Stranica 25 od 75 PrviPrvi ... 15232425262735 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,201 do 1,250 od 3728

Tema: Nakon transfera

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj hallo prvotno napisa Vidi poruku
    stigla moja vještica al isto ću odradit tu beturinu .........http://www.youtube.com/watch?v=4IpUj...........možda i dogodi se čudo.....

hallo-....nadam se da ce ti beta biti pozitivna,a ako i ne bude....imat ćemo više sreće na proljeće....vidjet ćeš..pusa

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mirna, stvarno, stvarno mi je žao.

Ostalim čekalicama bete, a ima vas toliko puno da neću nabrajat, želim osim pozitivnih beta da im čekanje do bete šta brže prođe.

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

sildad..idemo u nove pobjede...iznimno mi je drago što si bila uz mene do sada nadam se i skorom druženju ovdje i da ćemo uspjeti u proljeće.punp pusa

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Ja sam dite s mora moja mati je Dalmacija

Početno

Citiraj mirna26 prvotno napisa Vidi poruku
    hallo-....nadam se da ce ti beta biti pozitivna,a ako i ne bude....imat ćemo više sreće na proljeće....vidjet ćeš..pusa
    sumnjam procurila pravo...........idemo u nove pobjede.....

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

mislim da smo premlade pa se zato neće zalijepit....ma šalim se malo......ne sekiraj se...idemo dalje za iste pare....sada smo još jače..danas se istuguj...ja već jesam..još ću malo večeras i nema više....šta je bilo bilo je...moje misli su već u trećem postupku dobrano..već mi je to postalo normalno kao dobar dan(nadam se da se neće previše ponavljat,ipak da mi jetra ne ode kvragu )...a na anesteziju sam se navukla većć...šalim se naravno..pusa draga..uz tebe sam i znamkako ti je jer sam ja danas vadila betu iako nisam dobrano procurila...prestala sam sa utrićima..i to je to

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Mirna26 jako mi je žao
    Hallo neznam što bih rekla kad se i ja toga bojim jer moj dan de je subota kad bih trebala dobiti vješticu i samo na to mislim....
    ja bih napravila betu bez obzira dali sam prokrvarila ili ne....
    Svim ostalim curama koje su u iščekivanju veliki pozdrav i velike bete
    Danas brojim 5 dpt. još jedan dan je iza mene simptoma nikakvih

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

hehe...evo da vas malo razočaram....11dnt beta =0........
    to mi je druga negativna beta=0.
    već se naručujem za 3.postupak.
    cure,hvala na bodrenju.....sve koje nisu uspjele...uspjet ćemo već jednom jer zajedno smo jače...
    a sve koje su uspjele....želim im najljepše čestitke, te one koje još isčekuju neka dobiju najljepši poklon za Božić- veliku betu...
    mi ostale ćemo morat se malo strpiti..očito je Bog te planove malo odgodio za nas.curke moje...mimi81,mary26,sildad, i ostale koje svježe kao ja niste uspjele....fino se odmorite...dušu i tijelo i uskoro idemo u nove pobjede...u proljetni vlakić..
    bilo mi je ugodno sa vama razgovarati....puse
    Mirna26,jos jednom,jaako mi je zao.I ja se pridruzujem vasem vlaku,samo sto cu ja vidjelti u cetvrtak kad mogu ponovo,mozda caj ovaj mjesec ili slijedeci.Jedva cekam dok sam se zafurala ovako,heheheh.

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sildad..idemo u nove pobjede...iznimno mi je drago što si bila uz mene do sada nadam se i skorom druženju ovdje i da ćemo uspjeti u proljeće.punp pusa
    Naravno da hoćemo draga. I ja se danas dogovorila za novi postupak na proljeće. Bila sam na kontroli nakon kiretaže i sve je OK.

Alma, ima li kakvih novosti kod tebe? Čini mi se da si rekla betu vadiš ponovno u petak, ispravi me ako griješim.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Meni je danas pala temperatura. 8. dan poslin transfera. Gušim se u suzama, ne mogu stat plakat. Previše sam se nadala ovaj put a to je za mene opasno. Znam šta ćete reći, nije temperatura pokazatelj dok si na utrogestanima al eto dosad mi je uvik točno najavila prokletinju. I to plakanje mislim ono-plačem jednom u mjesecu, i to svako par miseci. Ali ovo, ko da mi je neko umro **** te, sram me, žao mi je muža ali ne mogu si pomoć. Ne mogu stat, mokra mi je tastatura.............

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Daj Kinki ženo smiri se i reci sa koliko na koliko ti je pala temperatura?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj sildad prvotno napisa Vidi poruku
    Daj Kinki ženo smiri se i reci sa koliko na koliko ti je pala temperatura?
    Bila mi danima 37.4, pa jučer 37.5 a danas 37.2

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

U biti, danas mi je 7. dan nakon transfera. Malo prerano za mengu?
    Pa kako je već pala?

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

kinki ne bediraj se, meni cijelo vrijeme do čekanja bete temperatura uopće nije prešla 37,1 pa je beta bila pozitivna. pusti mjerenje temperature i ne padaj u očaj. drži se

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma daj Kinki jel ti to mene zafrkavaš? Ženo budi malo ozbiljna i nemoj pričati gluposti.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ja ne vjerujem u tu temperaturu kad se utrogestani koriste

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kinki, mani se temperature, nemoj plakati i budi pozitivna. ni približno ništa nije gotovo.

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bazalna temperatura
    Temperatura vašeg tijela raste nakon ovulacije. Ako mjerite bazalnu temperaturu (temperaturu neposredno nakon buđenja) svako jutro prije ustajanja, uvijek u isto vrijeme, običnim i uvijek istim toplomjerom (najbolje u ustima) znat ćete kada se ovulacija dogodila.
    Prije mjerenja žena mora spavati najmanje šest sati i ne smije uzimati sredstva za spavanje.
    U urednom menstruacijskom ciklusu razlikujemo dvije faze. U prvoj fazi bazalna tjelesna temperatura je niža (ispod 36,6°C). U drugoj fazi, nakon ovulacije, bazalna tjelesna temperatura je viša za 0,2-0,4° C (36,6-37,2° C).
    Skok u razini progesterona neposredno nakon ovulacije povisiti će tjelesnu temperaturu za 0.5 do 1.0 °C nakon ovulacije i ona će ostati tako povišena tijekom cijele druge polovice ovulacijskog ciklusa. Ovulacija se događa 1-2 dana prije skoka temperature, pa se određuje retrogradno. Promjene temperature ukazuju na plodne dane. Neplodno sigurno razdoblje počinje tek kad je povišena temperatura ustaljena tri dana.

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Hakya prvotno napisa Vidi poruku
    Mirna26 jako mi je žao
    Hallo neznam što bih rekla kad se i ja toga bojim jer moj dan de je subota kad bih trebala dobiti vješticu i samo na to mislim....
    ja bih napravila betu bez obzira dali sam prokrvarila ili ne....
    Svim ostalim curama koje su u iščekivanju veliki pozdrav i velike bete
    Danas brojim 5 dpt. još jedan dan je iza mene simptoma nikakvih
    Svejedno ću betu uradit...i duboko sam uvjerena da ovaj nas pesimizam i dovodi do negativni rezultata...al kad si ne možemo pomoć.....treba bit opusten i ne mislit na trudnoći uopće ...al kako kad je to NASA najveća želja...svima želim puno sreće da sto prije dobiju svog malog anđela.....

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

kinki, briješ totalno!!!! ali totalno!

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj kinki prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je danas pala temperatura. 8. dan poslin transfera. Gušim se u suzama, ne mogu stat plakat. Previše sam se nadala ovaj put a to je za mene opasno. Znam šta ćete reći, nije temperatura pokazatelj dok si na utrogestanima al eto dosad mi je uvik točno najavila prokletinju. I to plakanje mislim ono-plačem jednom u mjesecu, i to svako par miseci. Ali ovo, ko da mi je neko umro **** te, sram me, žao mi je muža ali ne mogu si pomoć. Ne mogu stat, mokra mi je tastatura.............
    Kinki dušo šta ti je kakva temperatura pa ideš u dubioze draga opusti se,znam da je teško al pokušaj svi smo uz tebe ...večeras ću izmolit za tebe i sve ostale moje virtualne prijateljice molitvu od cudotvorne Sv.Rite....ljubim vas

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Bila mi danima 37.4, pa jučer 37.5 a danas 37.2
    Kinki razmišljaj o lijepm stvarima , ja temperaturu nisam ni mjerila ...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Joj kinki moram potpisati sve cure- pa stvarno si zabrijala, pad temp od 0.2 i sve je gotovo?? Ma daj se mani toplomjera i uživaj biti PUPO

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ja sam u svakom postupku imala povišenu temp. i ništa, ovaj put sam imala povišenu temp. jedino nakon rezultata bete od šoka i nevjerice

lako je biti sada mudar, ali stvarno su simptomi varljiva stvar i bolje ih ne promatrati...trebaš se zabaviti s nečim da ti vrijeme brže prođe jer ćeš inače izluditi...sve će biti ok vidjet ćeš

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

gabi25 mislim sutra na tebe

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    ja ne vjerujem u tu temperaturu kad se utrogestani koriste
    X
    ja sam je baš pratila u zadnjem postupku i stalno je bila oko 37,2 i + ... rezultat... 0

Zaljučak: Zaboravite temp. kad ste pod terapijom... (imamo više neg. beta nego na žalost uspješnih postupaka a svi uglavnom imaju neku temp.)

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hallo i ja molim molitvu čudotvorne Sv. Rite svaku većer, a većeras molim za svih nas i naše male anđele....

sonči avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Draga kinki čitam tvoj post i vjeruj mi kad ti kažem da temperatura nema apsolutno nikakve veze kao moguć simptom trudnoće.Ja sam bila 8 puta na IVF i imala povišenu temperatu ali beta na žalost uvijek bila 0.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja nisam ni vadila betu, prokrvarila sam žestoko točno na dan kad sam i trebala dobit m!
    evo sad sam već lagano pri kraju.. no nekako sam večeras u frci, čitala sam puno o vanmaterničnim trudnoćama, nemam pojma šta me nagnalo na to al sam evo čitala večeras o tome.... pa sam se uplašila!
    danas mi je 16. dpt. .. da napravim sutra bar test?!
    mislim, menstruacija je bila sasvim normalan, grudi su mi postale normalne, sve je nekako normlano....jel bi već trebala imat neke bolove da je VM? Malo sam paranoična!!!

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Nataša ja sam baš zbog tih paranoja odlučila iza drugog AIH-a da ću svaki idući postupak obavezno i uvjek vaditi betu..jer jedino tad možeš biti sigurna kakva je situacija..
    Naravno da sve mi napravimo kućne testove al beta je beta..

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

kniki, ljubice draga,ne brini. Places jer te hormoni peru,a temp je luda od utrica. Polako,dug je put do odgovora na tvoje pitanje. Hello, hakya- moze pls molitva na pp. Moja krunica se vec izlizala

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Jooj drage moje, kao prvo oprostite na ovome jučer-ne znam šta mi je bilo. Od početka ovog postupka sam bila smirenija, opuštenija i pozitivnija nego ikad. Jučer sam počela plakat jer sam bila gladna a ništa mi se nije jelo. Mislim koja frustracija-crkavaš od gladi a sva ti je hrana bezveze??? Onda izmirim temp i vidim da je pala. E tek onda provala. Inače se mogu suzdržavati pred mužem al jučer sam pukla, grcala se, davila. On me uvjeravao da tako nikad ne plačem u pms-u...
    Uglavnom, jutros, 8. dan nakon transfera ja popišam svoj prvi plus u životu. Blijed je ali se vidi, i pojavio se odma. Nikad prije ga nisam vidila. Ne želim se veselit jer znam da se još svašta može desit,prerano je za plus. Pokušat ću ostat smirena i nastavit u pozitivnom stilu. U petak ću ić vadit betu. Molim vas nemojte mi još čestitat i molim vas recite mi ako ste imale iskustvo da se pokaže blijeda crta a trudnoće ipak ne bude. Nisam primila štopericu nakon transfera tako da od štoperice sigurno nije. Test je neki američki, najosjetljiviji.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kinki, neću čestitati, samo ću potiho i šaptom poskočiti (u sebi) i ~~~~~ do petka (ne postoji lažno negativan test, pogotovo kad nije primljen beta hcg nakon transfera)
    Posljednje uređivanje od mare41 : 08.12.2010. at 07:54

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Kinki držim fige

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    kinki, neću čestitati, samo ću potiho i šaptom poskočiti (u sebi) i ~~~~~ do petka (ne postoji lažno negativan test, pogotovo kad nije primljen beta hcg nakon transfera)

X potpisujem našu Maru41 u potpunosti, do petka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

i sad će te Pinky još jednom špotati za ovako rano testiranje, ja sam osoba koja uvijek vrlo rano testira i promatra promjene, sutra bi taj plus s istim testo mogao/trebao biti jači. ~~~~~~~~~~~~~~~~~11

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    i sad će te Pinky još jednom špotati za ovako rano testiranje, ja sam osoba koja uvijek vrlo rano testira i promatra promjene, sutra bi taj plus s istim testo mogao/trebao biti jači. ~~~~~~~~~~~~~~~~~11
    Iman ih još 19, pišat ću opet sutra, al kontam i muža danas natirat da ga popiša da vidim jel se i njemu pokazuje ta druga crta. Mislim, amerikanci mi inače ne ulijevaju povjerenje, a njihov je test

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    ja nisam ni vadila betu, prokrvarila sam žestoko točno na dan kad sam i trebala dobit m!
    evo sad sam već lagano pri kraju.. no nekako sam večeras u frci, čitala sam puno o vanmaterničnim trudnoćama, nemam pojma šta me nagnalo na to al sam evo čitala večeras o tome.... pa sam se uplašila!
    danas mi je 16. dpt. .. da napravim sutra bar test?!
    mislim, menstruacija je bila sasvim normalan, grudi su mi postale normalne, sve je nekako normlano....jel bi već trebala imat neke bolove da je VM? Malo sam paranoična!!!
    pretpostavljam da te je iskustvo forumašice koja se javila upravo s vanmaterničnom ali prije postupka podsjetilo na ovo

Moja je vanmaternična počela kao normalno krvarenje koje je trajalo već 9 dana, možda malo "vodenastije" nego obična menga. Tad sam posumnjala i napravila ovulacijski test koji je bio ultrapozitivan (a što je nemoguće 9. dan novog ciklusa da već imam ovulaciju). Zatim sam napravila test na trudnoću - odmah pozitivan, beta preko 1000 a maternica prazna, vanmaternična - methotrexat i bolnica
    Sumnjam da je vanmaternična, draga Nataša, stoga kako Šiškica piše ili betu ili test napravi.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo sad gledam kalendar, izgleda da sam jedan dan prespavala jer danas mi je ipak 9. dan od transfera a ne 8. ET bio u ponediljak. Šta mislite da odem već sutra vadit betu-10. dan???

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kinki, napravi opet test ujutro, ako brzo tamni, mislim da može beta (sad je još mala), al možda bolje pričekat petak?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Evo sad gledam kalendar, izgleda da sam jedan dan prespavala jer danas mi je ipak 9. dan od transfera a ne 8. ET bio u ponediljak. Šta mislite da odem već sutra vadit betu-10. dan???
    to bi bio 15. dan od punkcije? ona će biti pozitivna, no doubt, ali što onda? Ćeš vaditi još i u subotu? Gdje vadiš?

Inače ti pol. Sunce radi i subotom u ZG pa tako i njihov labos (imaš Jarun i Trnje).

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

to bi bio 15. dan od punkcije? ona će biti pozitivna, no doubt, ali što onda? Ćeš vaditi još i u subotu? Gdje vadiš?

Inače ti pol. Sunce radi i subotom u ZG pa tako i njihov labos (imaš Jarun i Trnje).

Ne, to bi mi bio 13. dan od punkcije. Pa da, išla bih vadit svako 2 dana. Vidit ću oće li sutra bit malo jača crta pa ću odlučit šta ću. Ajmeeeeeeeeee samo da bude crteeeeeeeeeeeeee

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Vadila bi u analize u St, neću u bolnicu jer su mi prošli put zaminili nalaze, rekli da mi je beta 130 i onda mi za pola sata javili da mi je beta 0

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

odi vec sutra vaditi betu,meni je cak i dr rekla da mogu vec 10.dan. meni su vratili blastice,ne znam kakve su tebi al mora se vec vidjet na beti.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

to je rano, kinki.. samo ti testiraj i dalje i prati debljinu i intenzitet te linije, ja betu vjerojatno ne bih vadila prije subote.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Vadila bi u analize u St, neću u bolnicu jer su mi prošli put zaminili nalaze, rekli da mi je beta 130 i onda mi za pola sata javili da mi je beta 0
    Ne mogu vjerovati

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Potpis X
    Kinki

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Samo mali ispravak, Sunce na Jarunu više ne radi subotom, a radnim danom rade samo od 8-16. I ja sam zadnji put poljubila vrata u subotu pa znam provjereno...

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Iman ih još 19, pišat ću opet sutra, al kontam i muža danas natirat da ga popiša da vidim jel se i njemu pokazuje ta druga crta. Mislim, amerikanci mi inače ne ulijevaju povjerenje, a njihov je test

ha, ha, ha ti si luđa od mene. Ja sam nakon prvog blijedog plusa popodne(američki test kupljen online, isto ih imam cijelu hrpu), sutradan ponovila test i kad se opet pojavio blijedi plusić uzmem treći i po njemu običnu vodu, da vidim hoće li i na nju plus kao možda me ovi ameri zaj... . Da iskoristim MM nisam se ni sjetila. I nisu zaj....
    šaljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~ za betu u petak

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj GIZMOS prvotno napisa Vidi poruku
    Ne mogu vjerovati
    Da, i još su rekli-dešava se to!
    Možeš li zamisliti moje tuge? Zato se sad bojim povjerovati. Čekat ću ja petak, jer transfer je rađen 3 dana nakon punkcije. Vračena mi 3 embrija pa možda ih ima više zato se već vidi???

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj venddy prvotno napisa Vidi poruku
    ha, ha, ha ti si luđa od mene. Ja sam nakon prvog blijedog plusa popodne(američki test kupljen online, isto ih imam cijelu hrpu), sutradan ponovila test i kad se opet pojavio blijedi plusić uzmem treći i po njemu običnu vodu, da vidim hoće li i na nju plus kao možda me ovi ameri zaj... . Da iskoristim mm nisam se ni sjetila. I nisu zaj....
    šaljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~ za betu u petak
    ahahahaha!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •