Nemam pojma koliko stanica imaju zamrznuti embrioni.Ja zivim trenutno u Belgiji i imam zdravstveno osiguranje koje mi placa 6 ICSI u koje se ubraja postupak stimulacije,punkcije i vracanja embriona,a sam postupak vracanja zamrznutih embriona se ne racuna u pokusaj.Ja sam do sad imala 2 pokusaja.Sto se tice samog postupka u Belgiji,zadovoljna sam jer vidim da se vi u Hrvatskoj morate boriti sa kojekakvim zakonskim zavrzlamama.Pored svog stresa koji se mora prozivljavati tokom cijelog postupka,mora se jos covjek maltretirati sa birokratskim glupostima koje pisu ljudi koji nikad nisu bili niti ce biti u nasoj situaciji.Jedino sto nisam trenutno zadovoljna sa svojim dr.jer mi ne daje nikakva objasnjenja.Vise sam saznala ovdje na forumu od Pinky i Sildad i ostalih nego od mog dr.Za slijedeci postupak vracanja embriona cu ici kod drugog dr.Sutra jos idem vaditi trecu betu,mada sam juce otplakala i odtugovala i pomirila se sa tim da je sve gotovo i da moj odlicni embrion od 8 stanica nije uspio da se izbori.Zivot ide dalje.Necu tako lako odustati.Zelim srecu svim cekalicama bete i da i nas konacno Bog pogleda.