Stranica 16 od 75 PrviPrvi ... 614151617182666 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 3728

Tema: Nakon transfera

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Stigli rezultati bete,117...12dnt.Ali imam krvarenje od juce.U pocetku je bilo smedje,a sad je crveno.Boli me stomak,menstrualni bolovi.Zvala sam dr.kaze ona da je bolje naravno da nema krvarenja,ali da se ne bi trebali jos brinuti jer je sve ovo uradjeno naravno na vjestacki nacin,pa je potrebno puno borbe da se embrion implantira.Sutra idem opet vaditi betu,to mi je jedini pravi pokazatelj.Neznam kako sam prezivjela danasnji dan.Jeli neko imao slicno iskustvo sa betom i krvarenjem?

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj rajvos prvotno napisa Vidi poruku
    17 dpt ponovila i beta 289,1,šta mislite?
    rajvos to je super, možda je bila kasna implatacija. Ja vjerujem da je to to. Pazi na sebe i prati kako raste ali vjerujem da će biti sve ok.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ti si trudna cestitam !!
    ja bi ti samo zazeljela puno srece i~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra i za jos vecu betu, stavljaj i dalje utrice i MIRUJ , bilo je slucajeva da krvare , javit ce se ....sretno
    Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 30.11.2010. at 18:50

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

venddy, koji dpt ti je danas? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu!!!!!!

vadiš li sutra betu? mani se testova

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

alma ~~~~~~~~~~~~~~~~ da krvarenje stane i da sve bude super!!

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

danas 13 dpt. Još se tješim da je možda bila malo kasnija implatacija pa je razina hcg niža. Sad nakon 20 minuta kad ponovno poćirim test linija je dosta vidljivija nego prije (ako to vrijedi nakon 20 min). Ma moram se smirit i čekat sutra. Jel netko vadio betu u bolnici u Splitu? Bude li isti dan ili sutra?

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Venddy sutra pravac u Analize, imaš labaratorij tamo gdje ti je ulaz u Cito. Idi odmah u 7 h, rezultat će ti biti do podne, a nekad bude i ranije, možeš tražiti da ti pošalju mailom. Cijena negdje oko 140 kn. Ne znam kakva je situacija u KB, al dok nabaviš uputnicu... da ne duljim ovo ti je puno brže i jednostavnije.

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Alma znam da ti je teško, pokušaj se nekako smiriti i čekati drugi nalaz bete i svakako miruj. Znam nekoliko cura koje su krvarile i završilo je dobro, nadam se da će ti se one javiti. Utrogestan radije popij, tako je meni doktor savjetovao ako krvarim. I svako javi šta je bilo s betom sutra.
    Drži se, mislim na tebe.

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Alma i moja najbolja prijateljica je krvarila desetak dana nakon et ali se sve smirilo za 3 dana i ove godine je dobila prekrasnog sina. Najbolje je da miruješ i postupaš kako te dr savjetuje. Da sve bude u najboljem redu ~~~~~~~~~~~~

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj sildad prvotno napisa Vidi poruku
    Alma znam da ti je teško, pokušaj se nekako smiriti i čekati drugi nalaz bete i svakako miruj. Znam nekoliko cura koje su krvarile i završilo je dobro, nadam se da će ti se one javiti. Utrogestan radije popij, tako je meni doktor savjetovao ako krvarim. I svako javi šta je bilo s betom sutra.
    Drži se, mislim na tebe.
    x

samo sam htjela napomenuti da lab koji se nalazi na istom katu kao i cito NIJE analiza, već dr. dukić. ali nalaz bude jednako brzo gotov.

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Drži se, mislim na tebe.
    Zar se utrogestan smije piti?Ja ga imam samo u obliku vaginaleta i onako bas izgleda masno kad se rastopi.Sutra cu pitati dr jel ima u nekoj drugoj formi da uzimam jer ovo vaginalno mi bas i nema nekog efekta.Uh drage moje ''suborke'',vasa mi podrska puno znaci,hvala vam puno.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

alma, naravno da se utrići smiju piti, slobodno popij, to je i savjet dr-a kad nismo u prilici staviti vaginalno da se popije.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Piše ti i na kutiji, samo moraš pročitati za vaginalnu i oralnu upotrebu.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    x

samo sam htjela napomenuti da lab koji se nalazi na istom katu kao i cito NIJE analiza, već dr. dukić. ali nalaz bude jednako brzo gotov.
    Po mojim svježim informacijama to je ipak sad preuzela Analiza ili Dukićka ima nekakav ugovor s njima. Ja sam u ovoj trudnoći vadila tamo betu i mailom bi mi stizao nalaz na memorandumu Analize. Oni više nisu kod Kauflanda, nego su preselili u Dugopolje, ali kad sam zvala rekli su mi da imaju svoj labaratorij kod Cita, da tamo mogu izvaditi betu, ali da krv šalju u Dugopolje, nalaz popodne vraćaju u Split, a ako kažeš da hoćeš nalaz mailom, onda šalju direktno iz Dugopolja pa ipak ide brže.

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I samo da nadodam za Almu ako bude pila Utrogestan da se ne bude čudila nuspojavama nakon oralnog uzimanja, malo ti se spava, vrti u glavi kao da si se napila, ali brzo prođe.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I samo da nadodam za Almu ako bude pila Utrogestan da se ne bude čudila nuspojavama nakon oralnog uzimanja, malo ti se spava, vrti u glavi kao da si se napila, ali brzo prođe.
    meni bude super, stvarno kao da sam pijana, ali sam dobre volje i sva razdragana i nasmijana, pijana naprosto! ma super nešto.. dođe mi da ih popijem s vremena na vrijeme i kad ne treba

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    meni bude super, stvarno kao da sam pijana, ali sam dobre volje i sva razdragana i nasmijana, pijana naprosto! ma super nešto.. dođe mi da ih popijem s vremena na vrijeme i kad ne treba
    Hahahah,bas si me nasmijala.Na ovima koje ja imam pise da je samo za vaginalnu upotrebu.Idem sutra do dr.i po drugu betu.Plakacu joj tamo dok mi ne da tablete..Citala sam o nuspojavama kod oralnog uzimanja Utrogestana,podnijela bih i da se s vremena na vrijeme onesvijestim samo da ima nekog efekta.

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ja kad sam na poslu moram uzet oralno utriće i djeluju baš kao što je Nataša napisala. ko alkosica se osjećam. A ako se desi da još baš u to vrijeme imam sastanak sa nekim od klijenata bit će se pitaju "na čemu je ova" odmah ujutro

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj alma_itd prvotno napisa Vidi poruku
    Hahahah,bas si me nasmijala.Na ovima koje ja imam pise da je samo za vaginalnu upotrebu.
    Molim te možeš li mi opisat kako izgleda ta kutijica Utrogestana i šta točno piše na njoj?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Prepisujem ravno s kutije: Utrogestan 100mg (progesteronum kapsule) , Meke kapsule za peroralnu ili vaginalnu primjenu

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Molim te možeš li mi opisat kako izgleda ta kutijica Utrogestana i šta točno piše na njoj?

http://www.okokchina.com/Files/uppic...apsules130.jpg

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Znači meni je danas 14. dan nakon et. Sutra bih trebala vaditi krv, a ko za vraga jutros sam dobila neki blijedo smeđi iscjedak uz pritisak u križima kao da ću dobiti ono pravo krvarenje svako malo. Iako, moje menstruacije su inače strašno bolne, svako malo završim na hitnoj na injekcijama jer mi tablete često ne pomažu. Ovo sada je podnošljivo, na poslu sam i sve ok.

Sad sam u dilemi zbog tog iscjetka: da li da vadim krv sutra ili ne? Da li je već "sve izgubljeno"?

Prema svim ovim vašim pričama, zaključujem da nema pravila i da ponekad beta bude pozitivna čak i uz iscjedak ili lagano krvarenje.

Inače, meni nisu uspijeli punktirati 4 folikula (zbog tehničkih razloga) pa razmišljam da je taj iscjedak možda od tih folikulića koji nisu punktirani...

Znam... Hvatam se za slamku.

Ima li netko kakvo iskustvo za podijeliti?

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja bih na tvom mjestu napravila onaj jeftini testić od 30 kuna (ne znam kak se zove). Ako je pozitivan onda vađenje bete, a ako je negativan i krvariš ne treba niti vaditi betu. Želim ti sreću.

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ha, držim svima fige (palčeve)... Think pink i tako to. Ali me i strah. Ali šta je, tu je.
    Hvala Gala (čak se i rimuje)

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Znam ja kako izgleda Utrogestan, samo sam htjela vidjeti kakav to Alma koristi i samo je za vaginalnu upotrebu.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

margot, ja bi svakako izvadila betu. cura koja je ovih dana rodila bebu imala je krvarenje 14.dpt, otplakala postupak, mi je natrale da vadi betu i beta 187. a sad je mama. vrag odnio testove, beta je beta. testovi su za "normalne" ljude koji skuže da su možda trudni 10ak dana nakon izostanka menzisa, a ne za nas koje se testiramo na dan očekivane menstruacije.

što se tiče utrogestana ČISTO SUMNJAM da postoje 2 vrste istoga, tako da je ovaj kojeg koristi alma garant i za oralnu upotrebu.

sildad, hvala na info za dukićku i analizu! (iako se nadam da mi vađenje bete neće više biti potrebno). vidila sam u dugopolju reklame da su sad tamo, nisam znala da su se makli sa brda (ili kako li se zove onaj dio).

za ogromne beturine i lipa duplanja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

The Margot ja bi ti u svakom slučaju preporučila da izvadiš betu. Testići su znali biti negativni a bete pozitivne tako da nema gubljenja nade dok se ne izvadi beta... Sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

pinky pisale smo u isto vrijeme

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Znam ja kako izgleda Utrogestan, samo sam htjela vidjeti kakav to Alma koristi i samo je za vaginalnu upotrebu.
    Na kutiji pise utrogestan 200mg za vaginalnu upotrebu.Proizvodjac je Besins-Belgija(inace sav postupak je uradjen u Belgiji).Isla sam jutros kod dr i vadila drugu betu.Nalaz ce biti danas gotov.Pitala sam ga za utrogestan i rekao mi je da ga mogu popiti!!! Magarac jedan,ja sam i prosli put kukala kako nema svrhe da stavljam vaginalete kad krvarim a on mi nista prosli put nije rekao.Doduse sad je beta veca(117) prosli put je bila 18.Ja sam popila vaginaletu,legla i cekam da vidim kakve su nuspojave Inace kvarenje jos uvijek traje i bolovi u stomaku,ali je jednakog intenziteta pa me to tjesi da mozda ipak nije menstruacija.

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vidjela sam i ja na netu da postoji taj Utrogestan od 200 mg, ali koliko znam nitko ga ovdje ne koristi, ako se ne varam, ne znam ima li ga uopće ovdje kupiti. Lakše bi ipak bilo staviti jednu kuglicu nego dvije. Alma drži se, s nestrpljenjem čekam tvoj nalaz bete.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Alma itd, sretmo danas i nadamo se da će beta ipak rasti, usprkos laganom krvarenju koje zapravo i nije ništa neuobičajeno.
    The Margot, sretno i tebi i neka baš u inat beta bude pozitivna!
    Što se tiče utrogestana meni je ginička neki dan htjela raditi papa test, ali sam joj rekla da sam ujutro stavila utrogestane pa da to neće biti moguće. Rekla je da ih prije sljedećeg ultrazvuka 2-3 dana pijem, ali je naglasila da kad ih pijem ne ide 3x2 nego 3x1 jer imaju jače djelovanje kad se popiju. Kakva su vaša iskustva? I meni je prvi put bilo gadljivo popiti utrogestane, baš zbog te kreme koju sadržavaju, ali što se mora nije teško. Alma itd, ako ti ipak to ne leži slobodno možeš tražiti dabrostone koji imaju isti učinak ali se uzimaju isključivo oralno i to su baš tabletice. Ja sam u Rijeci nakon inseminacija uvijek dobivala njih. Tek su mi u Mb i na sv. Duhu prepisali utrogestane....

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure, otići ću sutra onda vaditi krv.

U međuvremenu sam uspjela dobiti sestru Jasnu u MB i ona mi isto veli neka izvadim krv bez obzira na to čak i ako dobijem baš pravi menzis.

A što se Utrogestana tiče, ja sam prije 3 godine koristila kod stimulirane ovulacije i sjećam se da je u uputstvima pisalo da se može uzeti i oralno. Moram probati ako kažete da je kao droga ) Baš mi to treba...

Sad sam u MB kupila neki NJEM proizvodnje i piše da se isključivo pije, a meni je dr napisala da neka ga uzimam vaginalno. Mislim da je to u konačnici svejedno - djeluje i ovako i onako.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Venndy slažem se s Pinky kad kaže da se ne bediraš oko kućnih testova...nemoj si to radit...beta je najtočnija i mi mpo žene se trebamo pouzdati samo u nju....ovi testovi zbune bezveze.... ja ti od ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prekrasnu ogromnu betu!
    alma_itd ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da beta lijepo podupla i krvarenje stane! Sad polako i uživaj u opijenosti utrićima
    The Margot lagano krvarenje ne mora ništa značiti, cure koje su trudne su uvijek pisale da imaju pritisak kao da će M stići svaki čas, tako da mislim da će bit sve OK i držim ti fige i vibram ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~ za veeeeeeeeeeeeeliku betu!
    Sad sam guglala Utrogestan..da samo jedna vrsta...ima cijela paleta različitih utrića... Mislim da alma ima one crvene na kojima piše vaginal.... (http://www.apotheekmeysen.be/fr/Prod...2020020MG.aspx)
    Kod mene 4dnt maternica se i dalje grči, osjećam stijenke maternice svako malo...jučer sam se malo zaboravila i krenula žustrije ispuhati nos, kad ono cijela maternica boli i steže. Nadam se da se nešto lijepo događa....i da to nije samo nuspojava utrića već da se naše mrve smještaju...
    Zanima me da li vi mirujete ili ste nastavile normalne aktivnosti?

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja inseminacije nikada nisam shvačala ozbiljno pa nikada nisam ni mirovala. Prvi IVF sam doslovno preležala i od kućanskih poslova sam samo kuhala svakodnevno, a ostalo sam prepustila MM. Nakon ovog postupka, točnije nakon transfera, sam se tumbala 3 sata od Zagreba do Poreča i nije mi padalo na pamet nikakvo ležanje (osim nakon stavljanja utriča). Pazila sam jedino da baš ne teglim neke prevelike terete, a s ostalim si nisam razbijala glavu. Kad sam imala prvi postupak u Mb upoznala sam tamo jednu curu iz Bg koja mi je nabila toliko paranoje da me bilo strah kihnuti, obaviti veliku nuždu, sagnuti se i svašta nešto...Mislim da je to pak pretjerivanje i da nema baš nikakve veze sa konačnim rezultatom, ali u neznanju svašta radimo samo da se ne bi kasnije grizli...
    Šumskovoće, ja baš nekako vjerujem da će tebi ovaj postupak biti dobitni i to najviše zbog te neke tvoje smirenosti i prepuštenosti svemu tome. Za razliku od tebe, ja sam prvi put stvarno bila u velikom grču, strahu, panici...i doslovno mi je falilo ovog tvog optizma! Svaka čast i stvarno ti želim velik + za desetak dana
    Posljednje uređivanje od GIZMOS : 01.12.2010. at 10:53

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

))

Bilo bi lijepo postati majka, konačno; imamo sada čak i sobu viška! No dobro...

Curke, svima sretno i hvala!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

The Margot, za lijepu betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

alma_itd ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se krvarenje smanji. Dobar je znak da je beta ok. I ne moraš se bojati uzimanja utrogestana oralno - recimo, ja uopće ne osjetim te nuspojave koje cure imaju.

A inače, svakako ga je bolje uzimati vaginalno (ako se može) - jer se puno više apsorbira na taj način nego kad se pije. Vaginalno djeluje ciljano, tamo gdje treba, a oralno se ipak rasprši (zato i te nus pojave)

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Drage moje, i ovdje prijavljujem FET dva zametka i betu 14.12.

Imam samo jedno pitanje, prije sam uvijek uzimala 3x2 utrogestana od 100 mg, a sada mi je rečeno da uzimam 3x1 od 100 mg vaginalno. U trenutku kad mi je to dr. govorio nisam uopće reagirala jer nisam o tome puno ni razmišljala, ali sada kad sam se sjetila da sam prije uzimala po 2, malo mi je čudno, tim više što vidim da i sve vi uzimate po dva.

Doduše, ja uzimam i estrofem pa možda je to razlog?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

suzzie, estrofem nije indikacija za smanjenje utrića, e sad zašto ti je to rekao...? Inače, nije praksa uzimati manje od 3x2.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

GIZMOS Hvala!!!!!
    suzzie za malene mrve! Inače na uputsvima Utrića (koje sam ofkors pročitala triput do sada) piše da je 200 mg najveća pojedinačna doza koje se smije koristiti, ali ako te zabirnjava zovni doktora, da budeš sigurna... Šaljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeeeeeeeeeeeeliku betu i kratko, zajedničko iščekivanje!
    The Margot dolazi...beba dolazi u svoju sobicu, ja ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Kod mene 4dnt maternica se i dalje grči, osjećam stijenke maternice svako malo...jučer sam se malo zaboravila i krenula žustrije ispuhati nos, kad ono cijela maternica boli i steže. Nadam se da se nešto lijepo događa....i da to nije samo nuspojava utrića već da se naše mrve smještaju...
    Zanima me da li vi mirujete ili ste nastavile normalne aktivnosti?[/QUOTE]

Ja sam na dan transfera stvarno mirovala doma i sutradan također, ono, minimalno kretanja samo po kući, naravno nisam radila ništa za to imam M. Treći i četvrti dan sam zaključila da nisam invalid i nema smisla tako se ponašat pa sam bila u šetnji od sat vremena i na kavi. Peti dan bio je ponedjeljak i išla sam na posao. Meni je dr rekao da se ponašam kao stara bakica, sve mogu samo polako i umjereno.

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    GIZMOS Hvala!!!!!
    suzzie za malene mrve! Inače na uputsvima Utrića (koje sam ofkors pročitala triput do sada) piše da je 200 mg najveća pojedinačna doza koje se smije koristiti, ali ako te zabirnjava zovni doktora, da budeš sigurna... Šaljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeeeeeeeeeeeeliku betu i kratko, zajedničko iščekivanje!
    The Margot dolazi...beba dolazi u svoju sobicu, ja ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od

a jooooj... hvala ))) samo nek dođe prije nego odem u penziju, haha! da ne odem iz rodilišta ravno na gerijatriju! (malo crnog humora!)

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Prijavljujem 3dnt5d.
    Od simptoma ne prijavljujem ništa, ali baš ništa. Nisam ni napuhana, kao prošli put, sise nisu bolne ni na dodir i ispuhale su se, a za vrijeme stimulacije sam bila kao Dolly Parton. Tu i tamo jedino osjetim nekakvo lagano strujanje, ma ne bi to nazvala ni grčem, u jajnicima, naizmjenično i lagani pritisak u maternici, kao pms, ali neusporedivo blaže

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

i nije mi padalo na pamet nikakvo ležanje (osim nakon stavljanja utriča)

Ja nigdje nikada nisam čula, a niti pročitala da treba odležati nakon stavljanja Utrogestana. <niti od dr, niti sam pročitala u uputstvima

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj aneri prvotno napisa Vidi poruku
    Prijavljujem 3dnt5d.
    Od simptoma ne prijavljujem ništa, ali baš ništa. Nisam ni napuhana, kao prošli put, sise nisu bolne ni na dodir i ispuhale su se, a za vrijeme stimulacije sam bila kao Dolly Parton. Tu i tamo jedino osjetim nekakvo lagano strujanje, ma ne bi to nazvala ni grčem, u jajnicima, naizmjenično i lagani pritisak u maternici, kao pms, ali neusporedivo blaže
    treća sreća aneri, treća sreća... pazi šta ti kaažem

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj aneri prvotno napisa Vidi poruku
    Prijavljujem 3dnt5d.
    isto ko ja. apsolutno ništa, čak ni pravi grčevi (osim prdaca od transfera, pardone my french) i voila - beturina.

sve će to bit super!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pinky tvoji prci su mi inspiracija i osobna mantra...hehehehehe...i kod mene plinovito.....

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

CURE STIGLA BETA- 1454. Još ne mogu vjerovat. U petak ponovno vadim da vidimo da li se dupla. Kad sam dobila nalaz prvo sam sjela pola sata u čekaonicu i nikako nisam mogla pomaknut noge.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

venddy, iskrene čestitkeeee, javi na Odbrojavanje da skakućemo! Prekrasna beta!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

venddy, fantastična beta
    cure, u zadnje vrijeme, vi kao da se natječete koja će imati veću prvu betu

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

pa to je odlica beta !

Pravila pisanja postova