Stranica 20 od 75 PrviPrvi ... 1018192021223070 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 951 do 1,000 od 3728

Tema: Nakon transfera

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

e pinky sad si me zeznula a baš me zanimalo kaj radi ananas?
    dajte curke recite za kaj je dobar ananas poslije transfera?hehe

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ananas i cikla su ti dobri za debljanje endometrija. i ne samo nakon transfera, već ih je dobro jesti i pred postupak.
    sa vrkutom i ostalim čajevima na bazi bilja se ne bi igrala za vrijeme kad smo trudne dok se ne dokaže suprotno.

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hvala....a ja mislila da je ananas afrodizijak
    mislim se, kud cu još i to a vec imam problema sa povećim libidom trenutno.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

o joj, da bar je
    Posljednje uređivanje od Pinky : 03.12.2010. at 21:59

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ma curke moje ovak se dugo nisam nasmijala ko ovdje nakon transfera...zapravo nije tako sve tragično..ako i ne uspijemo iz prvih pokušaja..bar se čovjek pošteno može nasmijati na vlastiti račun...a šta nam drugo preostaje...smijati se moramo....to nas čini zdravijima i moćnijima i snažnijima....ali fakat sam se do suza smijala nekim provalama...ovo sve zapravo ko dobar roman...samo vi mene nastavite nasmijavati jer mi to liječi dušu
    ps. stalno sanjam sexualne snove da me sve više struh zaspati...što ovi ludi hormoni rade pa to je ludilo..luda sam ko puška...imam energije da bi trčala maraton ali mi se tu i tamo malo diže želudac

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Mirna baš dobro da si načela tu temu, ja isto imam taj slučaj, sanjam li sanjam. Jedino ako to nije simptom?

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

doživljavaš i orgazme u snu?
    ja da...kažu mi neke cure ovdje da je to dobar znak....da ce to od sada postati službeni znak za trudnoću pa sam se odvalila smijatopet
    e bilo bi super...ma nisam ja neki sanjar da sad zbrajam simptome da bi potvrdila trudnoću već me to zabavlja...stvarno je smiješnojer to ne doživljavam svaki dan..ipak

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj mirna26 prvotno napisa Vidi poruku
    e pinky sad si me zeznula a baš me zanimalo kaj radi ananas?
    dajte curke recite za kaj je dobar ananas poslije transfera?hehe
    Ja ne bi preporučila ananas nakon transfera jer može izazvat kontrakcije. Općenito nakon transfera, ja ne bi i nisam ništa osim C vitamina i Prenatala

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

dobro.uzeto na znanje.nećemo papat ananas.može vit c, i može prenatal...super curke...dajte još info........

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

I ja imala prije neki dan sexi san, al valjda zato što me još od 17dc prethodnog ciklusa muže nžće ni taknuti, čovječe neće me ni zažvaliti kak spada

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj The Margot prvotno napisa Vidi poruku
    uopće mi nije palo na pamet; znam Sveti Duh gdje je...

Ipak, meni nije jasno kako ikome u HR uspijeva zatrudnjeti sa ovim našim metodama. Oploditi 3 ili oploditi 20 jajnih stanica nije isto. Moraš stvarno imati super kvalitetan biološki materijal da ti nešto i ostane od te 3 pa da nešto i vrate. I dalje sam u čudu.
    Margot, mislim da griješiš. Naravno da nam ovaj novi zakon radi probleme, ali ne moraš imati 20 jajnih stanica da bi ostala trudna. Znam dosta cura koje su i na velike stimulacije i na prirodne cikluse potpomognute femarom ili klomifenom reagirale gotovo jednako, sa možda 2-3 jajne stanice pa su radije birale ovo drugo, te im je to davalo veću mogućnost pokušaja jer im tijelo nije bilo izmučeno jakim stimulacijama, a i bilo je puno jeftinije. Mislim da veći broj pokušaja znači i veću šansu da ostaneš trudna, ali to je moje laičko mišljenje. Voljela bi da i druge cure daju svoje mišljenje. U svakom slučaju poštujem tvoje želje i mogućnosti.

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hahahaha...joj..a ja svog ganjam po kući..privlači me ko magnet..pa mislim se..pa kud baš sad..što nije tako bilo prije transfera..hahahahaha....ne smije ovo vidit jer će biti svega...katastrofa..ma to je od utrogestana...moram se tješit....pa nije valjda od bete?hehe...ne znam ja..kažu trudnice da su imale ovakve snove a sad...imaju li ih samo trudnice..koliko vidim ne

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Cure, ovo moram komentirati! Čitam i ne vjerujem! To se dogodilo i meni nakon transfera! U 3 ujutro probudila sam se sva mokra (čitaj: u znoju), sa finim uzdahom i smješkom na licu . Nisam kužila šta se desilo dok nisam vidjela da MM duboko... spava ! Ajme, dugo, dugo vremena nisam nešto slično sanjala... A baš je bilo dobro! (trudnoća nije nastupila, ali taj san je bio neki 4-5 dan nakon ET). možda sam vas sad malo izbedirala, ali san je bio u vrijeme dok je embrij bio kod mene, bar se nadam!

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj sildad prvotno napisa Vidi poruku
    Margot, mislim da griješiš. Naravno da nam ovaj novi zakon radi probleme, ali ne moraš imati 20 jajnih stanica da bi ostala trudna. Znam dosta cura koje su i na velike stimulacije i na prirodne cikluse potpomognute femarom ili klomifenom reagirale gotovo jednako, sa možda 2-3 jajne stanice pa su radije birale ovo drugo, te im je to davalo veću mogućnost pokušaja jer im tijelo nije bilo izmučeno jakim stimulacijama, a i bilo je puno jeftinije. Mislim da veći broj pokušaja znači i veću šansu da ostaneš trudna, ali to je moje laičko mišljenje. Voljela bi da i druge cure daju svoje mišljenje. U svakom slučaju poštujem tvoje želje i mogućnosti.
    ne tvrdim ja ništa konkretno, samo mislim da ako imaš recimo 8-9 stanica (i ako ih je 5 kvalitetno, možeš ih oploditi i bit će nešto od njih, pretpostavljam), ali samo od 3 statistički možeš dobiti 0. Mislim da je taj broj 3 najveći problem ovog zakona, ali ga nitko dovoljno jasno ne ističe. Čak su se i Rode "poklopile" u Latinici kada su imale šansu glasno i jasno nešto reći i kontrirati onom idiotu od Golema.

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj sildad prvotno napisa Vidi poruku
    Nekim "kategorijama" pacijenata Zakon nije naštetio. Ako žena ionako ima po 2-3 kvalitetne JS onda joj ograničenje ništa ne znači. Problem je što zakon tretira sve pacijente na isti način.

MM i ja spadamo u grupu s puno JS i malo embrija. U većini postupaka imala sam po 20-tak JS i od toga 2-3 embrija za transfer. Tako da bi postupak s 3 JS za nas vjerojatno završio bez transfera. I što mi onda vrijedi što je besplatno. Zivjela Slovenija

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj klara prvotno napisa Vidi poruku
    Nekim "kategorijama" pacijenata Zakon nije naštetio. Ako žena ionako ima po 2-3 kvalitetne JS onda joj ograničenje ništa ne znači. Problem je što zakon tretira sve pacijente na isti način.

MM i ja spadamo u grupu s puno JS i malo embrija. U većini postupaka imala sam po 20-tak JS i od toga 2-3 embrija za transfer. Tako da bi postupak s 3 JS za nas vjerojatno završio bez transfera. I što mi onda vrijedi što je besplatno. Zivjela Slovenija
    Živjela bogme!

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, ovo moram komentirati! Čitam i ne vjerujem! To se dogodilo i meni nakon transfera! U 3 ujutro probudila sam se sva mokra (čitaj: u znoju), sa finim uzdahom i smješkom na licu . Nisam kužila šta se desilo dok nisam vidjela da MM duboko... spava ! Ajme, dugo, dugo vremena nisam nešto slično sanjala... A baš je bilo dobro! (trudnoća nije nastupila, ali taj san je bio neki 4-5 dan nakon ET). možda sam vas sad malo izbedirala, ali san je bio u vrijeme dok je embrij bio kod mene, bar se nadam!

hm.znaš sad si mi dala malo na razmišljanje...negdje sam pročitala da su žene nakon orgazma imale pobačaj u ranim tjednima trudnoće.sad se pitam da li je to slučajnost ili zaista kontrakcije maternice mogu biti tako snažne i negativne za plod.

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

meni se isto desilo 5-6 dnt, nakon toga su uslijedili grčevi i više ništa...baš ništa ništa od grčeva.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Dobro jutro čekalice, kako ste???

Mene štreca jajnik

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

kako si linalena....još malo i tvoje mrvice će biti kod tebe...uf da bar ne moramo čekat sve to skups nego da prespavamo i probudimo se kada bude negdje 14dnt da izvadimo betu..hihi

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Dobro jutro!
    6dnt5d. Štrecaju jajnici, ali mislim da je to sve od stimulacije i punkcije, baš imam osjećaj kao da su natečeni i bole leđa.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Meni jutros vraćene dvije blastice i osjećam se trudno!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Tigrical sretno

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Tigrical

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Tigrical sretno,drzim palceve

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

tigrice neka ti bude sretno!

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Tigrice, nego šta nego si trudna

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo mene opet.Molim za pomoc za misljenje ili savjet.Raspametila sam se cisto.Et. je bio 17.11.,prva kontrola bete 29.11. to je bio 12dnt.i iznosila je 117.Taj dan sam i prokrvarila a krvarenje jos uvijek traje i menstrualni bolovi naravno.14.dnt vadim betu i iznosi 138,ja u depresiji,placem ko kisna godina ali dr kaze da nastavim sa utricima(koje sam par puta i popila) i da je pozitivno sto beta raste.Sinoc vadila opet betu 16dnt. (cisto da potvrdim opadanje bete i da konacno prestanem gurati vaginalete i da popijem konacno nesto protiv bolova jer se patim od ponedjeljka)i evo sad dobila rezultat beta 244,a ja jos uvijek krvarim.Naravno vikend je,dr. je bezbeli na skijanju ili tako nesto,nikog ne mogu dobiti na tel.Jeli neko imao slicno iskustvo.Ja sam se vec pomirila da od ovog nema nista,nemam vise suza,sve sam potrosila,psihicki se spremam za FET nekad u proljece,raspitujem se o postupku,a vidi sad ovo.HELP!!!!

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno e

da bar bude sve u redu alma,želim ti da tvoj mali borac bude jak i da pobijedi krvarenje...siročić.....pa šta ne bi smjela popiti malo lekadola za bolove?

metkovk@ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

tigrical suuuuuuuuper! Ja brojim 9dnt svi simtomi su mi PMS tako da su sve nade potonule u ovoj pustoj metkovskoj vodi the margot ljube uspjet ce mo mi vjeruj mi!!!!!!!!svim curama jedna ogromna pusa

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj metkovk@ prvotno napisa Vidi poruku
    tigrical suuuuuuuuper! Ja brojim 9dnt svi simtomi su mi PMS tako da su sve nade potonule u ovoj pustoj metkovskoj vodi the margot ljube uspjet ce mo mi vjeruj mi!!!!!!!!svim curama jedna ogromna pusa
    oćemo!!! ta djeca se moraju roditi i točka

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam davno čitala da su kontrakcije maternice pri orgazmu pozitivna stvar za začeće jer nešto kao usmjeravaju spermiće tamo gdje treba
    Ali, nisam sigurna da li se radilo o IVF-u ili prirodnim varijantama..
    by the way, ja sam imala ISTO iskustvo 3. dan nakon ET - ali sam uvjerena da to nema ama baš nikakve veze sa ishodom našeg postupka. Ne želim u to vjerovati i točka!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

alma draga, nastavi stavljat ili pit utrice, ne prekidaj,pokusaj biti mirnija i lezi , odmaraj,
    i u ponedeljak opet betu ponovi, i odi kod dr.,
    vikend jeste nigdje nikog i moras izdrzat nekako do ponedeljka...vjerujem da ludis.....sretno
    Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 04.12.2010. at 13:43

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

bravo tigrice za blastice , sretno !!

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

da bar bude sve u redu alma,želim ti da tvoj mali borac bude jak i da pobijedi krvarenje...siročić.....pa šta ne bi smjela popiti malo lekadola za bolove?
    Ma sve pokusavam da trpim,kontam dovoljno mu je tesko,a ni sama neznam kako cu sve izdrzati.Ovo je cini mi se samo produzavanje agonije,ali Boze sta mogu drugo nego da cekam i da slusam upute.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kažu da se danas pojavilo sunce nad Metkovićem i voda se povlači, tako da ti ne mogu potonuti sve nade. Držim fige da su to simptomi T!

metkovk@ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

alma_itd cuvaj se ljube skuhaj neki caj za smirenje popij jedan normabel od 2 mg pokusaj odspavat,a u ponedjeljak ponovo izvadi ß i odmah u doktora ~~~~~~~~~~~pusa!!!!!!!!

metkovk@ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

tigrical jeste sunce je granulo osusilo neke ceste samo je jedna strana jos u vodi,ali glavno je da ide na bolje,joj sto se tice tvojih rijeci pozlatile ti se pa ja javila ogromnu!!!!!! betu

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

tigrical jeste sunce je granulo osusilo neke ceste samo je jedna strana jos u vodi,ali glavno je da ide na bolje,joj sto se tice tvojih rijeci pozlatile ti se pa ja javila ogromnu!!!!!! betu

5RA avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ne znam drage moje, meni je dr. nakon transfera rekao neka idem doma odmarat dva tri dana, nakon toga se mogu posvetiti normalnom životu ali se suzdržavati od odnosa (čitam - orgazma). Ja se toga strogo držim i ni ne pomišljam na išta slično.

Iako, imala sam danas i jučer neke grčeve koji me saviju do poda u području maternice. Ne znam od čega bi mogli biti - probava?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

ej drage da vam se pridruzim meni danas vracene dvije mrvice SRETNO SVIMA....

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Eh da i meni je doktor rekao tri dana budi doma, miruj..al ne sad ono strogo u krevetu..vec ono laganini..i nakon treceg dana sve normalno osima odnosa I nekih ono teskih fizickih poslova... tako da ja drugi tjedan idem na posao a u petak mislim i na koncert...eh i za to sam ga pitala, nasmijao se i rekao pa naravno

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj alma_itd prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene opet.Molim za pomoc za misljenje ili savjet.Raspametila sam se cisto.Et. je bio 17.11.,prva kontrola bete 29.11. to je bio 12dnt.i iznosila je 117.Taj dan sam i prokrvarila a krvarenje jos uvijek traje i menstrualni bolovi naravno.14.dnt vadim betu i iznosi 138,ja u depresiji,placem ko kisna godina ali dr kaze da nastavim sa utricima(koje sam par puta i popila) i da je pozitivno sto beta raste.Sinoc vadila opet betu 16dnt. (cisto da potvrdim opadanje bete i da konacno prestanem gurati vaginalete i da popijem konacno nesto protiv bolova jer se patim od ponedjeljka)i evo sad dobila rezultat beta 244,a ja jos uvijek krvarim.Naravno vikend je,dr. je bezbeli na skijanju ili tako nesto,nikog ne mogu dobiti na tel.Jeli neko imao slicno iskustvo.Ja sam se vec pomirila da od ovog nema nista,nemam vise suza,sve sam potrosila,psihicki se spremam za FET nekad u proljece,raspitujem se o postupku,a vidi sad ovo.HELP!!!!
    Alma ako te itko može razumjeti onda sam to ja. Sjećanje na ono šta se meni dogodilo je još tako svježe i oprosti mi šta na sve to gledam iz svoje perpektive, ali ja se ne bi puno nadala. Rekla sam ti već da sam pročitala o duplanjima bete sve šta se dalo pročitati i samo u jednom malom postotku to završi dobro. U svim ostalim slučajevima obično znači neka kromosomska greška koja ili ode sama do 12.tjedna ili moraš na kiretažu. Molim te nemoj se ljutiti na mene šta ti ovo govorim i nadam se iz sveg srca da se tebi neće dogoditi isto, ali želim te poštedjeti boli koja se dogodi kad sve to ode predaleko. Kad se meni to dogodilo pričala sam sa nekoliko iskusnih forumašica koje su mi rekle ovo šta sad ja kažem tebi.
    Drži mi se draga moja i želim ti da bude ono šta je najbolje za tebe u ovim okolnostima.

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

The Margot stvarno mi žao, želim ti već u slijedećem postupku ili još bolje prirodnjaku, veliku betu.
    mimi81 to što je niža vrijednost bete ne znači da se ništa ne događa, samo miruj i u ponedjeljak ponovno izvadi betu i bit će puno toga jasnije. da bude najmanje trostruka beta
    alma što reći, drago mi je da se beta poduplala, nadam se da će i krvarenje što prije stati. Miruj do ponodjeljka pa kao što su te već savjetovali, ponovno beta i u dr.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

alma_itd pokusaj se smirit i popij lekadol,nece bit nista osim bolje za tebe. tigrical- aj draga, ovo je TAJ POSTUPAK, BINGO POSTUPAK! Matkovka- pa daj koje nade potonule,tek ce sad sunce zasjat!

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Venddy - hvala ti, bit će bolje, sigurna sam

Alma - drž se

P.S cure, znam da nije ovo tema i ne znam da li je dozvoljeno skretati sa zadane teme, ali ima li netko neku ideju o tome otkud započeti sa imunolškim pretragama?
    Ostavila sam poruku u rubrici Imunološke pretrage, ali vidim da je zadnji odgovor od prije 2 dana, pa ne znam koliko su cure tamo trenutno on-line...

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

margot napisala sam ti tamo odgovor

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

da li mogu popiti ibuprofen za glavobolju jer mi paracetamol ne djeluje niš?ima li tko iskustva da je pio nešto a da mu nije bilo sa trudnoćom ništa?

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    margot napisala sam ti tamo odgovor
    tenkju

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

da li mogu popiti ibuprofen za glavobolju jer mi paracetamol ne djeluje niš?ima li tko iskustva da je pio nešto a da mu nije bilo sa trudnoćom ništa?
    mirna nemoj radije.
    prejako je to za trudnicu. a ti to jesi dok se ne dokaže drugačije.radije probaj zaspat ili popij onu ljigu od kave sa iscjeđenim limunom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •