Stranica 22 od 75 PrviPrvi ... 1220212223243272 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,051 do 1,100 od 3728

Tema: Nakon transfera

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Sory curke ako vidite više mojih istih poruka prvi put sam na forumu i mislila sam da poruka mora odmah ići ali oćigledno nije tako.... Danas mi je 4 dpt. nemam jutros nikakvih simptoma, ali cjelu noć me probadalo u jajnicima kao da moram dobiti M. Žao mi je Mary 26.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

mary jako mi je žao
    alma_itd danas kod doktora hrabro, znaj da tvpja sreća dolazi uskoro...imaš tako puno blastica koje te čekaju!
    kaduana tvoj me post jučer ubio u pojam toliko da sam jedva zaspala Imala sam prekjučer 2 kapi smeđeg na dn. ulošku i jučer još jednu i pol i išla sam pročitat ovdje šta se dešava, kad ono vidim tvoj post. Ubilo me u pojam Meni je srećom tom kapanje prestalo, a bilo je svega 4 kapi u dva dana. Nadam se da nije jo gotova ova moja priča, pa danas je tek 9dnt....
    U svakom slučaju malo ću prorijediti dolaske na ovaj pdf jer vidim da se ovdje manje piše o nekom pozitivnom očekivanju ispunjenom nadom i sve više o negativnim scenarijima na 1001 način. Svjesna sam ja da postoje i loši scenariji, previše svjesna, pa mislim da bi nama čekalicama trebalo malo više ohrabrenja i pozitive, a ako je rezlutat negativan, zbilja će nas jako brzo pljusnut sa i bez silnih upozorenja kako ne mora baš ovaj postupak uspjeti.....

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sumskovoce potpisujem u potpunosti...

FionaM avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Sumskovoce, u potpunosti te razumijem....i ja u posljednjih nekoliko dana slabo posjecujem ovaj pdf, jer ne mogu vise citati o (ne)simptomima, o kapljicama krvi, probadanjima, grcevima...meni je danas 1Odnt3d i ovo je sad vec prava igra zivica pogotovo sto ja nista ne osjecam, cak ni onu bol kao pred mengu, NISTA...kao da nisam ni bila na transferu....mislim da cu ja sutra vaditi betu, jer mi je doktor rekao da je izvadim 12dnt pa da skratim vise ovu agoniju. Nadam se da nije prerano....
    Sve vas ljubim i svima nam zelim veeeelike bete kao najljepsi poklon za Bozic

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Ja sam dite s mora moja mati je Dalmacija

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    mary jako mi je žao
    alma_itd danas kod doktora hrabro, znaj da tvpja sreća dolazi uskoro...imaš tako puno blastica koje te čekaju!
    kaduana tvoj me post jučer ubio u pojam toliko da sam jedva zaspala Imala sam prekjučer 2 kapi smeđeg na dn. ulošku i jučer još jednu i pol i išla sam pročitat ovdje šta se dešava, kad ono vidim tvoj post. Ubilo me u pojam Meni je srećom tom kapanje prestalo, a bilo je svega 4 kapi u dva dana. Nadam se da nije jo gotova ova moja priča, pa danas je tek 9dnt....
    U svakom slučaju malo ću prorijediti dolaske na ovaj pdf jer vidim da se ovdje manje piše o nekom pozitivnom očekivanju ispunjenom nadom i sve više o negativnim scenarijima na 1001 način. Svjesna sam ja da postoje i loši scenariji, previše svjesna, pa mislim da bi nama čekalicama trebalo malo više ohrabrenja i pozitive, a ako je rezlutat negativan, zbilja će nas jako brzo pljusnut sa i bez silnih upozorenja kako ne mora baš ovaj postupak uspjeti.....
    draga slažem se stobom u potpunosti al više volim kad cure kažu onako kako jest mada je u ovim trenucima sve negativno teško prihvatit,,,,zato sam i došla na ovaj forum da mi netko kaže svoja iskustva............................a taj smećkasti iscjedak i mene muči nikad nisam to imala ni prije menge ni poslje...al evo jutros ga nema..meni je 14 dpt i znaš da sam gotova...nemam nikakvih osjećaja više...valjda od straha....želim ti puno sreće..............

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sumsko, meni to tvoje kapanje strašno miriši na implantacijsko!
    mary, baš mi je žao
    hakya, dobro nam došla i još brže otišla!
    cure, svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a pogotovo čekalicama bete danas

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Možda ja onda imam krivo shvaćanje ovog pdf-a. Ja sam ga doživjela kao mjesto gdje dijelimo naša iskustva bila ona loša ili dobra, kao mjesto gdje jedna drugu tješimo i hrabrimo, ali i kao mjesto gdje se povjeravaju i strahovi i zebnje, jer sve imamo istu želju i cilj. Ne vjerujem da netko ovdje sa svojim postovim ima namjeru širiti negativnu energiju i drugima uljevati strah. Ovo pišem u ime isključivo svojih postova jer znam da ih je bilo i pozitvnih, ali i onih u kojima sam izrazila strah od neuspjeha.
    Svima vam od srca želim da uspijete ugledati prekrasne bete i da imate školske trudnoće

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Hakya prvotno napisa Vidi poruku
    Bog cure.... ja sm nova na ovom forumu i pokušala sam poslati par poruka ali mi nešto nije išlo...?! Nadam se da će mi bar ova poruka biti objavljena. Meni je ovo prvi put da sam u procesu.Danas mi je 3 dpt,ako je dan transfera 0 dan. Čitam vaše postove već par dana i jako mi puno pomaže čitajući vaša iskustva.... Meni su bile samo dvije jajne stanice jedna se oplodila i vračena je treći dan. Od simptoma imam ponekad bolove kaa kad trebam dobiti mengu i prsi me od jućer bole, a od danas popodne bradavice me peku za poludit pogotovo na promjenu temperature. Inaće nemam nikakvih drugih simptoma. Ovo išćekivanje me izluđuje do bete ali što je najgore više iščekujem vješticu.... Suprug mi je jako optimističan i cjelo vrijeme mi govori kako sam već trudna a ja tu rijeć ne mogu niti izgovoriti.... Hvala vam što postojite na ovom forumu
    Privatne poruke ne možeš još slat jer nemš 14 postova na forumu(jel 14 ili 15 triba?)
    Sve trudnice tvrde da su imale simptome ko i u pms-u, većini su se grudi ispuhale par dana rije nego su saznale da su trudne. I meni je teško povjerovati da su simptomi isti i ja se ko i ti bojim menge...Nadam se da menga neće doći ni tebi ni meni, i da ćemo onda moć pametovati budućim čekalicama bete

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj aneri prvotno napisa Vidi poruku
    Možda ja onda imam krivo shvaćanje ovog pdf-a. Ja sam ga doživjela kao mjesto gdje dijelimo naša iskustva bila ona loša ili dobra, kao mjesto gdje jedna drugu tješimo i hrabrimo, ali i kao mjesto gdje se povjeravaju i strahovi i zebnje, jer sve imamo istu želju i cilj. Ne vjerujem da netko ovdje sa svojim postovim ima namjeru širiti negativnu energiju i drugima uljevati strah. Ovo pišem u ime isključivo svojih postova jer znam da ih je bilo i pozitvnih, ali i onih u kojima sam izrazila strah od neuspjeha.
    Svima vam od srca želim da uspijete ugledati prekrasne bete i da imate školske trudnoće
    aneri potpisujem te, onda možemo doći tu i skakutati i vibrati i sve je super a koja je svrha toga? Ja isto uvijek volim pročitati i pozitivna i negativna iskustva jer volim biti realna...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj aneri prvotno napisa Vidi poruku
    I ja tako mislim, i ne volim kad me neko uvjerava da 14. dan poslin transfera imam implantacijsko hahaha(a ja dobijem mengu ko i uvik)! Al ako je 9. dan ciklusa-vrlo vjerovatno je da jest implantacijsko. Ako si trudna, nećeš dobit mengu jer ti je neko napisao da nisi trudna. Nismo vi isti, neke žene vole bit trudne tih 14 dana i ne žele ni u jednom trenu sumnjati u to, drugima je lakše da sumnjaju u startu i pripreme se za minus. Ne znam ni sama šta je gore ili bolje, znam samo da nada umire zadnja.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    aneri potpisujem te, onda možemo doći tu i skakutati i vibrati i sve je super a koja je svrha toga? Ja isto uvijek volim pročitati i pozitivna i negativna iskustva jer volim biti realna...
    Ja baš zbog toga ne idem više na wannabe zbor na drugom forumu. Tamo su friške wannabe trudnice koje su te u stanju uvjeravati da menstruaciju moš imat trudna i da testovi ništa ne valjaju hahaha. iako kužim nihov optimizam i želju da jedna drugoj budu podrška, meni to ide beskrajno na živce, nakon tolikih godina iščekivanja.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

cure moje teško je čekati betu
    tu smo da se veselimo zajedno i da tješimo jedna drugu
    nijedan postupak i nijedna trudnoća nije ista
    ima priča koje počnu, da to tako kažem, ružno i završe lijepo
    ima onih koje počnu lijepo i završe ružno
    i svih kombinacija koje si možete zamisliti
    nažalost, naš teški put ne prestaje pozitivnom betom ili testom

evo, ako je nekome lakše, ja sam jedna od onih koja je dva puta proživjela postupke koji su počeli ružno, a završili lijepo
    slučajevi kao ja su rijetki, ali ih ima

u prvoj trudnoći sam prokrvarila nekoliko dana nakon pozitivne bete
    jako obilno, svjetlocrvena krv, i već su nas svi otpisali, smeđi iscjedak se nastavio do skoro 14.tjedna, al moja dvogodišnja curka se ipak uspjela izboriti moje prvo savršeno djetešce

druga trudnoća počela menstruacijom, tri dana obilno krvarenje, tri dana srednje i opet tjedni i tjedni smeđeg iscjetka i strogog mirovanja
    beta poprilično niska s obzirom da su vraćene 2 blastice, mislili biokemijska, išla ponovo vaditi samo da provjerimo da uredno pada - kad ona uredno raste
    moje savšeno drugo djetešce danas ima točno mjesec dana

eto, ako nekome pomogne, ima i takvih priča sa sretnim završetkom
    al nažalost, nisu sve takve... zato mislim da je dobro znati da postoji i jedna i druga strana...
    sori što vas udavih
    želim vam svima sretan završetak priče...kao moj....

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ginger

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Eto me na ovoj temi punopravno, dakle nije baš dobro ali nije valjda ni loše: transfer 3 komada 4-stanična embrija, nemaju preveliku šansu ali ipak možda se probude

Znam da nema puno šanse i da se ne dijele kako spada, bar ne onim tempom kojim bi trebale, ali ipak kaže doktorica da nada ima

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

sumskovoce, nisam te htjela uplasiti ili ubedirati no mislim da forum ipak pored vibranja i skakutanja služi informiranju.

Evo, Ginger je napisala svoje iskustvo i to u dvije trudnoće, Ginger tebi i curama, no kao što je napisala nije to svima tako i nema svako krvarenje sretan završetak.

Naša Hallo više i nema nikakvog iscjetka jutros - što je odlično, vjerujem da će joj beta uskoro reći sve i zato njoj ali i tebi kao i ostalim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~ da nam završite s pozitivnom betom.

Možda bi trebalo uvesti filter koji bi odvojio samo ohrabrujuće postove u kojima se skakuta i spominje implantacijsko stvarno 14dnt od onih koji to manje rade te u kojima se spominju razni scenariji.......!?

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Pinky hvala za dobrodošlicu i nadam se da ćemo brzo sve otići odavde...Aneri i ja se slažem s tobom i trebamo podjeliti vlastita iskustva bez lažnih nada.... Ovaj forum mi se i svidio jer cure pričaju svoja vlastita iskustva dobra i loša i mislim da nam je puno lakše kad se možemo nekome povjeriti i otvoriti a razumije nas.. Ja u svojoj okolini ne mogu pričati ovako jer svi kažu da sam pesimistična, da puno čitam forume i tražim simptome neuspjeha... meni ne treba lažna nada već da se nekome mogu povjeriti i reći sve što osjećam i proživljavam i da me razumije i zato sam zahvalna na ovom forumu jer mi pomaže u ovom dugom iščekivanju bete.... sva vaša razočarenja, neuspjehe,uspjehe,pozitivne bete...negativne bete... sve to čitam milijon puta dnevno... i vjerujte mi pomaže...
    Moja svekrva nakon transfera nazuvala me i rekla"Ti si trudna čestitam!" osječala sam se grozno i samo joj odrešito rekla"Nisam još,od kuda vam to!?"
    Svim čekalicama bete veliko za velike bete

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

kaduna hvala tebi i ostalim curama s vama je sve lakše...ja ću ipak čekati 8.12 da napravim betu iako je to 16dpt.....zanima me samo zašto ne procurim ako nisam trudna jer bi po svemu moja menga već trebala bit....ili je to relativno neke procure s utrog..neke ne neznam...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mislim da je različitost ljepota i života i ovog foruma. Isto tako mislim da sam ja neumoljivi optimist i da me realnost ne zanima dok ju ne sretnem a mislim i da to nije dobro. Svejedno, to je to što jesam i iz ove kože ne mogu. Naravno da to ne znači da je moj stav ispravan i/ili da je nečiji tuđi stav pogrešan. Nisam nikog htjela uvrijediti, KAduana, da nisam pročitala tvoj post, možda bi me nešto drugo izbacilo iz takta.... živci su mi tanki.... meni sada treba baš neki wannabe trudnica pdf gdje će mi svi govorit baš ono što želim čut, bila to istina ili ne. Tako bih se osjećala jako dobro i nebih imala nikakvih zamjerki ninašto... Uglavnom, umanjeno sam uračunljiva i otud moji stavovi.... a ipak da jer je kapanje stalo

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Šumsko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoju pozitivu i za prestanak kapanja
    drž se draga, ja bi drage volje pričala o pozitivnim iskustvima ali ovo mi je prvi

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

po meni je svako kapanje oko 9. ili 10. dpt koje stane razlog za nadu.
    ja sam svoje blastice otplakala nakon što sam ugledala krvave mudante, a za dva dana beta 859.
    p.s. još mi nije jasno da sam trudna, nemam nikakvih simptoma i ja sam sada u fazi čekanja, samo za razliku od vas koje čekate betu ja čekam srce. mogu vam reći da je nervoza skoro pa ista, pogotovo što ne živim u velikom gradu pa nisam imala mogućnosti praćenja pravilnog duplanja bete (savjetovano mi je da sjedim doma, da mi je to pametnije od truckanja za ponovljenu betu) niti sam išla na uzv da vidim ima li gv, koliko ih je.... ma užas ravan čekanju bete.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pinky bit će to prekrasno malo kuckavo srčeko ili dva !!!!!!!!!

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure, ostavite se simptoma jer oni znaju biti identični PMS-u. Ja sam odradila 10 transfera i ovaj zadnji nije se baš po ničemu razlikovao od prijašnjih gdje su bete bile negativne. Sad sam barem shvatila da simptoma zapravo nema i da ih ne treba osluškivati. Kad sam vidjela da je beta pozitivna svaki dan sam pisala u kalendar mobitela o onome šta osjećam i bilježila svaki najmanji znak da znam za ubuduće, a onda sam shvatila da sam takve simptome imala u svim prethodnim pokušajima gdje je beta bila negativna.

Mirna ti mi mirišeš na trudnicu,ipak to tvoje povraćanje mi je malo neuobičajeno kao simptom uzimanja utrogestana, a i snovi o kojima smo razgovarale miriršu mi na dobro.

Pinky znam kako ti je. Čekanje UZV je puno gore od čekanja bete, mada prije nisam vjerovala u to. Kad ti je UZV?

Mimi šta je s betom, ajde javi šta prije, mislim na tebe.

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Žao mi je da vas opet moram razočarati ali moja beta je 7. Ja nisam drugo ni očekivala.
    Sretno svima!

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Hakya prvotno napisa Vidi poruku
    Sory curke ako vidite više mojih istih poruka prvi put sam na forumu i mislila sam da poruka mora odmah ići ali oćigledno nije tako.... Danas mi je 4 dpt. nemam jutros nikakvih simptoma, ali cjelu noć me probadalo u jajnicima kao da moram dobiti M. Žao mi je Mary 26.
    sretnoooooooooooooooooooo,prvih par postova ti malo kasnije dođe,poslije ide odmah...

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj mimi81 prvotno napisa Vidi poruku
    Žao mi je da vas opet moram razočarati ali moja beta je 7. Ja nisam drugo ni očekivala.
    Sretno svima!
    žao mi je mimi81.....želim ti puno sreće drugi put....ja svoju betu još čekam......

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

mimi81 jako mi je žao

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kaj nitko nema bar nekaj utješno reći za moj transfer, već mislim da ne vidite moje postove, šmrc

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

linalena
    Eto me na ovoj temi punopravno, dakle nije baš dobro ali nije valjda ni loše: transfer 3 komada 4-stanična embrija, nemaju preveliku šansu ali ipak možda se probude
    ajme ja sam od tebe ocekivala super vijesti,da su ti vratili lijepe blastice...al ni ovo nije za odbaciti,drzim ti fige da su zilavi i da se izbore!
    Posljednje uređivanje od ivanova : 06.12.2010. at 12:41

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mimi

vražje biokemijske, vražje negativne bete

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hvala Ti Ivanova, naravno da ćemo se nadati i vibrati

a tebi transfer sutra, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    kaj nitko nema bar nekaj utješno reći za moj transfer, već mislim da ne vidite moje postove, šmrc
    ma transfer ti je super, nisam znala da te treba tješiti. znam puno 4.staničnih junaka koji su sada predivna djeca!
    samo pozitiva, osmjeh na lice, laganini i sve će biti super

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj mimi81 prvotno napisa Vidi poruku
    Sretno svima!
    ajme mimi baš mi je žao
    2 biokemijske kao kod mene...
    ajde ti provjeri genetske faktore trombofilije (vidit topic duboka venska tromboza na potpomognutoj). možda skužiš da sa krvi nešto nije u redu, ko kod mene, pa uz pomoć inekcija za razrjeđivanje krvi ostvariš trudnoću.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ma frka me jer je peti dan, no našla tam na onoj temi s tim podacima i takav slučaj

hvala puno i Pinky

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo ja ću ti reći šta mislim. Imala si transfer i to je najvažnije. I sad ću ti ispričati jednu istinitu priču. Imam prijateljicu koja je nakon 5 godina braka odlučila ići na IVF. Imala je 3 neuspješna transfera sa jako dobrim embrijima. Onda se odlučila odraditi jedan prirodnjak. Imala je toliko loš embrij da su se mislili hoće li joj ga uopće transferirati, bio je dvostanični. Ona se naravno ništa nije nadala. Odmah nakon transfera sjela je u auto i otišla je na vikendicu se kupati jer je bilo ljeto. Nije se nimalo pazila, sunčala se, kupala, skakala u more... i nakon 14 dana pozitivna beta. Sad je to prekrasna trogodišnja curica.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

hvala vam cure, oprostite ali to mi treba, jer smo sve nade polagali u blastice a sada ovakvo, ali valjda da niš ne vrijede ne bi ni transferirali, zar ne????

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

mimi , žao mi je

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Evo ja ću ti reći šta mislim. Imala si transfer i to je najvažnije. I sad ću ti ispričati jednu istinitu priču. Imam prijateljicu koja je nakon 5 godina braka odlučila ići na IVF. Imala je 3 neuspješna transfera sa jako dobrim embrijima. Onda se odlučila odraditi jedan prirodnjak. Imala je toliko loš embrij da su se mislili hoće li joj ga uopće transferirati, bio je dvostanični. Ona se naravno ništa nije nadala. Odmah nakon transfera sjela je u auto i otišla je na vikendicu se kupati jer je bilo ljeto. Nije se nimalo pazila, sunčala se, kupala, skakala u more... i nakon 14 dana pozitivna beta. Sad je to prekrasna trogodišnja curica
    ajme koja lijepa prica............
    Posljednje uređivanje od ivanova : 06.12.2010. at 13:01

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je različitost ljepota i života i ovog foruma. Isto tako mislim da sam ja neumoljivi optimist i da me realnost ne zanima dok ju ne sretnem a mislim i da to nije dobro. Svejedno, to je to što jesam i iz ove kože ne mogu. Naravno da to ne znači da je moj stav ispravan i/ili da je nečiji tuđi stav pogrešan. Nisam nikog htjela uvrijediti, KAduana, da nisam pročitala tvoj post, možda bi me nešto drugo izbacilo iz takta.... živci su mi tanki.... meni sada treba baš neki wannabe trudnica pdf gdje će mi svi govorit baš ono što želim čut, bila to istina ili ne. Tako bih se osjećala jako dobro i nebih imala nikakvih zamjerki ninašto... Uglavnom, umanjeno sam uračunljiva i otud moji stavovi.... a ipak da jer je kapanje stalo
    A baš si slatka, sad bih te izljubila najradije) Ja bih volila da sam ko ti, stvarno bih. Zahvaljujući tom stavu vrlo brzo ćeš bit trudna(ili već jesi), sigurna sam!!!

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

sve mi se čini da ni ja moju betu neću dočekat al ipak se još uvjek nadam.......smeđi iscjedak nestao zamjenile ga kapljice krvi.. nešto oskudno....

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mojoj frendici su vratili dvi blastice a zamrzli osmostanične i četverostanične embrije. Beta 0. Išla na transfer osmostaničnih-beta nula. Išla na transfer jednog četverostaničnog embrija, ja joj govorila da je luda. Njen četverostanični embrij sad već i priča. A da je mene slušala ne bi ga ni bilo))

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

hallo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da stane crveno

sutra moram još dobiti injekciju decepeptyla i bravicida, dakle 1dnt, jel to uobičajeno i zašto služi??

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj hallo prvotno napisa Vidi poruku
    sve mi se čini da ni ja moju betu neću dočekat al ipak se još uvjek nadam.......smeđi iscjedak nestao zamjenile ga kapljice krvi.. nešto oskudno....
    Nemoj prestajat sa utrićima i idi vadit betu već danas. Ako je menga možda nikako da krene zbog utrića.

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

sutra moram još dobiti injekciju decepeptyla i bravicida, dakle 1dnt, jel to uobičajeno i zašto služi??
    hvala nadam se da neću procurit......ja sam dobivala dedepeptyl......za bravicid ti ne znam.......sretno

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ovo drugo ti je štoperica i nakon transfera pomaže plodu a se bolje uhvati, a za decapeptyle nikad nisam čula da se daje nakon transfera jer on služi za supresiju kod stimuliranog postupka. Di si ti u postupku?

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj kinki prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo drugo ti je štoperica i nakon transfera pomaže plodu a se bolje uhvati, a za decapeptyle nikad nisam čula da se daje nakon transfera jer on služi za supresiju kod stimuliranog postupka. Di si ti u postupku?
    kinki ja sam svaki put poslje transvera dobila decapeptyl......

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Decapeptyl smanjuje simptome hiperstimulacije.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Linalena nada uvijek postoji.... bit će sve uredu.... Mimi81 žao mi je....
    Ja neznam niti mi je itko rekao od koliko stanica mi je vračen emb. Samo piše u otp. pismu koliko mi ih je vračeno.
    Ivanova hvala, sreeeeeetno tebi i ostalim curama....
    I dalje nikakvih simptoma osim ponekad bolova pms. I dalje temperatura 37,2 a popodne 37,5. Može li biti to od utrogestana? Nikako mi ne pada ispod 37.
    Danas mi je 4 dpt.
    Samo šetam s topl. po kući ko luda.... ja stvarno nisam normalna

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj gala1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Decapeptyl smanjuje simptome hiperstimulacije.
    A baš sam jučer negdi pročitala da je ženama koje naginju HS bolje uoće ne davati supresiju. Sad sam malo zbunjena. Znači to je bila dezinformacija?

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja sam na SD

koje ste inače dane dobivale taj Bravicid. koji dan nakon transfera???

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Linalena i ja sam tako mislila nakon transfera...imala sam dvije jajne stanice nakon pustih dana i povećanih doza menopura i decapeptyla 15 dana terapije i doktorica nije bila oduševljena mojim folikulama, čak mi je rekla da su najvjerojatnije cistične.... našli mi dvije jedna se oplodila i vračena mi.... Naravno nebi bilo transfera da ništa ne vrijedi, vrijedi i tekako.... I sad se razvijaju i rastu svima nama čekalicama i bete će biti velike ko neboder

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •