Stranica 21 od 75 PrviPrvi ... 1119202122233171 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 3728

Tema: Nakon transfera

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

a šta je to?reci reci?..a zanima me kako onda neke trudnice piju aspirin dugo u trudnoću zbog poremećaja koagulacije ili diazepame recimo puno njih koristi?ma neću pinky,hvala na brizi...uz to me jako tjera na povraćanje ali ne povraćam.baš mi je muka ful.pucam po šavovima.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

aspirin i fragmin kojeg ja koristim su sasvim druge stvari od ibuprofena. prve dvije su preporučene kod određenih trudnoća (meni obavezan fragmin) a ibup. se ne preporučuje. ali svakome na svoju dušu. ja ne bi da sam na tvom mjestu.
    a ova ljiga je crna kava u koju je iscjeđen limunov sok. kažu da je odvratno ali efikasno protiv glavobolje. piti bez šećera.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Prošo i 5. dan od ET...Probode me svako malo nešto doli, ponekad traje i par minuta. Sise su mi jako bolne, tvrde i vruče, to je jedino šta se ne sićan da san ikad ranije imala. Međutim, danas sam bila nadrkanitis ko da me fata pms. Malo je prerano za pms al odma mi lađe potonuše...

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Vratila sam se prije sat vremena iz bolnice.Zabrinula sam se da nemam mozda vanmatericnu trudnocu,tako da sam otisla u bolnicu i trazila da neko dodje da me pregleda.I dosla je jedna dr.Opet su mi vadili betu koja se od juce povecala za 20.Uradila mi je UZ i 99% je sigurna da nije vanmatericna ali mi je endometrij jako tanak tako da vjerovatno imam lagani ali sigurnispontani pobacaj(mada neznam zasto beta jos raste).Dala mi je konacno nesto protiv bolova tako da sam sad barem mirna.Nastavicu sa utrogestanima i dalje i u petak opet idem vaditi betu i konacno cu se cuti sa svojim dr.saznala sam i da onih 9 zamrznutih embrija su u stanju blastociste(nisu mi to rekli ranije),pa se nadam da ce biti spremniji za usadjivanje kad budem radila FET.Hvala vam cure jos jednom na savjetima.Ljubim vas

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj alma_itd prvotno napisa Vidi poruku
    Vratila sam se prije sat vremena iz bolnice.Zabrinula sam se da nemam mozda vanmatericnu trudnocu,tako da sam otisla u bolnicu i trazila da neko dodje da me pregleda.I dosla je jedna dr.Opet su mi vadili betu koja se od juce povecala za 20.Uradila mi je UZ i 99% je sigurna da nije vanmatericna ali mi je endometrij jako tanak tako da vjerovatno imam lagani ali sigurnispontani pobacaj(mada neznam zasto beta jos raste).Dala mi je konacno nesto protiv bolova tako da sam sad barem mirna.Nastavicu sa utrogestanima i dalje i u petak opet idem vaditi betu i konacno cu se cuti sa svojim dr.saznala sam i da onih 9 zamrznutih embrija su u stanju blastociste(nisu mi to rekli ranije),pa se nadam da ce biti spremniji za usadjivanje kad budem radila FET.Hvala vam cure jos jednom na savjetima.Ljubim vas
    Draga ne želim te plašit, ali ako ti krenu jaki bolovi idi opet u bolnicu jer se možda embrij otkotrljao u jajovod. Tako je bilo jednoj mojoj priji, nisu mogli utvrdit vanmateričnu a beta je rasla i padala...Ne mora bit da je to tvoj slučaj, ali čisto da znaš da postoji i ta opcija. Super da imaš odlične zamrznute embrije, bar znaš šta ti je za činiti dalje

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Alma drago mi je da se situacija pomalo normalizira. Žao mi je što nije uspjelo ali vibram za smrznute blastice....Sretno!

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj venddy prvotno napisa Vidi poruku
    The Margot stvarno mi žao, želim ti već u slijedećem postupku ili još bolje prirodnjaku, veliku betu.
    mimi81 to što je niža vrijednost bete ne znači da se ništa ne događa, samo miruj i u ponedjeljak ponovno izvadi betu i bit će puno toga jasnije. da bude najmanje trostruka beta
    alma što reći, drago mi je da se beta poduplala, nadam se da će i krvarenje što prije stati. Miruj do ponodjeljka pa kao što su te već savjetovali, ponovno beta i u dr.
    Venddy hvala ti na podršci...hvala svima...ja jedva čekam da sutra izvadim krv pa da znam što i kako dalje. Nemam nikavih simptoma pa sam spremna da je ovo vjerovatno kraj ovog postupka. Na kraju sve je u Njegovim rukama...

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Pozdrav cure...ja sam nova na ovom forumu mada već par dana čitam vaše postove i odlučila sam se prijaviti jer mi je lakše kada mogu razgovarati s nekim tko prolazi sve što i ja. Meni je danas 3 dpt. ako se prvi računa kao 0. Simptomi su mi kao da moram dobiti M i traju samo par minuta pa onda par sati ništa i tako svakodnevno. Imala sam dvije jajne stanice od kojih se oplodila samo jedna. Ovo mi je prvi put pa tako da ne gajim velike nade da će nešto biti od ovoga, a suprug mi je optimističan i stalno govori "Ti si trudna" ja tu rijeć ne mogu niti izgovoriti koliko me je strah. Puno mi je lakše kad sam na forumu i čitam druga iskustva lakše podnosim ove dane išćekivanja.(.)(.) su me bolile kad sam bila na terapiji menopurima nakon štoperice prestale su me boliti i od jučer ponovno bole. I da temperatura mi je kroz jutro 37,2 a popodne 37,5. negdje sam pročitala da je to od utrogestana. Ostalih simptoma nemam osim šta sam u ogromnoj depri i ništa mi se neda samo bi ležala.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja danas, 6. dan nakon ET, definitivno imam PMS. jednostavno znam, kad se pogledam u ogledalo, blijeda, mutne oči, podočnjaci...doli neki čudan osječaj, ko da ću svaki čas procurit...Malo je uranilo al obzirom na yasmine od pretprošlog ciklusa i stimulaciju iz prošlog-možda menga dođe ranije. Nisam u kurcu, normalno da se još nadam ali nisam više u oblacima...Još mi samo fali potkožna čmilja i to će bit definitivan znak.

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Meni je danas 7dnt. Sinoć sam imala prve pms simptome, onako težina u maternici kao i inače kad vještica treba doći. Jutros kad sam ustala tako me zgrčilo da sam mislila da ću se srušiti, trajalo par sekundi, onda opet i sad je prestalo.

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ne znam kako bih uopće računala termin menstruacije. Po zadnjem ciklusu, to je trebalo biti 3.12., ali sam sporo reagirala na stimulaciju, pa jel onda računam po datumu punkcije, mislim 14 dana nakon punkcije? Menstruacije su mi uglavnom 28 dana. Sorry, ako su pitanja glupa. Oba puta prije sam procurila dok sam još bila na utrogestanima.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

aneri točno znam kako ti je , meni je danas 15 dnt sutra vadim betu , test nisam htjela raditi .Od 4 postupka ovo mi je drugi transfer prvi put sam već dobila 11 dnt . Simptoma skoro pa nikakvih .

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Kety, držim fige da je to to.
    Ja o testovim ni ne razmišljam, ne mislim ih raditi, nego čekam betu, a to je u petak, ali se taj petak čini miljama daleko
    Strpljivost mi nije vrlina općenito,a pogotovo sada, ali sreća ovog foruma, pa se gura.

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

cure, mimi81,kety28, aneri želim vam svu sreću do bete da ne procurite i da se ugodno iznenadite kada vidite nalaz!!!!!!!!puno puno pozitivnih vibrica šaljem

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Ja sam dite s mora moja mati je Dalmacija

Početno

Citiraj aneri prvotno napisa Vidi poruku
    Kety, držim fige da je to to.
    Ja o testovim ni ne razmišljam, ne mislim ih raditi, nego čekam betu, a to je u petak, ali se taj petak čini miljama daleko
    Strpljivost mi nije vrlina općenito,a pogotovo sada, ali sreća ovog foruma, pa se gura.
    haj cure...meni je beta u srjedu i luda sam više.....ja mislim da test ne može pokazat ništa još je rano...jesam li u pravu?....uglavnom želim vam puno sreće...........

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj hallo prvotno napisa Vidi poruku
    haj cure...meni je beta u srjedu i luda sam više.....ja mislim da test ne može pokazat ništa još je rano...jesam li u pravu?....uglavnom želim vam puno sreće...........
    Beta HCG se počinje lučiti već 7. dan nakon transfera(3. dan o punkcije).
    8. i 9. dan beta raste, već 10. dan se može vidjeti na kućnom testu. To sam našla na internetu. Ako je tranfer rađen 5. dan nakon punkcije, test se može i ranije raditi.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

istina, moj pozitivan test je bio 9 dpt blastice. radila sam ga zbog mučnine koju sam počela osijećati večer prije. od tad, hrana mi se gadila i kava, i tako cijeli prvi trimestar.

mary26 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

evo, nisam prestala krvarit od četvrtka. nisam prokrvarila onako kako inače znam, ali je krv od roskaste postala totalno crvena. u petak sam zvala doktora i rekao je da u ponedjeljak obavezno izvadim betu, da to krvarenje ne mora značiti nešto strašno. ja sam uvjerena da nisam trudna, ne osjećam nikakve mučnine, ne bole me prsa, samo me malo me boli trbuh... inače su meni menge jaaaako bolne, ali me sad ništa pretjerano nije boljelo! MM se još nada i hrabri me, ali ja sam gotovo uvjerena da ništa od trudnoće.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evo da ponovo ovdje kopiram tekst koji je netko bio stavio na odbrojavanje:
    Nakon transfera zametka starog 3 dana događa se slijedeće:

1 dpt...zametak raste i razvija se

2 dpt...zametak se razvija u blastocistu

3 dpt...blastocista se izliježe iz omota

4 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice

5 dpt...započinje imlantacija (ugnježdenje) i blastocista sve više tone u sluznicu

6 dpt...proces implantacije se nastavlja, morula i dalje tone u sluznicu maternice

7 dpt... morula se kompletno ugnijezdila u sluznicu maternice, ima stanice placente i fetusa

8 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv

9 dpt...sve više HCG-a se luči kako se fetus razvija

10 dpt... još više HCG-a se luči

11 dpt...nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz

urina

Nakon transfera zametka starog 5 dana događa se sljedeće:

0 dpt...zametak je u stadiju blastociste

1 dpt...blastocista se izliježe iz svog omota

2 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice

3 dpt...započinje implantacija (ugnježdenje) i blastocista polako tone u sluznicu

4 dpt...implantacija se nastavlja kako morula sve dublje tone u sluznicu maternice

5 dpt...morula se u potpunosti ugnijezdila u sluznicu i ima stanice placente i fetusa

6 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv

7 dpt...više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija

8 dpt... više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija

9 dpt... nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Bog cure.... ja sm nova na ovom forumu i pokušala sam poslati par poruka ali mi nešto nije išlo...?! Nadam se da će mi bar ova poruka biti objavljena. Meni je ovo prvi put da sam u procesu.Danas mi je 3 dpt,ako je dan transfera 0 dan. Čitam vaše postove već par dana i jako mi puno pomaže čitajući vaša iskustva.... Meni su bile samo dvije jajne stanice jedna se oplodila i vračena je treći dan. Od simptoma imam ponekad bolove kaa kad trebam dobiti mengu i prsi me od jućer bole, a od danas popodne bradavice me peku za poludit pogotovo na promjenu temperature. Inaće nemam nikakvih drugih simptoma. Ovo išćekivanje me izluđuje do bete ali što je najgore više iščekujem vješticu.... Suprug mi je jako optimističan i cjelo vrijeme mi govori kako sam već trudna a ja tu rijeć ne mogu niti izgovoriti.... Hvala vam što postojite na ovom forumu

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Pinky ovo si moram negdje kopirat

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ja sam popodne pomislila...to je sve od utrića..ali mi odgovorite realno..zar utrići mogu djelovati tako da kaj god stavite u usta želite najradije povraćati?što god stavim u usta doslovce moram stati jer me tjera na povraćanje??????da li je nekome utrić djelovao na takav način..please help

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Pinky, cini mi se da ovdje ima puno cura kojima bi link na potpomognutaoplodnja.info puno znacio. Nasa pino je ulozila ogroman trud da sastavi na jednom mjestu sve sto bi pacijentima bilo korisno znati a izgleda da jos uvijek mnogi ne znaju da ta stranica uopce postoji sto me jako cudi.

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

pomagajte!!!!!!!!!!!8 mi je beta .....čekam je kooooo....nervozna....sad sam primjetla smeđi iscjedak ŠTA JE TOOOOO?jojojojojoj...nikad nisam imala ništa slično...

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hallo, koji ti je danas dan nakon transfera? je li bio transfer 3. ili 5. dan? kako izgleda taj smeđi iscjedak?

taco, ja u potpisu imam čak 2 linka na potpomognutaoplodnja.info . ne znam kako drugačije da promoviramo stranicu. čak i kada bi otvorili zaseban topic, potonuo bi na dno jer su cure uglavnom isključivo orjentirane na ono što im samo u datom momentu treba.
    čini mi se da je problem i u nekorištenju pretražnika na rodama, puno se odgovora na svakojaka pitanja može naći upotrebom tražilice, pojedini topici se ne trebaju bespotrebno duplati, već tražimo pojam u tražilici pa nastavimo priču na staroj temi o istom problemu...
    jako malo korisnica pdf-a potpomognuta je na pdf-u građanke i građani protiv zakona.
    to sve govori...
    Posljednje uređivanje od Pinky : 05.12.2010. at 18:39

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    hallo, koji ti je danas dan nakon transfera? je li bio transfer 3. ili 5. dan? kako izgleda taj smeđi iscjedak?

taco, ja u potpisu imam čak 2 linka na potpomognutaoplodnja.info . ne znam kako drugačije da promoviramo stranicu. čak i kada bi otvorili zaseban topic, potonuo bi na dno jer su cure uglavnom isključivo orjentirane na ono što im samo u datom momentu treba.
    čini mi se da je problem i u nekorištenju pretražnika na rodama, puno se odgovora na svakojaka pitanja može naći upotrebom tražilice, pojedini topici se ne trebaju bespotrebno duplati, već tražimo pojam u tražilici pa nastavimo priču na staroj temi o istom problemu...
    jako malo korisnica pdf-a potpomognuta je na pdf-u građanke i građani protiv zakona.
    to sve govori...
    13dan...... transver bio 3 dan....ma nešto malo smećkasto neznam kako ti objasnit....joj stvarno sam iscrpljena........

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam imala 10. dan nakon transfera smećkasti iscjedak - nešto kao razbacanih 7-8 kapi smeđe krvi. izgleda da je to bila implantacija jer mi je dva dana nakon toga beta bila 859.
    moguće je da je to i kod tebe slučaj.
    mene je od 9. dana nakon transfera stomak bolio kao da ću svaki sekund dobiti, a evo nisam.
    tako da nema predaje, dok beta to ne kaže. a do tada, sve može biti trudnoća. i izostanak simptoma i menstrualni bolovi, i lagana krvarenja....

je li to tvoje krvarenje stalo ili se nastavilo? moje je bilo stalo

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

13dan...... transver bio 3 dan....ma nešto malo smećkasto neznam kako ti objasnit....joj stvarno sam iscrpljena........
    pinky disi doktorice moja aj daj dijagnozu nemogu čekat

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja sam imala 10. dan nakon transfera smećkasti iscjedak - nešto kao razbacanih 7-8 kapi smeđe krvi. izgleda da je to bila implantacija jer mi je dva dana nakon toga beta bila 859.
    moguće je da je to i kod tebe slučaj.
    mene je od 9. dana nakon transfera stomak bolio kao da ću svaki sekund dobiti, a evo nisam.
    tako da nema predaje, dok beta to ne kaže. a do tada, sve može biti trudnoća. i izostanak simptoma i menstrualni bolovi, i lagana krvarenja....

je li to tvoje krvarenje stalo ili se nastavilo? moje je bilo stalo
    maloprije sam primjetila taj iscjedak malo skroz pa neznam oće li nastavit ......daj bože da bude ok...hvala

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

načitala sam se dosta o tim smećkastim spottinzima i zaista je uglavnom tako što je pinky spomenula,da se ne nastavljaju nego stanu.rijetko se znaju i nastavit,ali ni tada ne znači da je gotovo.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hallo kad si mislila vaditi betu? ako ti je danas 13dpt, možeš je već sutra vaditi. gdje si bila u postupku?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

hallo kad si mislila vaditi betu? ako ti je danas 13dpt, možeš je već sutra vaditi. gdje si bila u postupku?
    Koju betu, mogla je test pišat još prekjučer hahaha...Ajme meni. Meni prošo i 6. dan. Svaki dan traje 100 dana. Danas sam mislila da ću dobit mengu, 7 dana ranije. Tako me zažeglo par puta doli...Blah...Splasnuo mi cili entuzijazam. Moran na repeticije kod Deny

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

pffffffffft kinki, testovi su za amaterke ili kao što j netko rekao, za mlađe od 20 hehehe
    bravo na živcima hallo, i lipo sutra idi vadit betu. pusti testove, testovi su zlo.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj mirna26 prvotno napisa Vidi poruku
    načitala sam se dosta o tim smećkastim spottinzima i zaista je uglavnom tako što je pinky spomenula,da se ne nastavljaju nego stanu.rijetko se znaju i nastavit,ali ni tada ne znači da je gotovo.
    Uopće ne ulazeći u detalje tvoje načitanosti ali smeđi spotting nažalost uopće ne stane najčešće kao što si ti napisala nego je unfortunately češće najavljivač neumoljive menstruacije.

Hallo, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Već ti je Pinky napisala možeš izvaditi komotno betu i sutra, dva dana ranije iako to liječnici uglavnom NE vole............... Isto tako možeš u ovoj fazi već test napraviti, držim ti fige!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    Uopće ne ulazeći u detalje tvoje načitanosti ali smeđi spotting nažalost uopće ne stane najčešće kao što si ti napisala nego je unfortunately češće najavljivač neumoljive menstruacije.

Hallo, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Već ti je Pinky napisala možeš izvaditi komotno betu i sutra, dva dana ranije iako to liječnici uglavnom NE vole............... Isto tako možeš u ovoj fazi već test napraviti, držim ti fige!
    Vaaaaaaaaaar)

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

kinki, to "žiganje" može biti dobro... samo ti turaj te utriće i dalje (čitaj, ne pij ih)!

a Mirna26, smeđi spotting najćešće, kao što ti Kadauna napisa, nije dobar znak.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

pffffffffft kinki, testovi su za amaterke ili kao što j netko rekao, za mlađe od 20 hehehe
    bravo na živcima hallo, i lipo sutra idi vadit betu. pusti testove, testovi su zlo.
    Je, ali amaterke nemaju doma 20 komada testova buahahaha! Ja svaki put kad mi se pripiša samo turnem i test u igru

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

meni je bio najavljivač...ali puno puno ranije 8dnt,ne 13dnt....meni je 13dnt došla prava vještica...a od 8 do 13dnt mi je cijelo vrijeme bilo smečkasto brljanje...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    kinki, to "žiganje" može biti dobro... samo ti turaj te utriće i dalje (čitaj, ne pij ih)!

a Mirna26, smeđi spotting najćešće, kao što ti Kadauna napisa, nije dobar znak.
    Turam, turam, bit ću dobra nemojte me vikaaat!

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

krivo sam se izrazila....ako stane onda je to dobar znak..ali ako ne stane onda nije...jao jao

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

doktor je rekao da vadim 8.12...na VV sam već tri puta

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

doktor je rekao da vadim 8.12...na VV sam već tri puta
    neću radit nikakve testove nego sačekat betu....hvala cure

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Hallo, ja bih na tvom mjestu naprvila testić, mislim da nije prerano. čisto onako, za živčeke

Ja sam 5dnt i nemam nikakvih simptoma, ništa, čak ni bolne grudi , a budući su mi vraćene blastociste, već bi se sada trebale gnijezditi!

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj suzzie2 prvotno napisa Vidi poruku
    Hallo, ja bih na tvom mjestu naprvila testić, mislim da nije prerano. čisto onako, za živčeke

Ja sam 5dnt i nemam nikakvih simptoma, ništa, čak ni bolne grudi , a budući su mi vraćene blastociste, već bi se sada trebale gnijezditi!
    ma neznam draga više ništa ovo mi je treći put i nisam nikad ovakva bila baš sam luda i nervozna ...želim ti puno sreće

rajvos avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kadauna-isprazni box

mary26 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

prokrvarila do kraja!! ;-( na žalost, za mene je iščekivanje gotovo... ali krećemo u nove radne pobjede. nedamo se!!!!!

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj mary26 prvotno napisa Vidi poruku
    prokrvarila do kraja!! ;-( na žalost, za mene je iščekivanje gotovo... ali krećemo u nove radne pobjede. nedamo se!!!!!
    baš mi je žao mary......drž se nedaj se

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mary26 zao mi je

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj mary26 prvotno napisa Vidi poruku
    Žao mi je mary26

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mary žao mi je!
    ja nosim bijele gaćice i umirem od straha....7. mi je dan poslin ET, nestali simptomi pMS-a i bilo kakvi drugi simptomi..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •