Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj aneri prvotno napisa Vidi poruku
    Možda ja onda imam krivo shvaćanje ovog pdf-a. Ja sam ga doživjela kao mjesto gdje dijelimo naša iskustva bila ona loša ili dobra, kao mjesto gdje jedna drugu tješimo i hrabrimo, ali i kao mjesto gdje se povjeravaju i strahovi i zebnje, jer sve imamo istu želju i cilj. Ne vjerujem da netko ovdje sa svojim postovim ima namjeru širiti negativnu energiju i drugima uljevati strah. Ovo pišem u ime isključivo svojih postova jer znam da ih je bilo i pozitvnih, ali i onih u kojima sam izrazila strah od neuspjeha.
    Svima vam od srca želim da uspijete ugledati prekrasne bete i da imate školske trudnoće
    aneri potpisujem te, onda možemo doći tu i skakutati i vibrati i sve je super a koja je svrha toga? Ja isto uvijek volim pročitati i pozitivna i negativna iskustva jer volim biti realna...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    aneri potpisujem te, onda možemo doći tu i skakutati i vibrati i sve je super a koja je svrha toga? Ja isto uvijek volim pročitati i pozitivna i negativna iskustva jer volim biti realna...
    Ja baš zbog toga ne idem više na wannabe zbor na drugom forumu. Tamo su friške wannabe trudnice koje su te u stanju uvjeravati da menstruaciju moš imat trudna i da testovi ništa ne valjaju hahaha. iako kužim nihov optimizam i želju da jedna drugoj budu podrška, meni to ide beskrajno na živce, nakon tolikih godina iščekivanja.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

cure moje teško je čekati betu
    tu smo da se veselimo zajedno i da tješimo jedna drugu
    nijedan postupak i nijedna trudnoća nije ista
    ima priča koje počnu, da to tako kažem, ružno i završe lijepo
    ima onih koje počnu lijepo i završe ružno
    i svih kombinacija koje si možete zamisliti
    nažalost, naš teški put ne prestaje pozitivnom betom ili testom

evo, ako je nekome lakše, ja sam jedna od onih koja je dva puta proživjela postupke koji su počeli ružno, a završili lijepo
    slučajevi kao ja su rijetki, ali ih ima

u prvoj trudnoći sam prokrvarila nekoliko dana nakon pozitivne bete
    jako obilno, svjetlocrvena krv, i već su nas svi otpisali, smeđi iscjedak se nastavio do skoro 14.tjedna, al moja dvogodišnja curka se ipak uspjela izboriti moje prvo savršeno djetešce

druga trudnoća počela menstruacijom, tri dana obilno krvarenje, tri dana srednje i opet tjedni i tjedni smeđeg iscjetka i strogog mirovanja
    beta poprilično niska s obzirom da su vraćene 2 blastice, mislili biokemijska, išla ponovo vaditi samo da provjerimo da uredno pada - kad ona uredno raste
    moje savšeno drugo djetešce danas ima točno mjesec dana

eto, ako nekome pomogne, ima i takvih priča sa sretnim završetkom
    al nažalost, nisu sve takve... zato mislim da je dobro znati da postoji i jedna i druga strana...
    sori što vas udavih
    želim vam svima sretan završetak priče...kao moj....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •