Mirna, stvarno, stvarno mi je žao.
Ostalim čekalicama bete, a ima vas toliko puno da neću nabrajat, želim osim pozitivnih beta da im čekanje do bete šta brže prođe.
sildad..idemo u nove pobjede...iznimno mi je drago što si bila uz mene do sada nadam se i skorom druženju ovdje i da ćemo uspjeti u proljeće.punp pusa
mislim da smo premlade pa se zato neće zalijepit....ma šalim se malo......ne sekiraj se...idemo dalje za iste pare....sada smo još jače..danas se istuguj...ja već jesam..još ću malo večeras i nema više....šta je bilo bilo je...moje misli su već u trećem postupku dobrano..već mi je to postalo normalno kao dobar dan(nadam se da se neće previše ponavljat,ipak da mi jetra ne ode kvragu)...a na anesteziju sam se navukla većć...šalim se naravno..pusa draga..uz tebe sam i znamkako ti je jer sam ja danas vadila betu iako nisam dobrano procurila...prestala sam sa utrićima..i to je to
Mirna26 jako mi je žao
Hallo neznam što bih rekla kad se i ja toga bojim jer moj dan de je subota kad bih trebala dobiti vješticu i samo na to mislim....
ja bih napravila betu bez obzira dali sam prokrvarila ili ne....
Svim ostalim curama koje su u iščekivanju veliki pozdrav i velike bete
Danas brojim 5 dpt. još jedan dan je iza mene simptoma nikakvih
Meni je danas pala temperatura. 8. dan poslin transfera. Gušim se u suzama, ne mogu stat plakat. Previše sam se nadala ovaj put a to je za mene opasno. Znam šta ćete reći, nije temperatura pokazatelj dok si na utrogestanima al eto dosad mi je uvik točno najavila prokletinju. I to plakanje mislim ono-plačem jednom u mjesecu, i to svako par miseci. Ali ovo, ko da mi je neko umro **** te, sram me, žao mi je muža ali ne mogu si pomoć. Ne mogu stat, mokra mi je tastatura.............
Daj Kinki ženo smiri se i reci sa koliko na koliko ti je pala temperatura?
U biti, danas mi je 7. dan nakon transfera. Malo prerano za mengu?
Pa kako je već pala?
kinki ne bediraj se, meni cijelo vrijeme do čekanja bete temperatura uopće nije prešla 37,1 pa je beta bila pozitivna. pusti mjerenje temperature i ne padaj u očaj. drži se
Ma daj Kinki jel ti to mene zafrkavaš? Ženo budi malo ozbiljna i nemoj pričati gluposti.
kinki, mani se temperature, nemoj plakati i budi pozitivna. ni približno ništa nije gotovo.
Bazalna temperatura
Temperatura vašeg tijela raste nakon ovulacije. Ako mjerite bazalnu temperaturu (temperaturu neposredno nakon buđenja) svako jutro prije ustajanja, uvijek u isto vrijeme, običnim i uvijek istim toplomjerom (najbolje u ustima) znat ćete kada se ovulacija dogodila.
Prije mjerenja žena mora spavati najmanje šest sati i ne smije uzimati sredstva za spavanje.
U urednom menstruacijskom ciklusu razlikujemo dvije faze. U prvoj fazi bazalna tjelesna temperatura je niža (ispod 36,6°C). U drugoj fazi, nakon ovulacije, bazalna tjelesna temperatura je viša za 0,2-0,4° C (36,6-37,2° C).
Skok u razini progesterona neposredno nakon ovulacije povisiti će tjelesnu temperaturu za 0.5 do 1.0 °C nakon ovulacije i ona će ostati tako povišena tijekom cijele druge polovice ovulacijskog ciklusa. Ovulacija se događa 1-2 dana prije skoka temperature, pa se određuje retrogradno. Promjene temperature ukazuju na plodne dane. Neplodno sigurno razdoblje počinje tek kad je povišena temperatura ustaljena tri dana.
Svejedno ću betu uradit...i duboko sam uvjerena da ovaj nas pesimizam i dovodi do negativni rezultata...al kad si ne možemo pomoć.....treba bit opusten i ne mislit na trudnoći uopće ...al kako kad je to NASA najveća želja...svima želim puno sreće da sto prije dobiju svog malog anđela.....
kinki, briješ totalno!!!! ali totalno!
Joj kinki moram potpisati sve cure- pa stvarno si zabrijala, pad temp od 0.2 i sve je gotovo?? Ma daj se mani toplomjera i uživaj biti PUPO![]()
ja sam u svakom postupku imala povišenu temp. i ništa, ovaj put sam imala povišenu temp. jedino nakon rezultata bete od šoka i nevjerice
lako je biti sada mudar, ali stvarno su simptomi varljiva stvar i bolje ih ne promatrati...trebaš se zabaviti s nečim da ti vrijeme brže prođe jer ćeš inače izluditi...sve će biti ok vidjet ćeš![]()
Hallo i ja molim molitvu čudotvorne Sv. Rite svaku većer, a većeras molim za svih nas i naše male anđele....![]()
Draga kinki čitam tvoj post i vjeruj mi kad ti kažem da temperatura nema apsolutno nikakve veze kao moguć simptom trudnoće.Ja sam bila 8 puta na IVF i imala povišenu temperatu ali beta na žalost uvijek bila 0.
ja nisam ni vadila betu, prokrvarila sam žestoko točno na dan kad sam i trebala dobit m!
evo sad sam već lagano pri kraju.. no nekako sam večeras u frci, čitala sam puno o vanmaterničnim trudnoćama, nemam pojma šta me nagnalo na to al sam evo čitala večeras o tome.... pa sam se uplašila!
danas mi je 16. dpt. .. da napravim sutra bar test?!
mislim, menstruacija je bila sasvim normalan, grudi su mi postale normalne, sve je nekako normlano....jel bi već trebala imat neke bolove da je VM? Malo sam paranoična!!!
Nataša ja sam baš zbog tih paranoja odlučila iza drugog AIH-a da ću svaki idući postupak obavezno i uvjek vaditi betu..jer jedino tad možeš biti sigurna kakva je situacija..
Naravno da sve mi napravimo kućne testove al beta je beta..
kniki, ljubice draga,ne brini. Places jer te hormoni peru,a temp je luda od utrica. Polako,dug je put do odgovora na tvoje pitanje. Hello, hakya- moze pls molitva na pp. Moja krunica se vec izlizala![]()
Jooj drage moje, kao prvo oprostite na ovome jučer-ne znam šta mi je bilo. Od početka ovog postupka sam bila smirenija, opuštenija i pozitivnija nego ikad. Jučer sam počela plakat jer sam bila gladna a ništa mi se nije jelo. Mislim koja frustracija-crkavaš od gladi a sva ti je hrana bezveze??? Onda izmirim temp i vidim da je pala. E tek onda provala. Inače se mogu suzdržavati pred mužem al jučer sam pukla, grcala se, davila. On me uvjeravao da tako nikad ne plačem u pms-u...
Uglavnom, jutros, 8. dan nakon transfera ja popišam svoj prvi plus u životu. Blijed je ali se vidi, i pojavio se odma. Nikad prije ga nisam vidila. Ne želim se veselit jer znam da se još svašta može desit,prerano je za plus. Pokušat ću ostat smirena i nastavit u pozitivnom stilu. U petak ću ić vadit betu. Molim vas nemojte mi još čestitat i molim vas recite mi ako ste imale iskustvo da se pokaže blijeda crta a trudnoće ipak ne bude. Nisam primila štopericu nakon transfera tako da od štoperice sigurno nije. Test je neki američki, najosjetljiviji.
kinki, neću čestitati, samo ću potiho i šaptom poskočiti (u sebi) i ~~~~~ do petka (ne postoji lažno negativan test, pogotovo kad nije primljen beta hcg nakon transfera)
Posljednje uređivanje od mare41 : 08.12.2010. at 07:54
i sad će te Pinky još jednom špotati za ovako rano testiranje, ja sam osoba koja uvijek vrlo rano testira i promatra promjene, sutra bi taj plus s istim testo mogao/trebao biti jači. ~~~~~~~~~~~~~~~~~11
pretpostavljam da te je iskustvo forumašice koja se javila upravo s vanmaterničnom ali prije postupka podsjetilo na ovo
Moja je vanmaternična počela kao normalno krvarenje koje je trajalo već 9 dana, možda malo "vodenastije" nego obična menga. Tad sam posumnjala i napravila ovulacijski test koji je bio ultrapozitivan (a što je nemoguće 9. dan novog ciklusa da već imam ovulaciju). Zatim sam napravila test na trudnoću - odmah pozitivan, beta preko 1000 a maternica prazna, vanmaternična - methotrexat i bolnica
Sumnjam da je vanmaternična, draga Nataša, stoga kako Šiškica piše ili betu ili test napravi.
Evo sad gledam kalendar, izgleda da sam jedan dan prespavala jer danas mi je ipak 9. dan od transfera a ne 8. ET bio u ponediljak. Šta mislite da odem već sutra vadit betu-10. dan???
kinki, napravi opet test ujutro, ako brzo tamni, mislim da može beta (sad je još mala), al možda bolje pričekat petak?
Vadila bi u analize u St, neću u bolnicu jer su mi prošli put zaminili nalaze, rekli da mi je beta 130 i onda mi za pola sata javili da mi je beta 0
to je rano, kinki.. samo ti testiraj i dalje i prati debljinu i intenzitet te linije, ja betu vjerojatno ne bih vadila prije subote.
ha, ha, ha ti si luđa od mene. Ja sam nakon prvog blijedog plusa popodne(američki test kupljen online, isto ih imam cijelu hrpu), sutradan ponovila test i kad se opet pojavio blijedi plusić uzmem treći i po njemu običnu vodu, da vidim hoće li i na nju plus kao možda me ovi ameri zaj... . Da iskoristim MM nisam se ni sjetila. I nisu zaj....
šaljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~ za betu u petak