto ne dolazi do implantacije i trudnoce sta to nestima kdje da trazim kvar
    pokusavam ne previse i krenuti dalje
    imam jos 9 smrznutih pa se tjesim sa time

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

O, draga moja! Žao mi je, stvarno sam polagala nadu u tvoju betu! Probaj sa imunologijom. Možda će ti cure koje su to radile znati nešto više o tome. I drago mi je da si hrabrica s planom za dalje! Ovaj citat iz mog potpisa je za one kao što si ti (onaj drugi dio)!

iva77 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

hvala ti snekice

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Iva baš mi je žao, i za stav, idemo dalje.....

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj iva77 prvotno napisa Vidi poruku
    evo cure moja ß je 0
    znaci nije niti doslo do trudnoce
    neznam sta vise uraditi odaklen krenuti i sto to nestima kod mene da ne dolazi do implatacije jer sve super js jako dobre embriji jako dobri endo na dan transfera 11mm i embriolog i dok prezadovoljni bili svime jer je sve proslo ok
    ali mene stalno muci zasto ne dolazi do implantacije i trudnoce sta to nestima kdje da trazim kvar
    pokusavam ne previse i krenuti dalje
    imam jos 9 smrznutih pa se tjesim sa time
    iva jako mi je žao ali ne gubi nadu...ja sam isto uvijek imala super situaciju ali nikako da se implantira
    moj savjet ti je da odeš kod dr.Radončića na konzultacije i možda dobiš dobitnu terapiju kao što je i meni ovaj put dao i uspjelo je

samo hrabro naprijed i uspjet će

iva77 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja vam cijeli dan u skitnji tako sam praznila ovu tugu ali necu plakat
    jer prvi put mislio muz da cu zavrsit na psihijatriji i tako svaki put sve manje boli kad se prihvati da je to valjda bozja volja tako ja vec sad razmatram situaciju kako dalje
    uglavnom sad mi najveca briga gdje i kako napravit imunologiju pa molim cure koje znaju o tome da me upute kud i kako da i to rijesim i da vidim sta nestima po tom pitanju mozda nije za ovu temu ali neznam di da pitam

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

iva, većina tih pretraga se radi na Rebru, nešto su uopće prestali raditi, jesi dobila popis pretraga, nismo na pravoj temi pa ti kopiram ovu: http://forum.roda.hr/threads/33266-I...RETRAGE/page20

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Imam jedno pitanje... Da li se na dan vađenja bete stavlja utrogestan?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sandra100, da, i taj dan se stavljaju utrići, ako je beta negativna onda se prestaje s terapijom, nadam se da će tebi biti pozitivna i da ćeš nastaviti, sretno!
    Posljednje uređivanje od mare41 : 12.11.2010. at 21:08

anđeo sa neba avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Pozdrav svima i ~~~~~~~~~ za OGROMNE beturine!
    Meni je danas 4dnt 72 sata stara embrija u prirodnom FETu (nadam se da sam sve dobro objasnila).
    Stvar je u tome što od juče, a danas malo više stalno osjećam nekekvu "bol" i "peckanje" u donjem dijelu stomaka. Nije to ništa jako, ali je dosta prisutno...
    (.) (.) bole isto od juče, ali mene malo brine to što osjećam tu malu bol. Prvo sam mislila da umišljam, al ipak ne...
    Prošli put ništa tako nisam osjetila...

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Curke, upomoć! danas mi je 11 dnt, vec 2-3 dana mi je temp. 36.8-37C, a leđa me užasno bole u donjem dijelu. Eh i naravno, radoznala,kakva jesam- napravila sam jutros kucni test. NEGATIVAN. Cini mi se da bi 11 dan vec test trebao pokazat ispravan rezultat, jel moguce da nije tocan? (utjesite me ) Ima li tko pozitivna iskustva s ovim mojim "problemom"?? Tko ce docekat betu u pon, a tek nalaze(koji u nas traju i traju)
    Cestitke VELIKIM BETAMA, a ostalima zelim sreću da ih i one docekaju!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

tally koji dan poslije punkcije ti je bio transfer?
    inače, bilo je primjera tu na forumu da je test negativan a beta kroz dan dva pozitivna
    ipak ti napravi betu
    sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj tally prvotno napisa Vidi poruku
    Curke, upomoć! danas mi je 11 dnt, vec 2-3 dana mi je temp. 36.8-37C, a leđa me užasno bole u donjem dijelu. Eh i naravno, radoznala,kakva jesam- napravila sam jutros kucni test. NEGATIVAN. Cini mi se da bi 11 dan vec test trebao pokazat ispravan rezultat, jel moguce da nije tocan? (utjesite me ) Ima li tko pozitivna iskustva s ovim mojim "problemom"?? Tko ce docekat betu u pon, a tek nalaze(koji u nas traju i traju)
    Cestitke VELIKIM BETAMA, a ostalima zelim sreću da ih i one docekaju!
    Koji dnp ti je bio transfer? jel test bio s prvim jutarnjim urinom? Bilo je na forumu slucajeva da je test neg a beta pozitivna....
    ~~~~~~~da je i kod tebe slucaj takav

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Gabi25, mi u isto vrijeme identicno..Kako si ti?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

zedra
    ne mogu vjerovati, ista pitanja u isto vrijeme
    ja sam super, sva neka pozitiva me pere
    ti? malo smo ot ali neće nam zamjeriti

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

i dalje onako...bezveze...peru me Logestice...
    debljam se kao prase i tako...i jedva cekam da bude gotovo...

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

ovaj put smo išli sa zaleđenim j.s. (tj. odleđenim). vracene su mi 3. dan! i radila sam s prvim jutarnjim urinom! Ako do pon. ne dobijem, siguro cu vadit betu, ali mi na jugu cekamo te nalaze danima, grozno!hvala vam puno, cure!

mrvica7 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

evo i mene na ovoj temi ...u ovaj utorak je bio transfer...e sad, mene već 3 dana sve boli kao bolna menga i nekad me zna po noći probuditi...ujutro često idem u wc i u toku noći barem jednom...vidjela sam da vas je dosta imalo ta stezanja u području jajnika i križa me naravno bole...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Andjeo s neba i mrvica7 sve je to normalno...cekati,samo cekati treba!

mrvica7 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

ma baš tako Sela , čekati i u biti nastojati što manje razmišljati o svemu tome, ma koliko god to teško bilo i nadati se ...samo sam htjela vidjeti da li je sve ovo normalno i vidim da jeste, nisam jedina koju zna zaboliti dole sve
    sad čekamo i nadamo se ...treba izdržati još cijeli idući tjedan i iskreno, toliko koliko sam nestrpljiva, toliko me i strah napraviti test, ali opet kad sagledam našu situaciju sa azoospermiom ovo je ogroman napredak

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

evo i mene juce transfer , vracene dvi mrve 3 dan

danas 1 dpt ......lezim, dosađujem se.....neki grcevi na jajnicima....beta za dva tjedna , uh tko ce to docekat

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

mrvica7, crvenkapica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba.... brzo će proć to vrijeme.....

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    evo i mene juce transfer , vracene dvi mrve 3 dan

danas 1 dpt ......lezim, dosađujem se.....neki grcevi na jajnicima....beta za dva tjedna , uh tko ce to docekat
    skoro u potpunosti mogu potpisati, osim što su u mene vraćene 2 blastice 5. dan

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

mrvica7, crvenkapica77, Pinky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bete ......... i da vam dani prolaze što brže !!

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

danas sam napisala poveliki post koji sa pritiskom pogrešne tipke otišo nepovratno izbrisala sam ga na kraju odustala da opet pišem ,ja sam punkciju imala 7/11 a transfer 10/11 tri mrvice su kod mame ocijene ne baš sjajne sa obzirom na moje godine ipak se nadamo najboljemu mada me ponekad uistinu strah da se malo poradujem jer kao bojim se da če mi sreča opet u zadnji tren odletiti na neku drugu stranu,u 1 ivf simptoma sam imala skoro pa obečavajuči trudnoču neg. beta me je dotukla odbolovala i evo me opet u čekalicama bete,u ovo postupku simptoma od 1 puta ništa slično ,sad totalno drugi simptomi od prvog dana me bole leđa prvo sam mislila od dugog ležanja na ginek. stolu posle transfera ali do danas ta bol je još uvijek prisutna ,stomak napuhan kao da ču svaki tren eksplodirati,cice na dodir dosta osjetljive i ponekad imam neke čudne glavobolje koji dolaze u intervalima da se osjećam ko da sam u nekom balonu,drugo ništa od mogučih 24h ja 15 odspavam ,inače normalno po kuči napravim ručak,operem suđe,ništa pretjerano a mm mi ne da ništa drugo raditi nadam se da je to dovoljno mirovanje eto toliko od mene sretno svim čekalicama i želim vam ljepe trocifrene bete pusa

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

jo1974,crvenkapica i ostala ekipa ...znam kako vam je...o znaaam! ja sam imala punkciju 6.11. i nikad docekat tu THE betu! nista cekat jer u nadi je spas...kupila sam si ja test najrade bi ga sutra testirala,al cemu.sve to znamo da nista se ne moze postici do THE bete- nema svercanja i to je to! ako ce nam tako biti lakse i jedna drugoj bit podrska i jadne jaukat to mile volje e pa to nam nitko ne moze oduzet i sva sreca za ovo mjesto pa pocinjem s time....mene ne Boli vec me rastura desni jajnik,kicma i bubrezi me cak bole od ovog lezanja,stomak mi proizvodi cedne bolove i da mi netko na njega sjedne ne bi bilo dobro(ni za jedno) grizem ko pes po kuci sve mi smeta i pocinjem se gadit sama sebi-cas se smijem cas placem,uvijek me nesto boli od malog prsta na dalje,pa onda dode povremeno to pitanje- joj dal ce uspijet ili sve ispocetka?... sva sreca pa imam prekRasnog muza sta bi mi bez njih oooo ja znam kako vam je i zato vas od srceka sve pozdravljam!

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    skoro u potpunosti mogu potpisati, osim što su u mene vraćene 2 blastice 5. dan
    evo i mene, transfer 13.11. FET, dva petodnevna embrijčića
    betu radim za 10 dana, ufff

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

danas mi je 6dpt i već drugo jutro mi je jako mučno,do jučer ujutro u trbuhu bi me tu i tamo štrecnulo, sad više ništa, samo strašna slabina...sjedim, a vrti mi se...kad će ta beta

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •